Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

Добави коментар

Яман тръгва да даде парите на похитителите и върне Икбал. Сехер дава пистолет на Яман, за да се защити, нарушавайки обещанието, което Яман ѝ е дал. Зухал е много уплашена, защото разбира, че похитителите ще убият Икбал и Яман след като получат парите. Ще успее ли Зухал да предупреди Яман? Разберете какво ще се случи в епизод 228 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 21 февруари 2024 по NOVA.

В епизод 227 на турския сериал „Наследство“ Сехер моли Фърат за помощ, за да открият Икбал, но без да е попитала Яман. Как ще реагира Яман? Какво е състоянието на Икбал? Как Зия ще преживее нейното отсъствие?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 228 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 21 февруари 2024 по NOVA

Зухал е много уплашена, защото чува разговора между Мелехат и похитителите, и разбира, че те ще убият Икбал и Яман след като получат парите.

Какво ще каже Икбал пред момичето, което е затворено с нея?

Яман и Сехер успяват да открият следа, но и това не им помага да намерят Икбал.

Яман тръгва да даде парите на похитителите и върне Икбал. Сехер дава пистолет на Яман, за да се защити, нарушавайки обещанието, което Яман ѝ е дал.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието се развива в затвора. Зухал чува как Мелехат говори по телефона и казва на някой, че като вземат парите веднага да се отърват от жената и да не остане никаква следа от нея. Когато Зухал чува това, тя е шокирана и изплашена. Тя просто искаше да даде урок на сестра си, а не да бъде убита, но твърде късно осъзнава, че се е забъркала в опасна игра.

Зухал се доближава до Мелехат.

-Какво става ще получите ли парите? – пита Зухал.

-Да, да приготвили са топли, топли парички, които идват направо в ръчичките ми!

-Отлично! Когато получите парите, нали ще пуснете сестра ми? Нали така се разбрахме?

-Какво?! Сега ли, сестра ти, стана важна за теб, а когато каза да я измъчваме, всичко беше наред?! – крещи Мелехат.

-Но, аз…

-Ей, няма да ми казваш какво да правя, тази работа не е свързана с теб! – продължава да крещи жената.

Икбал е в смъртна опасност и Яман трябва да побърза, за да я спаси.

Яман не седи безучастно и търси Икбал навсякъде. В този труден момент Сехер е винаги до Яман и го подкрепя. Това го успокоява, защото понякога и без думи го кара да се чувства по-добре, че има някой до себе си.

Колегите на Фърат му съобщават, че земята, за която е питал принадлежи на циганския барон и на нея има един склад и няколко порутени сгради. Разбирайки това Яман се качва в колата, Сехер също го следва. Само че този път той не иска Сехер да се излага на опасност. Но Сехер отговаря на Яман, че когато е близо до него, тя не е в опасност.

Действието се пренася при Икбал и момичето, което е затворено с нея. Момичето предизвиква Икбал, като ѝ казва, че независимо, че е Къръмлъ никой няма да си мръдне и малкия пръст за нея, както нейните близки са забравили за нея, така и Къръмлъ ще забравят за Икбал.

-Ще умрем и двете тук! – добавя момичето плачейки.

-Престани да плачеш! Ако трябва да съжаляваш някой тук, то съжалявай себе си! – избухва Икбал. -Аз съм Икбал Къръмлъ! Аз направих всичко, което трябва, за да не ме забравят! Излязох от калта и станах госпожа в много влиятелното и богато семейство Къръмлъ! За всичките страхове, за които ти говориш, аз съм ги прегризала със собствените си зъби и нахраних змиите, които са вътре в мен! Аз използвах отровата им, а който се изправяше на пътя ми, аз тази отрова пусках направо във вените му! Ти разбра ли ме! Аз съм жената, която се справи с Яман Къръмлъ! Сърцето и гласът на имението, това съм Аз! Тази селянка Кевсер със собствените си ръце я убих! Не, няма да могат да ме сломят! Сега разбра ли ме добре! – крещи Икбал към момичето.

Камерата ни показва записващото устройство в ръцете на девойката.

В същото време Али е в полицейския участък, за да бъде разпитан за обстоятелствата около смъртта на Кираз. Той губи самообладание точно пред разпитващия полицай и напада мъж, който е задържан защото е набил бившата си жена, което не му се отразява добре.

Сехер и Яман пристигат пред една изоставена сграда.

