Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.49 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тарък разкрива чувствата си пред Азра, но тя му казва, че обича Дженк. Тарък обвинява Дженк, че Азра не отговоря на чувствата му. Г-жа Фериде разбира, че на Хюсние не и остава много. Г-жа Фериде казва на Азра, че Мерт е бил в къщата на Мерием. Вижте още какво ще се случи в еп.49 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 23 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 48 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра и Дженк са нападнати. Дженк отнася много бой, а Азра е натикана насила в един микробус. Кадир им се притича на помощ. Али казва на г-жа Фериде, че познава Мерт. Кадир намира в колата на Дженк прощалното писмо на Едже.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 49 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 23 декември 2021 по Diema Family:

Тарък разкрива чувствата си пред Азра.

Тарък обвинява Дженк, че Азра не отговоря на чувствата му. Двамата слагат край на приятелството си.

Г-жа Фериде разбира, че на Хюсние не и остава много.

Г-жа Фериде подозира, че Азми е присвоил пари от фирмата и Дженк може да се окаже прав като го е обвинил.

Г-жа Фериде казва на Азра, че Мерт е бил в къщата на Мерием. Дженк предлага на Азра да срещнат Мерт и Али.
„Не пускай ръката ми“, еп.50 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.50 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра пита Сумру с какви пари е купила къщата си, но тъй като тя не и казва истината, Азра и казва, че ще се видят в...

Тарък разкрива чувствата си пред Азра, но тя му казва, че обича Дженк.

Дженк и Азра се връщат в ресторанта и виждат, че Тарък е седнал на една от масите в градината.

-Той, защо е дошъл? – пита Дженк, а Азра му казва, да не се притеснява и влиза в кухнята, а тя ще поговори с Тарък и ще дойде.

Азра разказва на Тарък, че е много щастлива, че Мерт се е намерил, но сега той и е сърдит и не иска да говори с нея, защото и е обиден, че го е изгубила.

Тарък казва на Азра да даде на Мерт малко време. Азра благодари на Тарък, за нещата, които е направил за нея и Мерт.

-Азра, аз заради теб и Мерт искам да направя нещо повече – казва Тарък.
-Не те разбрах – отвръща Азра.
-Чувствата, които изпитвам към теб, винаги съм си ги държал вътре в себе си, заради ситуацията с Мерт и нашия проблем с Дженк. Азра аз много те обичам и си мечтая да живея с теб, знам, че сега е късно да го казвам, но исках за последен път да поговоря с теб. Чуй ми, аз на теб и Мерт мога да предложа съвсем нов живот.
-Тарък, чуй ме, аз съм ти много благодарна за всичко, което направи за Мерт, но ще бъде добре, ако приключим този разговор сега – казва Азра и става от масата, а Тарък се опитва да я спре.
Азра му казва, че не иска да го наранява и обижда, но тя много обича Дженк, дори може би повече от това, което той си мисли.

Тарък обвинява Дженк, че Азра не отговоря на чувствата му. Двамата слагат край на приятелството си.

Разочарован Тарък отива при баща си и му казва, че се чувства много зле, защото е разкрил чувствата си пред Азра, но тя гледайки го в очите му е казал, че обича Дженк. Тарък обвинява, че за всичко това е виновен Дженк, защото той е държал Азра настрани от него.

-Още нищо не е свършило синко, ако приемеш всичко, което ти дам, ти ще се върнеш обратно като нов и по-силен Тарък – успокоява Азми сина си.

На връщане Тарък вижда Дженк и му казва: -Браво, получи това, което искаше! Дженк му казва да внимава какво говори.

-Какво стана, нали мразеше Азра или заради наследството си с нея?! – ядосан е Тарък.
-Какво стана с теб, Тарък, нали имаше мечти, идеали?! Откога заприлича на баща си? – пита Дженк.
-Не обиждай баща ми! – предупреждава го Тарък.
-Баща ти ли, който подаде жалба срещу Азра и с помощта на полицията вкара баба ми да я проверяват да не е луда…?! – отвръща му Дженк.
-Ти мразиш баща ми още от първия ден! Правиш се, че не виждаш жертвите, който баща ми прави за вас, но ти ще съжаляваш, но ще бъде много късно – казва Тарък.
- Ти много ще съжаляваш като видиш истинското лице на баща си! Това са последните ми думи като твой приятел – отвръща Дженк, а Тарък си тръгва.

Г-жа Фериде разбира, че на Хюсние не и остава много

Серап отива в кафето при Сумру и я пита кога Азра си е тръгнала от нея, защото е разбрала, че тя е живяла под наем, намерила е разписка сред вещите ѝ. Сумру се прави, че нищо не знае, че освен, че е оставала при Гьонюл, където е и загубила Мерт.

Серап казва на Сумру, че се опитва да разбере, къде се запознала Азра със свекърва ѝ.

Г-жа Фериде подозира, че Азми е присвоил пари от фирмата, защото открива много разлики в сметките, които Азми ѝ представи и тези, които ѝ изпратиха от банката.

Г-жа Фериде казва на Азра, че Мерт е бил в къщата на Мерием, защото Али го познал на снимката, която показвала на Хюсние и ѝ казал, че си е играл с него.

Азра казва на г-жа Фериде, че явно Мерием е познавала Фатма, тя се е опитвала да и каже нещо, но се е страхувала. Азра казва, че трябва да говори с Али, дали не е виждал Сумру в къщата на Мерием.

Г-жа Фериде казва на Дженк, че е бил прав, защото Азми, май върши нещо тайно от тях.

Азра споделя на Дженк, че Али е познал Мерт и е казал на баба му, че си е играел с него, а той дори и на нея преди време му е казала, че си е играел с момче на име Мерт, но не му обърнала внимание. Азра казва на Дженк, че Сумру крие нещо от тях, но тя ще разпита Али, дали е виждал Сумру в къщата на Мерием.

Дженк предлага на Азра да срещнат Мерт и Али.

Серап казва на Дженк, че може тези мъже да си ги нападнали, заради Азра, може тя да им дължи нещо. Дженк се ядосва на майка си и ѝ казва, че е вече голям и може сам да вижда истината. Серап му казва, че иска да го предпази от това момиче и него самия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...