Актуално Други

Нетфликс официално работи по сериала “Заразно зло”

Добави коментар

Нетфликс потвърди вчера, че се работи по игралния екшън сериал, вдъхновен от масовия франчайз “Заразно зло”.

Нетфликс потвърди вчера, че се работи по игралния екшън сериал, вдъхновен от масовия франчайз “Заразно зло”.

 

Андрю Даб (Свръхестествено) ще играе ролята на шоурънър, а Бронвен Хюз (Живите мъртви) ще продуцира и режисира първите два епизода. Серилът ще се състой от 8 едночасови епизода.

 

Добави описание

 

Въз основа на една от най-популярните, най-продаваните видеоигри на всички времена, “Заразно зло” ще разкаже чисто нова история в две времеви линии:

 

В първата времева линия четиринадесетгодишните сестри Джейд и Били Уескър се местят в Ню Ракуб Сити. Изкуствен, корпоративен град, в който са принудени да живеят в разгара на юношеството си. Но колкото повече време прекарват там, толкова повече разбират, че градът е много повече, отколкото изглежда, а баща им може би крие тъмни тайни, които биха могли да унищожат света.

 

Във втората времева линия, много повече от десетилетие в бъдещето: на Земята са останали по-малко от петнадесет милиона души. И повече от шест милиарда чудовища - хора и животни, заразени с Т-вирус. Джейд, която вече е на тридесет години, се бори да оцелее в този Нов свят, докато тайните от миналото ѝ - за сестра й, за баща ѝ и нея самата - продължават да я преследват.

 

Добави описание

 

“Заразно зло е любимата ми игра,” каза Даб в изявление. “Изключително много се вълнувам да разкажа нова глава в тази невероятна история и да поднеса първата по рода си поредица „Заразно зло“ на потребителите на Netflix по целия свят. За всички фенове на „Заразно зло“ , включително тези, които се присъединяват към нас за първи път, поредицата ще бъде пълна с много стари приятели, а някои неща (кръвожадни, безумни) хората никога не са виждали досега."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Заразно зло: Възмездие , Netflix

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май