Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.172 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Яман решава да заведе Сехер на тихо място, където да поговорят, без да бъдат притеснявани. Интимният разговор на Яман и Сехер е прекъснат от съобщение от Икбал, че Зухал е претърпяла автомобилна катастрофа. Вижте какво ще се случи в епизод 172 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 27 ноември 2023 по NOVA.

В епизод 171 на турския сериал „Наследство“ Яман се кани да каже на Сехер какво чувства, когато е прекъснат от нервната криза на Зухал. Зухал крещи с пълно гърло, че Сехер е коварна змия, дори Икбал не може да я накара да млъкне. Яман се вбесява и гони Зухал от имението.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 171 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 27 ноември 2023 по NOVA

Яман кани Сехер на романтична вечеря. Ще успеели да ѝ признае чувствата си към нея?

Неслихан отива при Ферат, за да съобщи за кражбата на чантата ѝ.

Какво ще се случи със Зухал?

Яман е в компанията, където с Недим и колеги обсъждат възникналите проблеми с партньорите им от Сингапур. Но Яман тялом присъства на срещата, но духом е при Сехер и си мисли за нея.

В същото време Сехер държи личната си карата и няколко пъти прочита името си с новата си фамилия: Сехер Къръмлъ. Юсуф идва при нея, за да ѝ покаже новата си рисунка и се интересува, какво е това в ръцете ѝ. Сехер му отговаря, че новият ѝ документ за самоличност, защото след като се е омъжила за чичо му си е променила фамилията и сега като него е Къръмлъ.

-Значи, сега сме като мама, татко и дете? Нали така?
-Ъхъ!

В този момент се обажда Яман на Сехер, тя веднага му вдига.

-Приготви се!
-Защо?
-Ще ходим на вечеря! Ще дойда да те взема, а ти бъди готова!
-Но, аз с Юсуф…
-Приготви се! – не търпи възражение Яман и затваря.

Сехер смутена и притеснена, но и доволна от поканата на Яман си говори сама, че трябва да се приготви.

В същото време Неслихан пристига  при Фърат в полицейското 
управление. Фърат моли Неслиха да му разкаже какво е станало. Фърат се 
любува на  Несли...

В същото време Неслихан пристига при Фърат в полицейското управление. Фърат моли Неслиха да му разкаже какво е станало. Фърат се любува на Неслихан, докато тя му разказва какво се е случило.

Действието се пренася в компанията. Яман става, Недим го пита, дали си тръгва.

-Да!
-Но, Яман, имаме още работа! – казва Недим.
-Но, аз също има работа при това по-важна, а тази след това ще реша! – казва Яман и си тръгва.

В същото време Сехер старателно се приготвя за срещата си с Яман. Аделет влиза, за да остави кърпи в банята и казва на Сехер, че много е красива и я пита, дали има среща с г-н Яман.

След като Адалет си тръгва, Сехер се оглежда в огледалото и се пита, дали не се е престарала.

Действието прескача в ресторанта, където Яман е завел Сехер на вечеря.

Яман гледа Сехер и си мисли: „Ти, трябва да разбереш за моите чувства, още сега!“

Яман казва, че този ресторант много му харесва, заради вкусната храна, която готвят.

-Тази вечеря беше ли нужна? Тук, около нас, няма кой да убеждаваме!
-Такива вечери са много важни за нас, при това, когато няма на кой, какво да доказвам. Ние, тоест аз и ти вече сме мъж и жена, всички знаят за нас, медиите, социални мрежи и всички следят, затова трябва по-често да правим подобни неща. Този брак трябва да бъде истински! Аз с теб искам да поговоря…

Притеснена Сехер прекъсва Яман: -Ти можа ли да решиш проблемът в компанията?

-Решен е! Но, сега има друг проблем, който трябва да решим!

