Актуално В програмата

Нецензурираната част от интервюто на Пацо с Пенка - „Поверително от NL”

Добави коментар

В събота, 18-ти януари, от 22:30 часа в „Поверително от NL” клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея през тази седмица.

В събота, 18-ти януари, от 22:30 часа в „Поверително от NL” клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея през тази седмица. „В момента се води полицейско разследване по жалбата, която подадох в полицията след неприятния инцидент с мен. Аз самата нямам никакви телесни повреди. Според хипотезите на мои приятели не е изключено нападението да е свързано с ролята ми на клюкарка в „Поверително от NL”, коментира Лили.

Нецензурираната част от интервюто на Пацо с Пенка - „Поверително от NL”

Нов скандален персонаж, с кодово име Мис Таен Агент, ще се появи в най-горещия телевизионен таблоид. Самоличността ѝ ще остане тайна, тъй като ще действа под прикритие по следите на известните. Мисията ѝ ще бъде да разнищва всички скандали, да търси доказателства, свидетели и улики.

Най-коментираният телевизионен таблоид ще излъчи втората, нецензурирана част на интервюто на двете риалити звезди, запознали се пред камерата на „Поверително от NL” – Пацо и  Пенка. За секса, романтиката, клюките, лъжите, образованието и първия път – Пацо не се срамува да пита, а Пенка не се свени да бъде откровена.  „Не бих си сложила силикон.

Достатъчно са ми хубави гърдите – призна кандидатката за слава Пенка пред вечния ерген от Гълъбово и допълни: „Ако гаджето ми плати за импланти, бих си сложила. Що се отнася до мъжката гордост - размерът за мен няма значение”.

Нецензурираната част от интервюто на Пацо с Пенка - „Поверително от NL”

Папараците на Николета Лозанова тръгнаха по петите на Мариян Кюрпанов. Моделът бе провъзгласен за модна икона на 2013, което го прави желан гост на всички светски партита и лесна мишена за проследяване. Бдителният екип на най-коментираната водеща в ефира се ориентира по кафявото сако, с което Кюрпанов неизменно присъства на всяко събитие. Модната икона ще блесне в едно от най-забележителните стилови превъплъщения, разкрит в архивни кадри, с които разполага само Николета Лозанова.

Тази събота в „Поверително от NL” Джийсън Брад Люис ще разкрие истината за това бил ли е жертва на хулиганство. Наистина ли е бил нападнат и свързано ли е това със заплахите, които Георги, приятелят на Златка Райкова, отправи към екстравагантния изпълнител. папараците на Николета Лозанова ще покажат и най-интересното от рождения ден на Русата Златка.

Фолк певецът Константин замени лъскавото оранжево Ламборгини с нов японски автомобил в стил „Бързи и яростни”. За целта изпълнителят се раздели с фантастичната сума от над 150 000 лева. Какво му попречи да се прибере с новата придобивка и кой му помага да се придвижи по-бързо?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Николета Лозанова

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже

Писателят Денди пострадал от пор