Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.198 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Юсуф, който сънува кошмар, отива при Сехер и Яман и ги моли да спи при тях. Така Сехер и Яман са принудени да спят в едно легло и, загърбвайки гнева си един към друг се редуват да разказват приказка на Юсуф. Но, какво ще си кажат на сутринта? Разберете какво ще се случи в епизод 198 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 10 януари 2024 по NOVA.

В епизод 197 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер се опитват да правят всичко заедно, за да направят Юсуф щастлив. Как Икбал и Зухал ще приемат новината за болестта му?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 198 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 10 януари 2024 по NOVA

Какво ще си кажат Неслихан и Бора? Ще продължи ли той да я заблуждава?

Сехер и Яман продължават да стават все по-близки един с друг.

Юсуф, който сънува лош сън, отива при Сехер и Яман и ги моли да спи при тях. Така Сехер и Яман са принудени да спят в едно легло и, загърбвайки гнева си един към друг се редуват да разказват приказка на Юсуф. Но, какво ще си кажат на сутринта?

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието продължава от предния епизод. Юсуф, Яман и Сехер пускат летящи фенери на терасата на къщата.

-Виж, Юсуф, твоят лети най-високо – отбелязва Сехер и изтрива сълзите си. Яман го забелязва и хваща ръката на Сехер, която е изненадана от жеста на Яман.
-Ех, ако можеше всички наши проблеми да отлетят като тези фенери – казва Сехер.

Неслихан се среща с Бора и го пита, дали момичето, което я наклевети, че е взела парите ѝ в школата е негова приятелка. Бора мълчи.

-Наистина ли Аслъ е твоя приятелка? Ще го отречеш ли? – повтаря въпроса си Неслихан.
-Не, няма, защото ти си права! Още в самото начало трябваше да ти обясня – оправдава се Бора.
-Какво, вие, сте си играли с мен?

Бора лъже Неслихан, че Аслъ е влюбена в него и затова иска да забърка Неслихан в неприятности, а Неслихан вярва в това, както и вярва, че Бора е влюбен в нея.

Сехер и Яман са готови да забравят преживяното. Те правят всичко това само заради Юсуф. Най-важното сега е да се съвземат и да направят всичко необходимо, за да спасят Юсуф. Яман е много благодарен на Сехер, защото с нейна помощ е успял да намери сили да продължи да се бори. Яман и Сехер разбират, че болестта на Юсуф на този етап може да бъде излекувана. След като Юсуф заспива Яман вика Сехер при себе си.

-Ела, искам да ти покажа нещо! – казва Яман на Сехер. Сехер се доближава до Яман, а той ѝ показва на таблета и обяснява: -Тази лекарка е от турски произход, много добра и известна по целия свят, живее и работи в Америка, аз говорих с нея, тя е готова да се заеме с лечението на Юсуф, уредил съм всичко и те са готови да ни приемат.

Сехер е много щастлива от новината. В края на краищата най-важното сега е Юсуф да оздравее.

Сехер се приготвя да си ляга , но преди да влезе в спалнята, Сехер казва на Яман, че ще е хубаво ако и той си легне да спи, защото заради Юсуф трябва да бъдат силни, тъй като във всеки един момент може нещата да се променят. Яман се съгласява със Сехер.

Действието прескача в спалнята на Яман и Сехер. Сехер си приготвя дивана, за да спи на него, а Яман тръгва да си ляга на спалнята.

-Юсуф, днес беше много щастлив! Видеозаписа, той така се развълнува, когато се видя като малък – казва Сехер.
-Ти, също добре измисли идеята с летящите фенери, Юсуф много се забавлява – отбелязва Яман. -Къде толкова бързо ги намери?
-Помолих един от охраната да отиде и да купи.

Двамата се гледат продължително време един-друг. Сехер уверява Яман, че с Юсуф всичко ще бъде наред.

В този момент уплашен и плачещ нахлува Юсуф и прегръща леля си.

-Миличък, защо плачеш, какво стана? – пита Сехер.
-Нещо боли те, юначе? – пита също притеснен Яман.
-Сънувах кошмар! Тримата играехме в градината, а след това една тъмна сянка ме взе, а аз не можех да ви кажа, защото не можех да говоря – разказва съня си Юсуф. Яман и Сехер се споглеждат. –
-Тази сянка ме отнесе далече, далече! – продължава разказа си Юсуф, като прегръща леля си. Сехер се опитва да го успокои, че всичко е минало и останало назад и го уверява, че тя и чичо му винаги ще бъдат до него, и никога няма да разрешат някой да го вземе от тях.
-Никога няма да се разделим, нали? – пита Юсуф.
-Разбира се! Винаги ще бъдем заедно! -уверена отговаря Сехер.

Юсуф моли леля си и чичо си тази вечер да спи при тях. Яман му помага да се намести в центъра на леглото, а след това поглежда към Сехер, която изглежда доста притеснена. Да спят отново в едно легло е голямо изпитание за Яман и Сехер, но заради Юсуф са готови на всичко.

