Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.19 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ариф се бори за живота на Сехер, като вади куршума и зашива раната ѝ, а Яман се бори със себе си. Трудно му е да проумее факта, че жена е спасила живота му. В края на краищата, в миналото заради жена животът му и този на баща му е бил разбит. Вижте какво ще се случи в епизод 19 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 13 април 2023 по NOVA.

В епизод 18 на турския сериал „Наследство“ Сехер и Яман се връщат от полицията, но попадат в капан. Сехер в последният момент вижда мъжът, който се цели в Яман и се хвърля пред куршума предназначен за Яман.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 19 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 13 април 2023 по NOVA

Сехер скача пред куршума, спасявайки живота на Яман, но е тежко ранена. Яман я отнася в дома на своя познат лекар Ариф, който отстранява куршума и зашива раната. В същото време Яман се бори със себе си. Трудно му е да проумее факта, че жена е спасила живота му. В края на краищата, в миналото заради жена животът му и този на баща му е бил разбит.

Комисар Али е много близо до откриването на истинската самоличност на Кираз.

Какво е болезненото минало на Яман, което го е превърнало в студения човек, който е днес?

Когато забелязва, че в храстите има мъж с насочен пистолет, който се готви да стреля в Яман, Сехер скача пред куршума, спасявайки живота на Яман, но е тежко ранена.

Сехер се свлича в ръцете на Яман, който сваля шалчето от врата ѝ и с него притиска раната ѝ. Той я качва в колата си и сяда зад волана, като казва на Сехер да не се страхува и отново с едната ръка притиска шалчето към раната ѝ, а с другата шофира.
Действието се пренася в дома на комисар Али, където годеницата му Бегюм му казва, че е намерила перфектната помощница за чичо Осман. Али отговаря, че няма нужда, че Кираз остава, защото тя не е чак толкова несръчна, а и чичо му я харесва.
Междувременно Яман спира пред някаква къща и носейки на ръце Сехер влиза вътре. Мъжът, който го посреща вижда, че момичето е ранено, но не задава въпроси, нито пък Яман му казва нещо.

Яман оставя Сехер на леглото в стаята и чак тогава казва: -Татко Ариф трябва да побързаме, защото тя изгуби много кръв.

-Притискай раната! – нарежда Ариф и излиза, а след това се връща с лекарска чанта и казва на Яман да се мръдне, за да не му пречи.

Яман не откъсва поглед от Сехер, която е в безсъзнание. Яман ядосан ходи напред-назад. Ариф му заповяда да седне. Яман не може да седи на едно място и излиза от стаята.

Действието се пренася в къщата на чичо Осман, където Кираз притеснена му казва, че Али е разбрал как се казва, има дори снимката ѝ, а тя се намира под носа му.

-И какво като знае името ти? От колко дни си тук и никой за нещо не те поиздира, затова не се притеснявай!

В този момент при тях влиза Али и казва на Кираз, че му трябва нейната лична карта, за да ѝ направи застраховка.

-Али, синко, ти си имаш работа, а ние утре с Кираз ще отидем и ще направим застраховката - предлага чичо Осман, а Али се съгласява.
В същото време хората на Икбал издирват любимия на Зухал; оказва се, че той е мошеник, който преследва богати момичета. Икбал казва на своя човек да му предложи пари, за да изостави Зухал.

Икбал отива в стаята на сестра си, която виждайки, че сестра ѝ влиза, прекратява разговора си с любимия си. Икбал ядосана я пита какво прави тук, а не е при Юсуф. Зухал ѝ отговаря, че момчето постоянно хлевчи и пита за леля си.

-Ти, трябва да покажеш на Яман, как Юсуф си прекарва прекрасно времето с теб! Разбра ли ме? Не с леля му, а с теб!
-Добре де! Не знам кой така те е ядосал?! – казва Зухал и излиза от стаята.
След малко Икбал се ядосва, че Яман не си вдига телефона.
Междувременно всеотдайността и предаността на Сехер събуждат у Яман чувства, които той не иска да признае. Той не е в състояние да преодолее недоверието си към жените, след като майка му изоставя него и братята му, допринасяйки за самоубийството на баща им, което Яман не успява да предотврати.

Ариф казва на Яман: -Куршумът много дълбоко беше проникнал, но го извадих и успях да спря кървенето, но раната трябва да се зашие, ако се беше забавил още 10 минути, може би нямаше да я спася.

Ариф вади инструментите си, за да зашие раната на Сехер.

Действието се пренася в дома на чичо Осман, където Али се връща ненадейно и иска да говори с Кираз, но тя си е забравила очилата в дневната, а без тях тя не смее да се покаже пред Али, за да не я разпознае.

Чичо Осман разбира за положението, в което се намира момичето и казва на Али, че Кираз е в банята и го пита, какво иска да говори с нея.

Али му обяснява, че след като той я одобрява, той е искал да поговори с нея за заплата. Али сяда на дивана близо до масата, където Кираз си е оставила очила.

Действието се връща в дома на Ариф. Той излиза от стаята, в която е Сехер и казва на Яман:

-Хайде разказвай, какво се случи, че се наложи да я доведеш тук?
-По пътя ни направиха капан.
-А куршума?
-Тя застана пред мен!
-За да те спаси ли?! – пита Ариф, а Яман мълчи. – След като донесе тази жена при мен на ръце, това показва, че ти си в дълг пред нея, който трябва да ѝ върнеш! Не съм ли прав, какво може да е по-важно от живота? Попадна в капан, а когато разбра това се е оказа много късно, нали?! – Яман мълчи, а Ариф продължава. – Но, ударът дойде от място, от което ти съвсем не очакваше да получиш, нали?! От жена! Животът ти беше спасен от жена! Твоята рана е по-дълбока от раната на това момиче! Я сега ми кажи, в кой уцели куршумът -нея или в теб? – пита Ариф и излиза.

Яман влиза в стаята при Сехер.

Детските болезнени спомени на Яман се пробуждат. Той си спомня как майка му ги изоставя, а той прави опити да я спре, но тя му каза „Не бъди мекушав като баща си“ и ги напуска, а след това баща му се самоубива, а той нищо не може да направи…

Малко по-късно Яман се обажда на Недим и му казва, че са попаднали в капан, а лелята на Юсуф е ранена, но никой не трябва да знае за това, дори близките му. Яман му казва да остави всички други работи и да открие човекът, който е стрелял.

Яман казва на Ариф, че Сехер като дойде в съзнание, ще я вземе и прибере в имението. Ариф му казва, че тази вечер никъде няма да ходят, а ще останат тук.

Икбал се обажда на Недим и го пита, дали знае къде са Сехер и Яман, защото е станало късно, а Юсуф капризничи и пита за тях. Недим отговаря, че не знае нищо, но когато разбере, ще ѝ се обади.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.291: Сехер е арестувана! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“