Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.121 (NOVA) – какво ще се случи...

1 коментар

Сехер продължава да изпитва силни емоции всеки път, когато пред нея е Яман. Най-големият враг на Яман има предложение за Селим... Вижте какво ще се случи в епизод 121 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 14 септември 2023 по NOVA.

В епизод 120 на турския сериал „Наследство“ Сехер отива да потърси сметка на Селим, за това, че е ударил Яман, а Селим я пита, дали не се е влюбила в Яман. Дали въпросът на Селим ще накара Сехер да се замисли и да осъзнае чувствата си?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 121 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 14 септември 2023 по NOVA

Яман, Сехер и Юсуф обядват навън и прекарват прекрасни моменти заедно.

Междувременно Сехер продължава да изпитва силни емоции всеки път, когато пред нея е Яман.

Най-големият враг на Яман има предложение за Селим...

Сехер приготвя омлет за Яман и Юсуф. Юсуф вижда апарата за кръвно налягане и пита чичо си, защото леля Аделет го използва. Яман обяснява, че с това се мери кръвното налягане. Юсуф моли чичо си да измери и неговото. Яман се съгласява, като от време на време хвърля поглед към Сехер, която е заета с готвенето. Сехер също скришом поглежда към Яман. Юсуф се провиква към леля си с молба да премерят и нейното кръвно налягане.

-Аз приготвям закуската, миличък?
-Ти не можеш ли за малко да я оставиш, ей за толкова?! – показва Юсуф с двата си пръста.

Сехер се съгласява.

-А ръкава? – пита Яман виждайки, че Сехер слага накрайника върху блузата си. Той става и завива ръкава на жилетката ѝ.
-Защо ти трепери така ръката? – пита Яман, Сехер не отговаря и се оставя Яман да замотае накрайника около ръката ѝ.
-Чичо, да натисна ли?
-Давай, юначе, натисни!
-Чичо, на леля два пъти се покачи!

Яман поглежда в апарата, а след това гледайки към Сехер добавя, че пулса на леля му е много висок. Яман пита Сехер, дали е добре, защото и снощи е изглеждала така.

-Лельо, защо пулсът ти е повишен, какво ти има? – пита Юсуф.
-Добра съм миличък! Това може на всеки да се случи, това е нормално! – отговаря Сехер. Яман я пита, дали е пила чай или кафе, а тя припряно му отвръща, че сигурно е от това, че не е закусила и отива, за да продължи с готвенето. Притеснена и с треперещи ръце Сехер си налива вода, а Яман вижда как треперят ръцете ѝ, но нищо не казва.

Селим изпраща съобщение на Сехер, в което ѝ се извинява, за всичко, което ѝ е наговорил.

Сехер му отговаря, че няма нищо, но ще е добре ако известно време не се виждат и не работят заедно.

Селим е съсипан от отговора на Сехер.

Действието се връща в кухнята, където Сехер продължава с готвенето, а Юсуф иска вода. Яман казва на Сехер, че той ще му налее. Яман става да вземе вода и без да иска докосва Сехер, която се изпъва като струна от близостта на Яман. В този момент идва Адалет, която пита Сехер какво става с нея, защо така лицето ѝ се е зачервило, да не е болна.

-Не, како Аделет, тук е много топло! – отговаря притеснена Сехер и намокря лицето си със студена вода.
-Юсуф, какво искаш да ти приготвя за обяд? – пита Аделет.
-Чичо, да отидем да хапнем кюфтета, а и леля също искаше?! – предлага Юсуф на чичо си. Сехер иска да възрази, но Яман се съгласява, като казва на Адалет, че ще обядват навънка.
-Лельо, нали заедно ще отидем? – пита Юсуф.
-Добре, миличък, ще отидем заедно! – отговаря Сехер, но не вижда, че е оставила една от кърпите близо до котлона и тя започва да дими. Яман усеща дима, става и слага кърпата в мивката, а след това казва на Сехер, че всичко е под контрол, да не се притеснява. Сехер притеснена от близостта на Яман само кима с глава.

Селим носи храната на Фърат, която той си е поръчал от ресторанта му в полицейското управление. Фърат е изненадан, че не я донесъл Баръш. Селим му отговаря, че е искал малко да се разсее. Фърат го пита какво се е случило, а Селим му признава, че Сехер няма да идва в ресторанта, да готви за известно време.

-Защо, какво се е случило? – пита Фърат.
-Не, нищо, но трябва да си търся някой, който да я замести - казва Селим. Али чува разговора им и се замисля.

-Не се разстройвай за такива нещо, ще ти намерим някой, който да готви! – казва Фърат.

Яман води Юсуф и Сехер да хапнат кюфтета при Ариф, който само се усмихва, като вижда емоционалните нишки, които се преплитат между Яман и Сехер.

Икбал се обажда на Селим, тъй като Зухал е много разстроена, че Яман не я забелязва.

Селим пита Икбал, дали е разбрала какво вчера е станало между него и Яман, но той не е имал друг начин да го отдели от Сехер и да му покаже, кой кой е.
-Да му покажеш кой кой е? Аз го казвам със съжаление, защото ако Яман поиска, никой нищо не може да му направи! Разбра ли ме!
-Но…
-Явно ти още не си разбрал, какъв човек стои пред теб?! Яман, дори никаква заплаха не е видял в теб! Но, те със Сехер… - Икбал поглежда към сестра си, която плаче безутешно и казва: -Ще ти изпратя адреса и само отиди и виж как Яман и Сехер прекарват времето си заедно!
Селим отива на адреса, който му изпрати Икбал и много се разстройва от видяното.

Али се прибира вкъщи, където Кираз е много отчаяна, че отново е загубила работата си. Али ѝ подарява подарък. Кираз го отваря и е вижда, че това е престилка, на която пише „Най-добрият готвач на света!“. Кираз му казва, че тя вече си има престилка. Али ѝ съобщава, че ѝ е намерил работа в ресторанта на Селим, а Кираз е много щастлива.

Действието се връща при заведението на Ариф. Юсуф вижда как един момче пристига с родителите си. Той хваща ръцете на чичо си и леля и им казва, че те са много хубаво семейство, и са му като майка и баща.

Яман и Сехер се споглеждат… Сехер отново цялата става алена.

Идва Ариф и казва на Сехер, че тя обича люти кюфтета, затова втората е направила малко по-люта, но явно не е направил добре, защото цялата е по-червеняла.

Яман я пита, дали е добре, а Юсуф я пита, дали отново пулсът ѝ не е скочил. Сехер им казва, че ще отиде да се измие и ще се върне.

Яман тръгва след нея и я пита, дали е добре или се разболява. Сехер му отговаря, че може малко да е настинала. Яман загрижен предлага да отидат в болницата, а Сехер му отговаря, че няма нужда, а като се прибере ще си направи билков чай.

Братята Джамгьоз отиват при Селим и му казват, че имат общ враг, които се казва Яман.

Селим ги пита, какво искат от него, а те му казват, че са разбрали, че от време на време влиза в имението на Къръмлъ и може да им намери информация за Яман, с която да го тикнат зад решетките или нещо заедно да направят на Яман. Селим им отговаря, че с такива неща не се занимава.

Един от братята остава визитната си картичка, ако премисли Селим да му се обади.

-Тази змия се разхожда с Яман, а аз съм си вкъщи! – бясна е Зухал, а Икбал я моли да не губи контрол над себе си.

В този момент Сехер, Яман и Юсуф се прибират, а Зухал ги вижда през прозореца.

Икбал отново моли сестра си да се вземе в ръце и ѝ казва, че утре със Зия имат годишнина и Яман ще ги заведе на вечеря и тя трябва да дойде с тях. Зухал отказва, а Икбал ѝ обяснява, че ще има възможност да направи добро впечатление на Яман.

Объркана от чувствата си, които откри към Яман Сехер притеснена се прибира в стаята си. Тя се гледа в огледалото и се пита, какво става с нея.

В същото време Яман си спомня думите на Юсуф, че са много хубаво семейство и те са му като баща и майка. А след това си спомня за високия пулс на Сехер, треперещите ѝ ръце...

Мислите му са прекъснати от Зия, който влиза при него и му казва, че отново е дошло. Яман учуден го пита, какво е дошло, а Зия му обяснява, че годишнината му с Икбал и не знае какво да прави, какъв подарък да ѝ купи, и пита, дали Сехер ще може да му помогне.

-Не се притеснявай, аз като всяка година ще организирам нещо?!
-Все пак, дали да не попитам Сехер, тя все пак е жена и по-добре знае от нас!
-И нея ще помоля за помощ, ти не се притеснявай! – казва Яман.
Кираз започва работа в ресторанта на Селим.

Сехер носи чай на Яман, но стига до вратата на кабинета му и решава да се върне, но след това влиза. Яман е в спалнята си. Тя оставя чая и си спомня отново въпроса на Селим, дали не се е влюбила в Яман. Сехер взема чашката с чай и тръгва да излиза, но Яман излиза от спалнята.

-Ти на мен ли го донесе?
-Да, но мислех, че не си тук и щях да го върна!

Яман взема чая, а Сехер бърза да излезе. Яман я пита, дали има малко време. Сехер отговаря, че има нещо за вършене в стаята си.

-Какво прави една жена щастлива?

Сехер е изненадана от въпроса на Яман, а Яман добавя.

-Например теб?

Сехер е неподготвена за този въпрос…

-Хайде, кажи какво ще те направи щастлива?
-Еми… аз дори не знам!
-Например ресторант с хубава музика, някакъв подарък… Ще те направят ли щастлива?

Сехер мълчи…

-Аз те питам това защото…

Сехер бързо го прекъсва и му казва да поговорят за това по-късно, защото отива да провери как е Юсуф. Сехер почти тичешком излиза от стаята на Яман.

Вечерта Сехер ходи напред назад в стаята си и се чуди, защо Яман я е попитал точно този въпрос, когато получава съобщение от Яман, който я моли да отиде при него, защото иска за нещо да поговорят. Сехер му отговаря, че след малко ще дойде.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.309: Яман разбива вратата, за да спаси Сехер!

„Наследство“ еп.308: Яман заключва Сехер, за да престане да се самонаранява!

„Наследство“ еп.307: Яман отново е на свобода! Как ще реагира Сехер?

„Наследство“ еп.306: Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста!

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!