Актуално В програмата

Люба Кулезич – по следите на изчезнало след раждането си дете

Добави коментар

Тази неделя, 18 март, „Насреща Люба Кулезич” тръгва по следите на изчезнало в деня на раждането си дете.
Тази неделя „Насреща Люба Кулезич” тръгва по следите на изчезнало в деня на раждането си дете. В студиото на топжурналиста Люба Кулезич гостува Ани Митева, чието дете лекарите твърдят е починало при раждането през 1986 г. Оттогава майката е по следите на момиченце, осиновено в този период и поразително приличащо на дъщеря й. Подправени ли са болничните документи? Открадната ли е дъщерята на Ани Митева? Защо мълчи полицията?

Отговорите тази неделя, само в „Насреща Люба Кулезич”, 9:00.


След гостуването на иконописеца-убиец Йордан Опиц и семейството на убития издател Иво Пашалийски, срещу Люба Кулезич застава небезизвестният адвокат Марин Марковски с неговата гледна точка за цената на живота и правото на самоотбрана.

И още: за досиетата на кредитните милионери говорят Едвин Сугарев, Александър Каракачанов и Христо Марков. Мит ли е НЛО, има ли живот извън нашата планета  и срещите си с извънземен разум ще споделят Христо Кидиков, Латинка Петрова и Панайот Панайотов.

Ексклузивно в „Насреща Люба Кулезич”! Часове преди старта на новия 180-минутен блок на TV7 – „Винаги в неделя”, на горещия стол срещу Люба Кулезич застава Николай Бареков, водещ на рубриката „Вашият събеседник” в новото предаване.

Гледайте „Насреща Люба Кулезич” всяка неделя, 9:00!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Насреща Люба Кулезич

TV 7 уволни Люба Кулезич

„Насреща Люба Кулезич”: Какво е да си модел в България

Владайският рицар Жорж Ганчев срещу журналистката на TV7 Люба Кулезич

Албена Вулева НЕ е бременна

TV7 с нов облик и нова програма