Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.183 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман започва да се държи със Сехер пред другите така, сякаш нищо не се е случило между двамата. Яман казва на Икбал и Зухал, че не вярва на нито едно от техните доказателства срещу Сехер. Вижте какво ще се случи в епизод 183 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 12 декември 2023 по NOVA.

В епизод 182 на турския сериал „Наследство“ Яман намира още доказателства, които дискредитират Сехер. Яман не можеше да овладее емоциите си и да контролира гнева си, изпада в ярост и се нахвърля върху Сехер. Яман казва такива неща на Сехер, че тя е е шокирана, наранена и опустошена от думите му.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 183 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 12 декември 2023 по NOVA

Яман започва да се държи със Сехер пред другите така, сякаш нищо не се е случило между тях двамата.

Яман казва на Икбал и Зухал, че не вярва на нито едно от техните доказателства срещу Сехер.

Ще излезе ли Неслихан от ареста?

Служителките от социалните служби идват на проверка, дали ще забележат, че нещата между Яман и Сехер не са наред?

Всичко за турския сериал „Наследство“

Дженгер влиза сутринта в стаята на Юсуф и вижда, че Сехер спи при него. Той поглежда ботушите ѝ, които са в стаята, и разбира, че тя е прекарала нощта при племенника си.

Камерата ни показва Яман, който след като цяла нощ гневно е вилнял в спалнята си, седи и мисли, сред хаоса, който е направил. Така го вижда и Дженгер, който влиза в стаята.

-Г-н Яман, ако позволите, аз ще оправя тук?!

-Остави! Нека така си стои! Всичко е толкова много съсипано, че нищо не може да се оправи! - казва Яман и излиза от стаята.

Действието се връща в стаята на Юсуф. Хлапето се събужда и е изненадано да види, че леля му спи при него. Той вижда, че ръцете на леля му са цели в пръст.

-Лельо, лельо! – буди Юсуф леля си.

-Миличък, добро утро!

-Ти, цяла нощ ли спа тук?!

-Не, миличък, сутринта дойдох, но ти спеше, а докато съм те гледала съм заспала също!

-Лельо, защо ръцете ти са мръсни?!

-В градината зарових едни увехнали цветя!

-Но, защо?!

-За да стане земята по-плодородна, а и там да израснат красиви цветя! Хайде, ставай! Измий се и да отидем да закусим! Аз ще отида да се преоблека, а ти ме почакай!

Сехер излиза от стаята, вземайки ботушите си. Тя притеснено поглежда към вратата на стаята им с Яман. Чувайки, че някой излиза от там, тя се стряска, но се успокоява, като вижда, че това е Дженгер. Той ѝ казва, че Яман не е в стаята и предлага да вземе да почисти ботушите ѝ, които са целите в кал.

-Благодаря, батко Дженгер, навсякъде съм нацапала, аз ще ги почистя!

Сехер е шокирана като влиза в спалнята и вижда, че всички дрехи и предмети са разхвърляни из стаята.

-Ти руши, а аз всичко ще оправя! Заради Юсуф ще направя всичко! – мисли си Сехер.

Тя се заема да събира разпилените вещи.

Действието се пренася в полицейския участък, където Кара признава на Али, че докато вчера е търсила един документ, е видяла заявлението за напускане на Ибо и го пита, дали е истина. Али ѝ отговаря, че се е опитал да окаже Ибо от намерението си да ги напусне, на не е успял, и я пита, дали тя има някаква идея, как може да го накарат да премисли решението си.

Сехер, хванала Юсуф за ръка слизат на закуска, където на масата вече е седнал Яман.

Сехер спира.

-Лельо, няма ли да седнем на масата? -пита Юсуф, като дърпа леля си към масата. Яман поздравява племенника си с добро утро, Юсуф също го поздравява. Сехер тръгва да седне до Юсуф.

-Тук! Ще седнеш до мен! – казва със заповеднически тон Яман като показва на Сехер мястото на масата вляво от него. Сехер спомняйки си разговора от вчера: „Защото ти в моите очи си едно нищожество! … Приказката свърши! Зад тази врата, пред всички ще показваш, че между нас всичко е наред, но тук, ще бъде твоята тъмница!“ Сехер без да каже нищо сяда на стола вляво от Яман.

Камерата ни показва Икбал и Зухал, които слизат по-стълбите в добро настроение.

-Како, готова ли за първата закуска без Сехер?

-Очаквам я с нетърпение! – отвръща с усмивка Икбал.

Действието се пренася на масата, където Яман, загрижен, казва на Адалет да сипе повече чай в чашата на Сехер, защото тя го обича така. Икбал и Зухал влизат в стаята и усмивките им угасват.

-Како?! – казва през зъби ядосана Зухал. Икбал моли сестра си да се успокои, като ѝ казва, че сега ще разберат какво става. Икбал поздравява и сяда на масата. Зухал сяда до нея.

-Сехер, скъпа, добре ли си? Защо не се храниш?! – пита загрижена Икбал.

Яман се намесва в разговора и отговаря на Икбал, че Сехер е на диета, като добавя, че много пъти я е молил да се храни както трябва, защото е очевидно, че жена му не се нуждае от диета и така е много красива.

