Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.265: Селим е арестуван от полицията! - какво ще се случи…

Добави коментар

Яман и Сехер се развързват, но Яман е твърде слаб, за да отвори вратата. Сехер се бори, докато успеят да се измъкнат от стаята, и освобождавайки Юсуф, си проправят път през гората към магистралата. Яман е изгубил много кръв и е много слаб, затова те се придвижват бавно през гората. Разберете какво ще се случи в епизод 265 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 16 април 2024 по NOVA.

В епизод 264 на турския сериал „Наследство“ Яман пристига пред къщата, в която Селим държи Сехер и Юсуф, но пада в капана, приготвен му от Селим. Яман е лошо ранен. Селим изпраща снимка на Яман на Джамгьоз, като му казва, че го е убил. Ще спази ли обещанието си Джамгьоз и изведе Селим със Сехер и Юсуф нелегално в чужбина?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 264 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 16 април 2024 по NOVA

Яман и Сехер се развързват, но Яман е твърде слаб, за да отвори вратата. Сехер се бори, докато успеят да се измъкнат от стаята, и освобождавайки Юсуф, си проправят път през гората към магистралата. Яман е изгубил много кръв и е много слаб, затова те се придвижват бавно през гората.

Икбал се радва, защото ако Яман умре, ще може да сложи ръка върху цялата империя на Къръмлъ.

Селим търси някой, който да ги изведе от страната, но преди това Фърат и Али го намират и арестуват.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Сехер превързва раната на Яман и го пита, дали се чувства по-добре. Яман ѝ отговаря, че му е станало по-добре, но тя все още не е свършила, защото трябва да отвори вратата.

-Добре, но как да га направя?

-Издърпай едно от железата на леглото!

Сехер докато се опитва да извади желязото, разказва на Яман, как е отворила с тел вратата на стаята, в която са били затворени с Юсуф, че този метод е научила от него. Яман отговаря, че не се съмнява в нея.

Сехер изважда желязото, а Яман ѝ казва да го мушне между вратата и касата и да натиска, докато вратата не се отвори.

Ръцете на Сехер започват да кървят от голямата сила, с която използва железния прът, и ужасена започва да се отказва, защото не може да отвори вратата.

-Не става, не ми достига сила! – ядосва се Сехер и изпуска железния прът.

-Ела при мен! – Сехер кляка до Яман. -В това което каза преди малко, аз никога няма да повярвам!

-Какво точно?

-Това, че няма да се справиш с вратата. Още от първия ден, когато те видях, в очите ти видях необикновена сила, така че трябва само да я извадиш наяве. – Яман взема лицето на Сехер в шепите си. -Спомни си само лудият Озан. Спомни си, как се спаси от белезниците на Озан. Тогава също казваше, че няма да стане, но всичко ти се получи и сега отново ще стане.

-Но, тогава ми помагаше ти, а сега?

-С мен или без мен, ти си най-силният човек, който познавам! Ти и аз, сега с теб сме едно цяло! За нас с теб, аз всичко ще направя! Ти също ще направиш, аз много добре знам това! И сега ще направиш всичко възможно, за да се измъкнем от тук! Хайде, давай, ти ще успееш заради нас!

Сехер отново взема пръта и се опитва да отвори вратата.

Междувременно в затвора Зухал казва на Мелехат, че целта ѝ в живота е да отмъсти на сестра си, затова е готова да даде цялото си богатство в замяна на аудиозаписа, в който Икбал признава за извършените престъпления. Заради парите Мелехат се съгласява.

Действието се пренася в имението. Икбал пита Дженгер, дали има новини от Яман. Той ѝ отговаря, че няма, а тя го предупреждава да бъде внимателен, защото Зия не трябва да знае. След това се обажда на телефона на Яман и тъй като телефонът му е изключен, тя с усмивка си казва, че това е много добре. Икбал се обажда на Недим.

-Недим, има ли някакви новини от Яман, защото Зия постоянно задава въпроси, какво да му кажа, че да го успокоя.

Недим му казва, че няма никакви новини за Юсуф и Сехер, че те все още са заложници, но и че не знаят дали самият Яман е жив или мъртъв, тъй като е много вероятно Селим да го е убил.

