Филми Екшъни

Непобедимите | The Expendables (2010)

Добави коментар

Най-добрите наемници в света начело с Барни тръгват на мисия, която изглежда рутинна: да се свали диктаторът на малка южноамериканска държава и да се прекратят годините на смърт и унищожение за населението й.

  • Жанр - екшън
  • САЩ
  • 2010

Най-добрите наемници в света начело с Барни тръгват на мисия, която изглежда рутинна: да се свали диктаторът на малка южноамериканска държава и да се прекратят годините на смърт и унищожение за населението й. Там те се срещат с контакта си - Сандра, местен борец за свобода с мрачна тайна.

Скоро обаче те откриват, че нещата не са точно такива, каквито изглеждат и са хванати в мрежа от измама и предателство. След като мисията е осуетена, Барни и Кристмас са принудени да изоставят Сандра, като я обричат на смърт. Преследван от мисълта за провала си, Барни убеждава екипа си да се върнат и да довършат работата, която са започнали, но сега наемниците ще трябва да се преборят с още по-голямо предизвикателство, което заплашва да ги унищожи...

Режисьор - Силвестър Сталоун

Актьори - Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Долф Лунгрен, Ерик Робъртс, Джет Ли, Мики Рурк, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Непобедимите