Смутена Сехер отпива от чашата пред себе си, а Яман продължава. -Затова с теб дойдохме тук, за да поговорим и да го решим! Аз теб…

Сехер от вълнение не знае какво прави и изпуска шумно вилиците в чинията си… Яман я пита, дали е добре, а Сехер му казва, че ще отиде до тоалетната.

Сехер се връща и продължава да се храни, като иска да смени темата, казва, че Неслихан днес много се е изплашила. Яман ѝ казва, че тя е направила всичко, което е могла, а по-нататък Фърат ще реши случая и добавя.

-А сега трябва да направя, това което трябва! Това което ще ти кажа, трябваше да го направя отдавна с теб, но постоянно възникваха някакви пречки!

Яман тъкмо започва да говори и към тяхната маса се приближава мъж свирещ на цигулка.

В този момент Фърат докарва Неслихан в имението. Тя му благодари за всичко, което е направил за нея днес, защото ако не е бил той, то тя не е знаела, как ще се оправи. Неслихан го пита, дали ще намерят чантата ѝ. Фърат отговаря, че дори и да намерят крадците, надали ще открият чантата ѝ. Неслихан със сълзи на очи казва, че в портфейла е имала нещо, което е било много важно за нея. Фърат обещава да го намери.

Действието се връща в ресторанта. Цигуларят свършва със изпълнението си. Яман казва на Сехер, че голям концерт им е устроил. Сехер отвръща, че много добре му се е получило.

Яман отново започва с признанието си, но идва управителката на ресторанта при тях, за да ги пита, дали им е харесало изпълнението на цигуларя, защото е разбрала, че наскоро са се оженили и специално е изпратила цигуларя, за да ги поздрави. Тя също така добавя, че не може да се сдържи и да не им каже, че много си подхождат и пожелае много щастие.

След малко Яман хваща Сехер за ръка и ѝ казва, че си тръгват. Сехер тръгва да се качва в автомобила, но Яман отново я хваща за ръка и предлага да се поразходят.

В същото време Икбал е притеснена, защото Зухал не си вдига телефона. Тя ѝ оставя поредното гласово съобщение, че се притеснява за нея.

Сехер и Яман се разхождат край морето. Тя го пита защо са дошли тук, а той ѝ отговаря, защото знае, че тя обича морето и звездите.

Яман сваля палтото си и го постила на пясъка и казва на Сехер да седне на него, а след това той сяда до нея.

-Аз… - започва Яман, Сехер го прекъсва: -Ти, си много добър пример за Юсуф. Той много добре те познава и се опитва да ти подражава!
-Надявам се, че той няма да премине през всичко това, през което трябваше да премина аз, за да разбере какъв е живота. Ти знаеш какъв груб човек бях аз. Но, най голяма промяна претърпях през последните три месеца, след като ти се появи в живота ми…

Двамата се гледат очи в очи, този интимен момент е прекъснат от позвъняването на Икбал. Сехер пита Яман, дали няма да вдигне, а той отговаря, че не, защото, това което иска да ѝ каже е по-важно.

Яман отново започва с признанието и отново е прекъснат, този път от съобщението на Икбал, че Зухал е катастрофирала и я карат в болницата.

Действието прескача Яман и Сехер пристигат в болницата. Икбал виждайки Яман го моли да направи нещо, за да не умре сестра ѝ. Яман пита Икбал какво е станало, а тя му казва, че след като той я е изгонил от имението, Зухал е била много отчаяна и сигурно се е разсеяла и е катастрофирала.

Сехер прегръща Икбал, за да я успокой и ѝ казва, че Зухал е силно момиче и ще се оправи.

  • Какво ще стане със Зухал?
  • Ще сподели ли Яман на Сехер най-накрая какво чувства към нея?

Ще разберем скоро…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.229 - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.228: Сехер дава пистолет на Яман - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.227 (NOVA) - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.226: Ще спаси ли Яман Икбал? - какво ще се случи...

„Наследство“ еп.225: Зухал е щастлива, че Икбал страда - какво ще се случи...