Зия идва като носи букет маргаритки, които да сложат на масата. Яман казва, че това са любимите цветя на Сехер и пред очите на всички взема половината от букета и го подарява на Сехер. Икбал и Зухал не разбират какво се случва. В крайна сметка Яман отдавна е трябвало да изгони Сехер от имението и да се разведе с нея, но вместо това ѝ подарява цветя. Яман става от масата като казва на Икбал и Зухал, че след като закусят ги чака в кабинета си.

Икбал и Зухал отиват при Яман.

-Яман, как може Сехер да бъде все още в имението…? – пита Зухал, но Яман ѝ прави знак да замълчи.

-Така, аз разгледах всички доказателства, но не ми се струват достоверни, защото не им вярвам!

-Но, всичко… - опитва се да каже нещо Зухал, но Яман я прекъсва и ѝ казва, че той не вярва в нищо, което съдържа тази папка.

-Сехер е моя жена и такава ще си остане! Вие няма да оспорвате моето решение! Точка! На никой, особено на Сехер, вие дума няма да кажете! С това темата е приключена! – отсича Яман.

-Разбрахме, скъпи Яман! Ти по-добре знаеш! Приятна работа! – казва Икбал и хващайки Зухал за ръката излизат от кабинета на Яман.

След малко при Яман идва Недим. Ядосан Яман заповядва на Недим да събере всичките им адвокати, които да измислят как той да получи попечителските права над Юсуф, като му дава да разбере, че не търпи възражения.

Действието се пренася при Икбал и Зухал.

-Како, не мога да разбера, как може Яман да не повярва на доказателствата, които му дадохме?! Има нещо, което не е както трябва, но какво е това? Кажи, ти какво мислиш, защото ще се побъркам! Какво е станало, че не вярва на доказателствата?!

-Успокои се! Повярвал е!

-Как така?! Не го ли чу, че ни каза, че не е повярвал!

-Той е повярвал, казвам ти Зухал! Всичко между тях е приключило! Разбрах, че Яман е намерил златото и кредитната карта, които скрих!

-Како, това е още по-лошо?! Той ги е намерил, но все още не ни вярва! Какво трябва ад направим, че да изгони тази селянка от имението!

-Юсуф?! Докато попечителските права се държат от Сехер, Яман за нищо на света няма да рискува да изгуби Юсуф! Бракът им е само една постановка, а Яман и Сехер са само актьори, които играят в шоуто! Селянката завинаги изтръгнахме от сърцето на Яман, Зухал, а това е най-важното за нас! Сега ще трябва да чакаме момента, в който Яман ще получи попечителските права над Юсуф и това е!

Действието се пренася в столовата, където Сехер е сама. Адалет идва при нея. Сехер ѝ казва, че тъкмо е ставала да отиде при Юсуф. Адалет ѝ казва, че Яман си е забравил телефона и я пита, дали може да му го даде. Сехер взема телефона и излиза от стаята. Преди да влезе в кабинета на Яман, тя почуква на вратата. Сехер влиза в стаята, а Яман стои с гръб към нея. Тя оставя телефона му на масата пред него, като му казва, че си го е забравил долу. Яман продължава да мълчи…

-За теб може да е лесно, но за мен това е много трудно. Не знам как да го направя. – Яман мълчи. Сехер оставя маргаритките, които носи на масата пред него и добавя: -Аз няма да мога!

Яман се обръща към нея.

-Ще го направиш! – отсича той.

-Няма да мога! – отвръща Сехер. -Ти, видя на закуската, когато разбрах, че аз съм участвала в една игра през цялото това време… Нямам сили за това!

-Какво означава, че нямаш сили?! - пита Яман и ядосан ѝ подава вазата, а след това букета маргаритки. -Ще го направиш! – казва със заповеднически тон Яман.

В този момент влиза Дженгер и им съобщава, че са дошли служителките от социалната служба. Яман прави знак, че е разбрал. Дженгер излиза, а Яман със заповеднически тон казва на Сехер, че сега трябва да слезе долу и да се държи като негова жена, иначе ще загуби Юсуф.

Яман слиза и поздравява жените от социалната служба. Една от тях го пита, дали съпругата му е тук, за да започнат проверката. Яман отговаря, че жена му сега ще дойде и поглежда към стълбите, по който Сехер слиза в момента. Сехер се извинява, че се е забавила, но в същото време е изненадана, защото Яман я хваща за ръка.

Действието се пренася в полицията, където Бора води момичето, което е
 обвинило Неслихан в кражбата. Тя признава, че е излъгала. Неслихан 
вижда в Б...

Действието се пренася в полицията, където Бора води момичето, което е обвинило Неслихан в кражбата. Тя признава, че е излъгала. Неслихан вижда в Бора герой, което дразни Фърат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.235: Ще успее ли Яман да целуне за първи път Сехер?

Наследство еп.234:Щастието на Яман и Сехер е застрашено от ужасния план на Икбал

„Наследство“ еп.233: Икбал решава да убие Сехер - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.232: „Сега сме сами, само Ти и Аз!“ - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.231: „Да започнем отначало!“ - какво ще се случи...