ТВ анонси TCM

Нещо тропа в нощта

Добави коментар

Този март, TCM поема на пътешествие отвъд с уикенд от класиката на научната фантастика. Насладете се на фентъзи класически филми, вдъхновили днешните блокбъстъри, разкриващи се на екрана под режисурата на най-добрите режисьори в света, като Станли Кубрик.
Този март, TCM  поема на пътешествие отвъд  с  уикенд  от класиката на научната фантастика. Насладете се на фентъзи класически филми, вдъхновили днешните блокбъстъри, разкриващи се на екрана под режисурата на най-добрите режисьори в света, като Станли Кубрик.


Фентъзи уикенд

21 и 22.03
  • COMA (КОМА)
[1978г.]
Реж: Майкъл Крайтън
Уч.: Майкъл Дъглас и Жонвиев Бужол
Д-р Сюзън Уийлър надушва неприятности, когато неин пациент изпада в тежка кома след рутинна операция. Когато започва да разнищва случая, тя открива, че това не е първия случай в болницата. Разкривайки един зловещ заговор с неохотната подкрепа на д-р Марк Белоуз, нейния любовник, живота ѝ се оказва в голяма опасност ...

събота, 21.03 – 21ч.
  • WESTWORLD
[1973г.]
Реж.: Майкъл Крайтън
Уч.: Ричард Бенджамин, Джеймс Бролин, Юл Бринър
Уестуърлд е футуристичен парк за забавления за богато летовници, където посетителите могат да изживеят своите фантазии, използвайки роботи за своите желания. Когато Питър Мартин и Джон Блейн избират приключение в дивия запад и получават повече от обещаното. След срив в компютърната система, те откриват, че роботите After a computer breakdown, they find that the robots are turning on the humans including a rogue gun-slinger intent on causing them damage…
Събота, 21.03 – 23:55ч.

  • LOGAN’S RUN
[1976г.]
Реж.: Майкъл Андерсън
Уч.: Майкъл Йорк, Ричард Джордан, Джени Агътър, Фара Фосет
Лоугън, убил полицай, е принуден да търси „Убежище” – място, където хората са избягали от запечатания свят в бъдещето, където той живее. Джесика става негов спътник-беглец, преследвани от Франсис. Тогава, те разбират, че нещата не са такива, каквито изглеждат …
Неделя, 22.03 – 03:15ч.


  • 2001: A SPACE ODYSSEY
[1968г.]
Реж.: Станли Кубрик
Уч.: Кър Дълеа, Гари Локууд, Уилям Силвестър, Даниел Рихтер
В епичната класика на Станли Кубрик за търсене смисъла на нещата, събитията се развиват неочаквано заради Супер компютъра с изкуствен интелект HAL-9000.
Неделя, 22.03 – 22ч.
 
  • 2010
[1984г.]
Реж.: Питър Хеймс
Уч.: Кър Дълеа, Гари Локууд, Уилям Силвестър, Даниел Рихтер
В продължението на 2001: A Space Odyssey, съвместна американо-съветска експедиция е изпратена до Юпитер. Една от мистериите, които експедицията трябва да разгдае, е появата на огромен черен монолит в орбитата на Юпитер и съдбата на HAL-9000.
Понеделник, 23.03 – 1:15ч.

 

Филм на месеца: Poltergeist (Полтъргайст)


Този месец по ТСМ ще чувате странни шумове в дома си. Ако уикенда с научната фантастика не е бил достатъчно страшен, гледайте наградения с Оскар хорър, Полтъргайст, в сряда, 25 март от 22ч.
Класически филм на ужасите,  по сценарий на Стивън Спилбърг и с режисьор Тоби Хупър, младо семейство се мести в нов дом и скоро разбира, че не са сами в къщата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полтъргайст

Три премиери в хорър седмицата на Хелоуин по DIEMA

Акценти TCM за ноември