Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.248: Сехер се отказва от инжекциите! Икбал е шокирана....

Добави коментар

Белгин иска да постави още една инжекция на Сехер, но тя ѝ заявява, че се отказва от тях. Икбал и Белгин настояват пред Яман, че е важно да се прави тази инжекция, но напразно, Яман е категоричен, че иска да уважи желанието на Сехер. Какво ще прави сега Икбал? Разберете какво ще се случи в епизод 248 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 22 март 2024 по NOVA.

В епизод 247 на турския сериал „Наследство“ Сехер е ужасен, защото е чул лекаря да казва на Яман да се подготви за най-лошото – парализа на краката. Яман се заклева, че дори да се случи това ужасно нещо, до края на живота си ще остане до Сехер.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 248 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 22 март 2024 по NOVA

Ибрахим се наслаждава на славата си, но за много кратко…

Белгин иска да постави още една инжекция на Сехер, но тя ѝ заявява, че се отказва от тях.

Икбал и Белгин настояват пред Яман, че е важно да се прави тази инжекция, но напразно, Яман е категоричен, че иска да уважи желанието на Сехер.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
Ибрахим се наслаждава на славата си, леля Султан е много доволна от него, но скоро е шокирана, когато Али открива в кошчето за боклук сметките на почистващата фирма, ресторанта и пералнята.

Действието се пренася в имението. Юсуф рисува с леля си и ѝ казва, че тъй като тя е малко болна, може да се обръща и към него за помощ, а не само към чичо му. Трогната от думите му Сехер целува племенника си и му казва, че винаги ще бъде до него, защото той е всичко за нея и никога няма да го остави сам.

Юсуф казва на леля си, че отива до тоалетната.

Действието се пренася в хола, където Яман казва на Дженгер, че много иска да помогне на Сехер.

-Това което правите за нея е достатъчно, вие ѝ давете сила, като сте до нея и се опитвате да ѝ помогнете! – отговаря Дженгер. -Не мисля, че на г-жа Сехер ѝ е нужно повече от това!

Действието се връща при Сехер. Юсуф, който отиде в тоалетната по невнимание се заключва в нея и започва да вика за помощ.

В стаята е само Сехер, която чува вика за помощ на Юсуф, и започва да вика някого да му помогне, но никой не я чува, а за беда не може да си намери телефона. В тоалетната пада кошчето за боклук, чийто звук плаши Юсуф твърде много. Той си спомня за времето, когато е бил отвлечен, и се паникьосва и започва да крещи, че не може да диша, Сехер ужасена става или по-скоро се свлича от леглото, пълзейки, стига до вратата на тоалетната, но не успява да я отвори.

Яман пристига в най-критичния момент.

-Какво става, защо си на пода? – пита той притеснен и тръгва да вдигне Сехер от пода.
-Остави ме мен, Юсуф се е заключил в тоалетната – обяснява със сълзи на очи Сехер.

Яман казва на Юсуф да се отдалечи от вратата и разбива врата, а след това прегръща и успокоява уплашения си племенник.

-Чичо, аз бяха затворен като тогава, когато ме затвориха онези лоши хора! – казва уплашен Юсуф.

-Успокой се, юначе, ние с леля ти сме тук, до теб! - казва Яман и пуска Юсуф до леля му, която седи ридаеща на пода. Юсуф прегръща силно леля си, като ѝ казва, че вече е добре. Сехер му се извинява, че не е успяла да му помогне. Идва Дженгер, а Яман му казва да се погрижи за Юсуф. Дженгер и Юсуф излизат. Яман вдига на ръце Сехер, а тя силно го прегръща продължавайки да плаче.
-Всичко мина, не се притеснявай! – казва Яман и я слага в леглото.

След малко в стаята влизат Белгин и Икбал.

-Сехер, добре ли си? Преди малко от Дженгер разбрах какво е станало. Как така Юсуф се е заключил в банята? – преструва се на притеснена Икбал.
-Не се притеснявай, Икбал, всичко е наред! – казва ѝ Яман.