Яман ляга до Юсуф, момчето се провиква към леля си, да идва, защото с чичо му са затоплили леглото. Сехер ляга от другата страна на племенника си. Юсуф хваща ръцете на чичо си и леля си и им признава, че когато те са до него, той от нищо не се страхува и ги моли заедно двамата да му разкажат приказка.

-Добре тогава, аз ще започна! -казва Сехер. -Живяло някога едно стъклено момче, което никога не се страхувало, че може да се счупи, защото било много смело. Никога не се страхувало, защото, защото…
-Защото до него е момичето Вятър, което винаги го пазело, да не падне и разбие на парчета! – продължава Яман.-Когато на пътя на стъкленото момче се изпречвал някой камък, момичето Вятър го издухвала от пътя му, а когато тръгвало да пада, момичето Вятър го понасяла във въздуха и така не му позволявала да падне.
-Стъкленото момче и момичето Вятър играели през деня, но вечерта се връщали при Дървото, където жената Вятър оставяла стъкленото момчето в добрите ръце на Дървото – разказва Сехер. -Мъжът Дърво превръщал корените и клоните си в топла завивка за момчето.
-А сега ти продължи по-нататък, чичо! - казва Юсуф.
-Рано сутринта стъкленото момче се събудило, момичето Вятър и мъжът Дърво още спели и той самичък излязъл на улицата… Той дори не разбирал, че се отдалечава от тях…. В този момент на улицата станало тъмно, надвиснали тъмни облаци, задавала се буря…

Приказката продължава Сехер.

– Когато момичето Вятър и мъжът Дърво се събудили и разбрали, че стъкленото момче е изчезнало. Момичето Вятър веднага излязло и видяло стъкленото момче да се бори с Бурята на края на пропастта.
-Стъкленото момче е много смело! – отбелязва Юсуф.
-Да, така е миличък! – казва Сехер със сълзи на очи. -Той е бил много смел, но Бурята е била много силна. Момичето Вятър се опитало да отнесе момчето при мъжа Дърво, но момчето от стъкло се носело насам-натам, защото бурята се оказала по силна от момичето Вятър. Момичето Вятър била много уморена и започнала да се притеснява, че няма да успее да спаси стъкленото момче. Жената Вятър събрала последните си сили и дала знак на Дървото.
-А, дърветата не умират ли, когато излизат от земята? – пита Юсуф.
-Да, те умират, но Дървото не мислило за живота си, а само как да спаси стъкленото момче… Дървото успяло навреме, за да спаси момчето.
-Значи Дървото е спасило и Вятъра?! – Сехер гледайки към Яман отговаря, че е така. -И на момичето Вятър успял да помогне! Дървото протегнало клоните си към стъкленото момче, така все едно искало да го предпази от всичко и всички.

Яман продължава приказката:

- Момичето Вятър събрала всичките си сили… и започнала да ги използвала както никога преди!

Сехер продължава.

-Когато момичето Вятър оставало без сили, Дървото започвало да се бори.

Яман продължава:

-Когато Дървото останало без сили, Вятърът продължавала да се бори с бурята.
-Защото нищо не може да бъде по-силно от две сърца, които се опитват да спасят, този който им е скъп – казва Сехер.
-Защото никакво зло, не може да застане на пътя на такава огромна сила, затова Тъмнината и Бурята се предали – отвръща Яман.

Действието прескача на сутринта.

Сехер се събужда сутринта и открива, че племенникът ѝ го няма никъде. Тя се втурва да го търси навсякъде, но не го открива. Когато Сехер излиза навън, виждаа пред себе си обувките на Юсуф оставени на прага… (В Турция, когато някой почине оставят обувките му на прага на къщата), а след това вижда Яман, който е много разстроен.

След миг разбираме, че Сехер е сънувала кошмар.

Сехер уплашена скача в леглото, Яман също се събужда. Двамата поглеждат към Юсуф, който спи непробудно. Сехер притеснена се опитва да го събуди.

-Чичо, лельо – събужда се Юсуф. -Аз много добре се наспах. Сънувах, че двама сте ме завели на лунапарк и аз бях много щастлив. А, вие няма ли да ме целунете – пита Юсуф и застава между тях. Яман и Сехер тръгват да го целунат, но Юсуф бързо се измъква, с обяснението, че му се пишка и Сехер и Яман се озовават лице в лице, а след това двамата скачат от леглото като опарени.
Яман казва, че между тях нищо не се променил и всичко правят заради Юсуф.
-Не се притеснявай, това което ти не можещ да забравиш, аз и за секунда също не мога да забравя. Всичко правя заради Юсуф! – отвръща Сехер.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.265: Селим е арестуван от полицията! - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

„Наследство“ еп.263: Яман разбира, къде се крие Селим… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… - какво ще се случи…

„Наследство“ еп.261: Сехер се подчинява на Селим, само заради Юсуф...