Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.46 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Яман пристига, за да се срещне с Гюрбюз Сойгирай. Страхувайки се за живота на Сехер се извинява на съперника си. Сойгирай не освобождава момичето. Нещо повече, той нарежда на хората си да погребат Сехер жива. Яман спасява Сехер в последния момент. Вижте какво ще се случи в епизод 46 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 26 май 2023 по NOVA.

В епизод 45 на турския сериал „Наследство“ Сехер е отвлечена от враговете на Яман. Гюрбюз изпраща на Яман снимка на вързаната Сехер. Какво ще направи Яман разбирайки, че Сехер се намира в голяма опасност?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 46 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 29 май 2023 по NOVA

Кираз изпраща цветя на Бегюм от името на Али, което много ядосва Али, защото той не одобрява, че Кираз се меси в живота му.

Гюрбюз поставя на Яман ултиматум: или да му се извини, или ще убие Сехер.

Яман се извинява, но въпреки това Гюрбюз погребва Сехер жива в ковчег.

Той изпраща видео от това на Яман, който разпознава мястото и изравя ковчега със Сехер от земята с голи ръце...

Бегюм щастлива се хвали на приятелката си, че Али ѝ е изпратил букет цветя в офиса, което намира за много романтично, а също така ѝ съобщава, че тя и Али ще се женят.
Всъщност Кираз е изпратила цветя и бележка на Бегюм от името на Али. Осман я кара да разбере, че това не е било разумно решение.
Икбал и Зухал са ужасени. Те се страхуват, че интригата им може да завърши трагично.

Човекът на Икбал ѝ се обажда и казва, че е предал на Гюрбюз, че хората на Яман са открили, къде държи момичето. Икбал го пита, дали с Яман всичко е наред. Мъжът ѝ отговаря, че когато Яман е дошъл в склада хората на Гюрбюз заедно с момичето са били вече далече. Мъжът казва добре, че се е обадила, защото иначе такова кръвопролитие е щяло да стане.

-Той тръгна без охрана, не можех да допусна нещо да му се случи! – оправдава се Икбал. -Този Гюрбюз, нали няма да направи нищо лошо на момичето?
-Да ви кажа, той е непредсказуем, не мога да кажа, че няма да ѝ направи нещо! – отговаря мъжа.
Али се среща с Бегюм и иска телефонният номер на майка, тя го лъже, че майка ѝ е заминала на лечение с леля ѝ в Швеция и тя не може да се свържи с нея.

Али, като чува за букета, се вбесява. Бегюм продължава да използва емоционален шантаж и притиска Али да се оженят.

Действието се пренася при Гюрбюз, който казва на Сехер, че Яман я е обрекъл на смърт, защото той не се извинява пред никой, а след това казва на един от хората му да му донесе телефона, за да се обади на Яман, за да разбере как е.

В същото време Яман и Недим са все още пред склада, в който Гюрбюз държеше Сехер. Недим го пита, дали някой не е казал на Гюрбюз, че са разкрили къде държи момичето. Яман му отговаря, че всичко е възможно.

В този момент телефонът на Яман звъни. Гюрбюз му казва, че не търси на правилното място момичето. Яман го пита, защо е избягал, а Гюрбюз му отговаря, защото е нарушил споразумението им.

-Извини се и си вземи момичето! Имаш още половин час, ще се извиниш или не?! Ако дойдеш и ми се извиниш, ще пусна момичето? Е какво ще дойдеш ли? – пита Гюрбюз и му затваря.

Недим пита Яман какво му е казал, но замислен той не му казва нищо.

Гюрбюз чака Яман да дойде да му се извини.

-Аз мислех, че Яман ще дойде и ще ми се извини, заради момичето, но сбърках! Правете каквото ви казвам! – казва Гюрбюз и обръщайки се е изненадан да види Яман пред себе си. -Е, Яман Къръмлъ, ти ме изненада!
-Къде е тя? – пита Яман.
-На сигурно място! Първо направи това, което трябва, а за останалото аз ще се погрижа!

Яман се доближава до Гюрбюз и му казва, че му се извинява.