-Недим, ти чуваш ли се какви ги говориш, това не може да е вярно!

-Има една снимка, която получихме и от известно време нямаме новини от Яман, но ако искате ще ви я изпратя! – Икбал казва на Недим да ѝ изпрати снимката и затваря. След малко Икбал получава снимката на Яман, която Селим изпрати на Джамгьоз.

-Много добре се развиват нещата! – възкликва доволна Икбал и с усмивка се чуди. -Какво, аз ли ще стана наследницата на богатството на Къръмлъ?

Действието се връща при Яман и Сехер.

-Май се получава! – казва Сехер и се обръща към Яман, който е изпаднал в безсъзнание. Уплашена тя хвърля желязото и сяда до него и го моли да отвори очи. Яман идва в съзнание.

-Аз съм добре, а ти и не се помисляй да спираш. Хайде, вратата трябва да се отвори! Ти ще се справиш! -окуражава я Яман.

-Чичо, всичко наред ли е? – крещи Юсуф от другата стая.

-Всичко е наред, юначе! – отвръща Яман.

В същото време Селим търси някой, който да ги изведе от страната с кораб, но всички искат много пари. Докато продължава да търси, Селим е забелязан от Фърат. Заедно с Али, Фърат успява да залови Селим, въпреки че той се опитва да избяга.

-Как можа да направиш това? Как можа толкова ниско да паднеш! Защо направи това със Сехер? Проклето копеле!

Селим се опитва да избие пистолета на Фърат, но Фърат го събаря на земята и започва да го удря толкова силно, че той губи контрол, докато Али не го спира.

Междувременно Сехер успява да отвори вратата. Тя се обръща, но вижда, че Яман е затворил очи. Тя го прегръща и го моли да не ги оставя.

-Моля те, отвори си очите! Аз няма да мога да живея без теб!

-Лельо, защо чичо нищо не казва? – пита притеснен Юсуф, който е все още затворен. Сехер мълчи. -Лельо, защо не ми отговаряте? Там ли сте?

Яман отново идва на себе си.

-Юсуф, чичо ти е добре, не се притеснявай!

-Значи, за да чуя това от теб, аз трябваше да се върна от онзи свят? – казва Яман.

-Ти само бъди добре, аз всеки ден ще ти го казвам! – отвръща Сехер.

-Хайде, трябва да тръгваме! – казва Яман и с помощта на Сехер се изправя.

Действието се пренася в полицейския участък. Фърат разпитват Селим, къде държи Юсуф и Сехер, но той отказва да каже, докато Фърат не докосва сърцето му, като му припомня, как двамата са живеели в един квартал и са били приятели.

-Аз не мога да ви кажа, къде е това място, но мога да ви заведа там! – предлага Селим. Фърат се съгласява.

Връщаме се при Сехер и Яман. Не разбираме как са измъкнали Юсуф от стаята, но тримата излизат от къщата. Яман подпирайки се на Сехер им казва, че автомобила е оставил на няколко метра от къщата и тримата тръгват натам.

Тримата стигат до колата само, за да установят, че Селим е срязал гумите ѝ. Сехер го пита, дали телефонът му е в колата. Той ѝ отговаря, че преди това му е свършила батерията.

-И сега какво ще правим? – пита Сехер.

-През гората ще излезем на магистралата, пеша – отговаря Яман.

-Но, как? Когато ти си в това състояние?

-Нямаме друг изход! Заедно ще се справим и с това!

Тримата вървят през гората. Сехер моли Яман да спрат, за да си починат, защото той не изглежда никак добре. Яман ѝ отговаря, че ако спрат ще загубят време, затова ще продължат и добавя: -Докато ти си до мен, с мен нищо няма да се случи!

Действието се пренася в имението. Зия притеснен пита Дженгер, къде е Яман, Сехер и Юсуф. Той му отговаря, че нещата малко са се усложнили, но тримата скоро ще се върнат.

Идва Икбал и казва на Дженгер, че е свободен, защото тя ще се заеме със Зия. Икбал нарочно казва на Зия, че Сехер, Яман и Юсуф ги няма и може нещо лошо да им се е случило, за да го разстрои. Тя веднага му дава от лекарството, което подмени.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф