Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер, изплашена от това, което ще направи след няколко дни с Яман, не иска да отиде на меден месец, но Яман настоява. Вижте какво ще се случи в епизод 174 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 29 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 173 на турския сериал „Наследство“ Какво е състоянието на Зухал? Какво ще поиска Сехер от Яман? Ще успее ли Яман най-накрая да признае любовта си към Сехер?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 174 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 29 ноември 2023 по NOVA

Фърат успява да намери откраднатата чанта на Неслихан, но това, което намира в чантата, го натъжава.

Сехер, изплашена от това, което ще направи след няколко дни с Яман, не иска да отиде на меден месец, но Яман настоява.

Кой е човекът, който е взел фалшивите снимки и документи, които Зухал и Икбал бяха приготвили, за да разрушат на брака на Яман със Сехер?

Фърат намира следа, която може да го отведе до бандата крадци на чанти, и двамата с Али веднага тръгват да ги залавят.

Фърат намира следа, която може да го отведе до бандата крадци на чанти, и двамата с Али веднага тръгват да ги залавят.

Действието се пренася в имението, където Сехер проверява списъка с хотели, който Яман ѝ даде. Тя вижда Дженгер и го пита, дали е нужно да отидат с Яман на меден месец, дали не може да измислят някакво оправдание, че не са отишли?! Дженгер ѝ казва, същото, което ѝ каза и Яман, че никой не могат да излъжат по-този начин, защото всички много внимателно ни следят и най-вече социалните служби, затова трябва да им докажат, че бракът им е истински. Дженгер ѝ предлага да ѝ помогне с избира на хотел. Сехер му благодари, защото май се е спряла на едни.

Сехер отива при Яман, а той я пита, кой хотел е избрала. Тя му отговаря, че нито един, защото не иска меден месец. Яман я убеждава, че това е последната стъпка, за да убедят всички, че бракът им е истински.

-Сехер, смятай, че това нашата почивка, а ти изглеждаш много уморена и почивката ще ти се отрази добре!

-Не си представям така отпуската!

-Как, защо?

-Хотелите в този списък, всички са много скъпи и престижни, изглеждат много студени и прекалено официални! След като искаш да отидем на меден месец, ти избери място, където да отидем!

В този момент влиза Юсуф и пита леля си, какво е това меден месец. Сехер не знае как да му обясни, затова се намесва Яман и казва на племенника си, че това е почивка на която отиват младоженците.

-Аз ще дойда ли на тази почивка? – пита Юсуф.

Яман му обяснява, че този път няма да дойде с тях, защото това не е почивка, на която може да отидат деца.

Сехер се намесва и предлага да вземат Юсуф, защото бракът им е по-различен. Яман ѝ отговаря, че бракът му с нея е нормален, затова Юсуф не може да дойде с тях.

В същото време Зухал се обвинява за провала, защото е загубил папката с фалшифицираните доказателства. Икбал ѝ казва, че сега най-важното е тя да се възстанови, а след това ще решат какво да правят, защото това имение ще се превърне в ад за Сехер, затова нека сега да си мисли, че е в рая.

Фърат намира чантата на Неслихан и открива в портфейла снимка на млад мъж, затова се натъжава, защото Неслихан изглежда си има някого.

Фърат намира чантата на Неслихан и открива в портфейла снимка на млад мъж, затова се натъжава, защото Неслихан изглежда си има някого.

Действието се пренася в имението. Зия пита Икбал, защо е така разстроена. Тя му отговаря, че просто мисли. Зия ѝ казва, че много добре знае, че е разстроена, но всичко ще се оправи и ще бъде по-хубаво от преди.

Зия излиза от стаята и през отворената врата на стаята на Зухал я вижда как плаче. Тогава Зия си спомня, как е намерил фалшивите снимки и документи, които Зухал и Икбал е приготвила за разрушаването на брака на Яман със Сехер. Той прочита едно от писмата, в което Сехер казва, че ще взема цялото богатство на Яман и ще замине със Селим, а след това преглежда и снимките, но той не може да повярва, че Сехер може да направи това и крие папката.

Яман казва на Сехер, че е намерил място за медения им месец, което е уверен, че много ще ѝ хареса и е изпратил адреса, за да го разгледа.

Сехер отваря сайта на мястото, което е избрал Яман и е много притеснена като вижда, че всички стаи си приличат, а вътре има само едно общо легло.

В крайна сметка Сехер ще остане сама с Яман в хотелска стая и изобщо не знае какво да прави в такава ситуация. Яман не се страхува от нищо и не се притеснява за нищо, тъй като заедно със Сехер отдавна са започнали това пътешествие. Което означава, че няма нужда да се притеснява и за това пътуване. Яман не иска Сехер да се страхува от каквото и да било, тъй като заедно с нея им предстои още много дълго пътуване.

Сехер подготвя багажа за медения им месец с Яман. При нея влиза Яман. Той ѝ казва, че много добре е направила, че е събрала неговите и нейните дрехи в един куфар. Сехер казва, че не е забелязала, кога е сложила и неговите дрехи, и тръгва да ги извади, но Яман я спира, като я уверява, че така е по-добре, защото трябва да свикнат, че не само вещите им трябва да бъдат заедно, а и те да свикнат, че трябва да са заедно.

Сехер притеснена казва на Яман, че сега бързо ще опакова багажа и посяга към една тънка рокля. Яман ѝ казва, че може би трябва да си вземе нещо по-дебело, защото в тази тънка рокля ще ѝ бъде студено когато се разхожда сред природата.

Сехер не казва нищо, но си спомня думите на Неслихан, която по-рано ѝ разказваше, че в хотела, където тя и Яман отиват на меден месец се е снимал романтичен филм, а там в гората било толкова красиво и романтично, когато двамата влюбени от сериала са се държали за ръце.

Сехер влиза да се измие в банята, а след това излиза и иска да предложи на Яман да се преместят в някой по-близък хотел, но Яман е заспал на дивана, с документите и химикалката, която тя му подари. Сехер взема внимателно химикалката от ръката ми и документите, и в същия миг е толкова близо до него, че вдъхва аромата му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.231: „Да започнем отначало!“ - какво ще се случи...

Наследство еп.230: „...сега искам всичко да е истинско!“ - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...