Сълзите на Сехер не спират да се стичат по бузите ѝ и в този момент тя взема решение.

Белгин моли Сехер да си подаде ръката, за да ѝ направи инжекция.

-Не искам! – отговаря Сехер. -Инжекции, терапия, лекарства нищо не искам от това!
-Но… иска да възрази Белгин.
-Аз казах, че не искам! – казва твърдо Сехер. -Всичко приключи! Край с инжекциите!

Сехер добавя, че ще приеме съдбата си такава, каквато е и не иска да ѝ правят повече инжекции, защото те не са дали никакъв резултат.

Уплашени, Белгин и Икбал настояват тя да не се отказа от инжекциите, но Сехер е категорична.

Яман прави знак на Икбал и физиотерапевтката да излязат. Той излиза след тях. Икбал се опитва да убеди Яман, че инжекциите са важни, но Яман е категоричен, че ще уважи решението на Сехер.

След като остават сами Белгин казва на Икбал, че ако Сехер изкара един ден, без да ѝ се сложи инжекция, тялото ѝ веднага ще се почувства по-добре и така те ще открият какво са направили двете.

-Ще измислиш нещо и ще ѝ направиш инжекцията – казва Икбал.
-Как ще стане, като Сехер, както сама видяхте е против?
-Аз толкова много пари ти дадох и за това ли ще ме питаш? Намери начин и докато не го намериш, не се появявай пред очите ми!

Действието прескача на сутринта. Сехер се събужда, а Яман я поздравява с добро утро и я пита какво ще избере. Дали ще продължи да живее в ямата на отчаянието, в която е попаднала, или ще се опита да се спаси и да излезе на светло? Сехер му отговаря, че тя снощи също е много мислила и е решила, че днес всичко ще бъде различно. Тя е положително настроена, защото вижда как Яман се старае да направи всичко възможно, за да може тя да се оправи. Сехер е готова да започва да гради живота си всеки ден отначало.

Яман целува Сехер и ѝ казва, че той е знаел, че тя ще избере светлината.

-Аз съм длъжна да я избера! Трябва да се науча да живея така! Дори да не мога да ходя, аз не трябва да се затварям в стаята. Това е може би най-важното, което може да научи от мен Юсуф, да не се предава. Ти беше прав, няма Аз има Ние! Ние сме едно семейство! Благодарение на теб, аз отново осъзнах това!
-Това е жената, която познава!
-Аз трябва нещо да ти кажа – казва Сехер и показва на Яман на телефона си инвалидната количка. -Трябва да купим такава, за да може спокойно да се придвижвам!

Междувременно в затвора Зухал не разбира, че е започнала да губи цялата война, която успя да спечели благодарение на парите си. Тя толкова много обижда една от възрастните затворнички, че не ѝ позволява да спи на леглото, а я принуждава да спи на земята, за да не се притеснява Зухал от миризмата ѝ. Мелехат с удоволствие наблюдава как Зухал лека-полека губи борбата и с нетърпение очаква момента, в който отново ще се възкачи на трона си.

Действието се връща в имението. Яман обяснява на Дженгер, че трябва да приспособят имението така, че да може Сехер да се придвижва спокойно из имението на инвалидна количка, а също така, трябва да изградят и асансьор специално за целта. Дженгер казва на Яман, че ще се заеме с това.

Идва Икбал и пита Яман какво става, а той ѝ обяснява, че ще направят така, че имението да стане удобно за придвижване на инвалидна количка.

-За инвалидна количка?! – шокирана е Икбал. -Може да не е необходимо.
-Сехер иска!
-Разбрах Яман, след като Сехер иска, нека да бъде така, но ти успя ли да я убедиш за инжекциите?
-Никакви инжекции повече! Сехер взе да идва на себе си!
-Как физически ли? – пита притеснена Икбал.
-Не, но и това ще стане! Сехер си върна доброто настроение и не трябва да я насилваме да прави, това което не иска, защото това я връща само в началото.

Думите на Яман ужасява Икбал .

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи