Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.14 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сехер бързо печели симпатиите на всички в имението. Яман обещава на Юсуф, че ще го вземе със себе си на официалната церемония по пускането в действие на един от корабите им. Икбал прави план как да накара Зухал да ги придружи. Вижте какво ще се случи в епизод 14 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 6 април 2023 по NOVA.

В епизод 13 на турския сериал „Наследство“ Зухал, сестрата на Икбал, пристига в къщата на Кърмил, поканена от сестра си да съблазни Яман и да се отърве от Сехер възможно най-скоро.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 14 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 6април 2023 по NOVA

Сехер бързо печели симпатиите на всички в имението, включително на Зия, с когото успява да намери общ език.

Яман обещава на Юсуф, че ще го вземе със себе си на официалната церемония по пускането в действие на един от корабите им.

Икбал прави план как да накара Зухал да ги придружи.

Али иска да изхвърли Кираз от къщата, защото е несръчна, но чичо Осман се намесва в нейна защита.

Сехер бързо печели симпатиите на всички в имението, включително на Зия, с когото успява да намери общ език.

Сехер казва на Зия, че има много хубави цветя, а и тя също у дома е имала много цветя и понякога е разговаряла с тях. Зия отговаря, че и той говори редовно с тях.

-Цветята не могат да те предадат, а човек може – казва Зия.
Яман също, макар да не иска да си го признае, вижда колко добре Сехер влияе на Юсуф и колко важна е тя за него.

Яман е при момчето и го пита, откъде има толкова хартиени лодки, а Юсуф му отговаря, че леля му Сехер ги е направила и пита чичо си, дали знае как плават корабите. Яман предлага на Юсуф да го заведе да види истински кораби, но само ако се оправи.

-Аз съм здрав! Леля ми даде супа, лекарства, плодове и мляко! Аз вече съм здрав!

Яман се чуди, къде се бави Сехер, която му е казала, че ще се върне след 5 минути.

В същото време следвайки заповедите на сестра си Зухал влиза в стаята на Юсуф с подарък в ръка.

Юсуф отваря пакета, който му подаде Зухал. Зухал си мисли, че Юсуф ще е много радостен като види скъпият конструктор-кораб, но Юсуф казва, че за него ще бъде трудно да сглоби кораба.

-Юсуф, този кораб прилича на корабите, които чичо ти притежава, заедно с него ще го сглобим – казва Зухал като гледа към Яман, който незаинтересован гледа през прозореца.
-Ето, това е кораб, леля ми го направи! – казва Юсуф, който предпочита да си играе с корабите направени от Сехер.
-Леля ти ли? Но това са прости кораби от хартия, те във водата няма да издържат – казва Зухал. Яман чувайки, че Юсуф говори за леля си, веднага поглежда към племенника си, който показва на Зухал как плават корабите направени от леля му.
В този момент под прозореца Яман вижда Сехер и Зия, и с интерес наблюдава колко добре Сехер се разбира с брат му Зия.
Зухал привидно се подчинява на сестра си, но в действителност няма търпение да се върне в Лондон, където я чака любимият ѝ.

Бегюм се опитва да компрометира Кираз, като добавя цяло пакетче масло в ястието ѝ, знаейки че чичо Осман трябва да избягва мазнините! - момичето обаче бързо намира изход от ситуацията. Кираз също така разбира чия е била тази работа.

Бегюм упорито се опитва да убеди Али да отпрати Кираз. Тя дори разлива кафе върху документите на Али, обвинявайки за това Кираз. Въпреки че Али е ядосан, Осман се застъпва за момичето.

Действието се пренася в имението. Яман чува, че Юсуф бълнува и го пренася в своята стая. Сехер, която се пробужда от ужасен кошмар отива в стаята на племенника си, но вижда, че той не е там, но вратата на стаята на Яман е отворена. Сехер запалва фенерчето на телефона си и влиза в стаята. Тя вижда, че Юсуф спи на дивана.

-Как си дошъл до тук и защо спиш тук? – говори си сама Сехер.

Сехер взема племенника си на ръце и излиза от стаята на Яман, но забравя телефона си на пода. Сехер се досеща, че телефонът ѝ е останал в стаята. Тя се връща да си го вземе, но не може да го намери, когато зад нея се появява Яман, който стряска Сехер.

-Какво правиш тук? – пита Яман.
-Търсих Юсуф, за да проверя температурата му и когато го преместих в стаята му, съм си забравила телефона тук – отговаря Сехер и в същото време вижда телефона си на пода. Яман ѝ прави знак, че може да си го вземе. Сехер взема телефона си и бързо, бързо излиза от стаята на Яман.
В същият момент Икбал се качва по стълбите и вижда, че Сехер излаза от стаята на Яман. Тя се скрива, защото Яман излиза от стаята си и казва на Сехер да почака.

Притеснена Сехер спира, а Яман без да каже нищо ѝ връща медальона със снимката на Юсуф, който принадлежеше на сестра ѝ.

-Благодаря! – казва изненадана Сехер, но Яман бързо се прибира в стаята си.

На другият ден Селим се обажда на Сехер. Тя му признава, че живее в имението на семейство Къръмлъ. Разговорът им е подслушан от Икбал и тя нарежда на хората си да ѝ намерят адреса на ресторанта на Селим.

Какво отново е намислила Икбал?
Икбал отива при Зухал, която още спи и будейки я казва, че тази вечер тя трябва да придружи Яман на церемонията по пускането на най-големият им кораб. По-принцип тя придружава Яман, но тази вечер ще се престори, че не е добре, за да може тя да го придружи и така да прекарат продължително време заедно.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.313: Сехер не може да прости на Яман за лъжата!

„Наследство“ еп.312: Сехер не вярва, че Яман е невинен!

„Наследство“ еп.311: Най-накрая Сехер разбира истината!

„Наследство“ еп.310: Сехер напуска имението без Юсуф!

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!