-Най-накрая това се случи! Дори да умра няма да съжалявам, защото Яман Къръмлъ пред мен се извини! – казва Гюрбюз.
-Не се мотай, аз направих това, което искаше, а сега ти ми върни момичето!
-Почакай да се насладя на момента! Много дълго време го чаках! Помниш ли онази нощ, какво ми направи, аз се заклех, че ще си платиш за всичко!
-Веднага доведи момичето! – казва бесен Яман.
-Почакай, скоро на телефона ти ще изпратим адрес, къде се намира!
-Не си играй с мен! – побеснява Яман и притиска Гюрбюз до стената.
-Недей така да се напрягаш, Къръмлъ, момичето е още в ръцете ми! – казва Гюрбюз и си тръгва с хората си.
След малко Яман получава видео, на което хората на Гюрбюз погребват жива Сехер. Сцената е ужасна! Сехер вика за помощ, докато хората на Гюрбюз покриват ковчега с пръст.

Яман излиза навън и се чуди, къде може да е това място. Той вади отново видеото и увеличава определени детайли и разбира, къде се намира мястото: „Складът на Гюрбюз! Държ се!“

Яман се качва в колата си и с бясна скорост тръгва натам.

В същото време Сехер все още вика за помощ, но пръста, която пада между процепите на дъските ѝ пречи да вижда и диша. Става тъмно Сахер, намира фенерчето, което хората на Гюрбюз преди да я бутнат в ковчега хвърлиха. Сехер го пуска и продължава да вика за помощ…, а след това се моли: „Боже, аз трябва да се измъкна от тук, заради Юсуф!“ Под пръста започва да влиза при нея. Сехер губи съзнание.

Осман се опитва да разубеди Али от сватбата. Той знае, че момчето се е съгласило да се ожени за Бегюм единствено от чувство за дълг и лоялност към баща ѝ.
Яман спасява Сехер в последния момент.

Яман пристига на мястото. Той отново пуска видеото, за да разбере къде е мястото. Той застава на колене и крещейки: „Аз съм тук! Държи се!“ започва да изравя земята с голи ръце...

-Ти, чуваш ли ме? – крещи Яман и вижда с периферното си зрение една лопата отива и я взема и започва да изравя ковчега, като през цялото време крещи на Сехер да се държи. Той е близко до ковчега и започва отново да изрива пръста с голи ръце.
Яман най-сетне стига до капка и го отваря. Той вижда, че Сехер лежи безжизнено покрита с пръст.
-Не! – крещи Яман и хвърля яростно капака на ковчега, а след това се навежда и изважда Сехер внимателно.

-Не, моля те отвори очи! Отвори очи! – казва със заповеднически тона Яман, но Сехер не реагира. Яман е отчаян, след минутка Сехер идва на себе си.

Виждайки Яман, Сехер плачейки тя силно го прегръща.

Яман е объркан от чувствата, който го връхлитат, но в края на краищата и той силно прегръща момичето.

-Всичко е зад нас! Ти си в безопасност, не се страхувай! – казва Яман прегръщайки силно Сехер.
Яман помага на Сехер да стъпи на краката си, като ѝ казва, да се махат от тук. В този момент се обажда Недим, Яман му вдига.

Действието прескача Яман и Сехер с колата и пътуват за имението.

-Как ме намери? – пита Сехер.
-Не мисли за това! Там има храна, ако си гладна! – казва Яман.
Действието се връща в имението Зия казва на Икбал, че Сехер се е загубила в гората, а той не е могъл да я намери.
-Престани да се страхуваш! Преди малко Недим се обади, намерили са я!
-Сахер е спасена? Наистина ли? Защо веднага не ми каза?! – пита радостен Зия.
-Скоро Яман и Сехер ще бъдат тук!
-Тогава да отида и да се приготвя! Много се радвам, че Сехер е спасена! Тя винаги ще бъде с нас! Юсуф много ще се зарадва! – говори си сам Зия излизайки от стаята.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.226: Ще спаси ли Яман Икбал? - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.225: Зухал е щастлива, че Икбал страда - какво ще се случи...