Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Яман приготвя романтична вечеря за Сехер. Връзката им става все по-близка и точно когато всичко изглежда перфектно, Зухал идва с фалшивите доказателства срещу Сехер , които могат да разрушат всичко... Вижте какво ще се случи в епизод 176 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 1 декември 2023 по NOVA.

В епизод 175 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер тръгват на меден месец. Ще ги сближи ли това пътуване?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 176 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 01 декември 2023 по NOVA

Яман и Сехер обикалят из селския хотел, а атмосферата между тях става все по-спокойна. В очакване на вечерята Сехер му признава колко много означава той за нея, но преди Яман да успее да признае чувствата си, сервитьорката казва на Яман, че има гост.

Яман е бесен, когато вижда Зухал, която твърди, че има доказателства срещу Сехер.

Яман и Сехер се разхождат в гората, която се намира около хотела. Яман отбелязва, че много прилича на гората, в която са нощували. Сехер си спомня… нощта, а след това как се е погрижила за раната на Яман.

-Все едно са минали години, а това се случи съвсем скоро – казва Сехер.
-Не си ли го забравила?
-Не, аз тогава много се страхувах! Сутринта като се събудих и не ви видях с Юсуф, помислих, че сте заминали за чужбина, но ти не замина, а се върна!
-Ти също не замина! Каквото и да се случваше, ти винаги рискуваше и се връщаше назад! Виж докъде ни доведоха тези сложни дни! Бях само АЗ, а сега сме НИЕ, и Юсуф е до нас, и сме заедно!

Сехер потвърждава, че е така и се разплаква. Яман ѝ казва, че не трябва да се притеснява, защото заедно с всичко ще се справят.

В този момент от някъде се появява куче, което лае срещу тях, Сехер уплашена се крие зад Яман. Яман ѝ казва да не се страхува. Сехер си спомня, случката, когато в началото Яман я беше затворил в котелното помещение на имението и вързал свирепото си куче при нея. Яман се досеща какво може да си е спомнила Сехер и я уверява, че тези дни са в миналото.

След разходката в гората, Яман качва Сехер на лодка и се разхождат в близкото езеро.

Действието прескача Сехер се приготвя за вечерята с Яман. Сехер е приятно изненадана, защото Яман е приготвил романтична вечеря за нея.

-Всичко изглежда прекрасно! – отбелязва Сехер.
-Харесвали ти?
-Много! Но, май нещо недостига – казва Сехер и вади от чантата си камъчетата и казва на Яман, че всяка една частичка от историята им трябва да бъде на масата. Тя му казва, че знае, че той иска да ѝ каже нещо, но преди това тя трябва да му каже също нещо.

Сехер му казва, че никога не си е мислила, че земята и небето могат да се срещнат, но Юсуф обединил небето и земята в едно цяло. Тя му благодари за всичко, което е направил за нея. Тя е загубила своя великан, своя баща, който е бил винаги до нея, но сега има ново семейство и под този покрив се чувства в безопасност близо до него.

Яман казва на Сехер, че той също иска нещо, което иска да ѝ каже. Той ѝ признава, че откак тя се е появила в неговия живот, той се променил и не е вече онзи грубиянин, и благодарение на нея е започнал да се радва на живота. Яман иска да признае на Сехер, че много я обича, но сервитьорката му казва, че има гост, които иска да говори с него.

-Гост?! – учуден е Яман.
-Да, г-н Яман, аз му казах, че вие сте казали, че не искате да ви безпокоят, но той каза, че въпросът е на живот и смърт! Той ви чака в лобито! – обяснява сервитьорката.

Камерата ни показва Зухал, която с доволно изражение на лицето чака с папка в ръка.

Яман побеснява, когато вижда Зухал, която твърди, че има доказателства срещу Сехер.

Разбираме, че докато Икбал е полива цветята на Зия, е намерила в една от саксиите папката с фалшивите доказателства срещу Сехер.

Бесен Яман казва на Зухал да си взема папката и да се маха от тук.

Зухал хвърля папката на една от масите и си тръгва!

В заключение да кажем, че Яман и Сехер са се променили много в отношенията си. В началото те бяха врагове, но в крайна сметка се влюбиха и станаха семейство. Яман е израснал като личност. Той вече не е толкова груб и емоционално нестабилен. Сехер е намерила ново семейство и дом. Тя е щастлива и спокойна.

Но, Зухал е готова да направи всичко, за да навреди на Сехер. Тя е намерила фалшиви доказателства срещу нея.

  • Ще успее ли Зухал да раздели Яман и Сехер?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.226: Ще спаси ли Яман Икбал? - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.225: Зухал е щастлива, че Икбал страда - какво ще се случи...