Яман иска да влезе вътре, а Сехер го моли да изчака да дойде Фърат. Яман ѝ отговаря, че похитителите ако разберат, че той е полицай ще убият Икбал.

Яман слиза от автомобила .

-Да не си посмяла да тръгнеш след мен! – предупреждава Яман.

Яман влиза вътре, а след малко Сехер чува изстрел от пистолет.

Сехер се досеща, че заради обещанието, което ѝ даде Яман той не носи пистолет у себе си. Уплашена, че може да са убили Яман тя тичешком тръгва към сградата. Влизайки вътре вижда тяло, което лежи на земята.

-Не, не… - повтаря Сехер и се приближава до него. Вижда, че не е Яман, но някой я хваща за ръката.

Уплашена Сехер се обръща и вижда Яман пред себе си невредим.

-Казаха ти да не идваш, ами ако беше се случило нещо с теб! – казва Яман. Сехер го поглежда за миг, а след това силно го прегръща.

-Аз много се изплаших, помислих, че нещо се е случило с теб – казва Сехер.

-Не се притеснявай, с мен нищо не може да се случи! – отвръща Яман.

-Ти не си ранен, нали?…Чух изстрел…, а ти нямаше пистолет в себе си и аз много се притесних за теб! - обяснява все още притеснена Сехер.

В този момент пристига Фърат и ги пита как са. Яман му отговаря, че добре, а мъжът на земята е жив, искал да стрела по-него, но той го е повалил.

Фърат оглежда помещението и разбира, че мъжът се е занимавал с наркотици.

Отвънка Яман се кара на Сехер, че не го е послушала и се е оказала в центъра на събитията. Сехер му отвръща, че знае, че тя не може да стои безучастна. Яман я пита, ами ако са я ранили.

-Аз знам, че ти няма да позволиш да ме ранят!

Действието се пренася в затвора.

Зухал е в тоалетната, когато чува как Мелехат се обажда на брат си и му нарежда, да се обади на Яман Къръмлъ и да му каже, къде да донесе парите, а след това да го убият. А от Икбал също да се отърват както я хвърлят в някоя пропаст.

-Тя ще убие Яман, кака! Тя ще ги убие! – казва шокирана Зухал.

Действието се пренася в имението.

Яман приготвя парите за откупа на Икбал, а Сехер е седи на дивана. Яман нервен ходи напред назад очаквайки похитителите да му се обадят.

-Минаха два часа, а още не са се обадили – казва Яман.

-Рано или късно ще се обадят! – отвръща му Сехер.

След малко братът на Мелехат се обажда на Яман и му казва, къде да занесе парите.

-Какво стана? Казаха ли къде? – пита Сехер.

Яман мълчаливо облича палтото си и взема куфарчето с парите и излиза.

-Той без мен ще тръгне! – мисли си Сехер.

Тичайки Сехер го догонва и застава пред вратата на автомобила му.

-Къде ще ходиш? Какво ти казаха? – пита Сехер.

-Нямам време! Трябва да тръгвам!

-Ти сам няма да тръгнеш!

-Сега не е време, за да спорим. Ще ми разрешиш ли да се кача?

-А, ти на мое място щеше ли да позволиш?

-Не, нямаше! Но, ако ти дойдеш с мен, аз няма да ходя никъде! Няма отново да рискувам живота ти! А, ако остана, то Икбал… Не ме карай да избирам!

Сехер моли охраната, която стои пред къщата да се доближи. Сехер моли мъжа да ѝ даде пистолета си. Мъжът поглежда към Яман и дава пистолета си на Сехер. Тя дава пистолета на Яман и му казва, че може да го използва, ако се наложи, защото няма как да му позволи да отиде при опасни хора с голи ръце.

-Моля те, бъди много внимателен! - Сехер изпитва силни чувства към Яман и не иска да му се случи нищо лошо.

-Аз имам толкова много причини за това! - отвръща Яман.

В същото време Зухал от телефона на една от съкилийничките си изпраща на телефона на Яман съобщение, че Икбал е в склада в Шиле, а мястото, за което той е тръгнал е капан.

Яман веднага се обажда на Фърат и му казва за съобщението. Двамата се разбират Яман да отиде в Шиле, а Фърат на предния адрес.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...

„Наследство“ еп.260: „Или тримата ще живеем заедно, или ще забравиш за Юсуф!“