Актуално Други

"Наследници" приключва с четвърти сезон по HBO

Добави коментар

Пригответе се да се сбогувате със семейство Рой, тъй като хитовата драма на HBO "Наследници" официално приключва с предстоящия си четвърти сезон.

Джеръми Стронг, Сара Снук и Кийрън Кълкин в "Наследници".

Джеръми Стронг, Сара Снук и Кийрън Кълкин в "Наследници".

© HBO

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Хитовият драматичен сериал на HBO "Наследници" приключва със своя четвърти и последен сезон.

Създателят и шоурънър на сериала Джеси Армстронг потвърди слуховете в скорошно интервю за The New Yorker.

Той каза: "Има няколко различни аспекта. Единият беше, че можехме да го кажем веднага след като го реших, почти докато го пишехме, което според мен би било странно и перверзно. Можехме да го кажем в края на сезона. Тази идея ми харесва от творческа гледна точка, защото тогава публиката може да се наслади на всичко, което се случва, без да се опитва да разбере нещата или да ги възприема по определен начин, след като знае, че това е последният сезон. Но също така противоположната мисъл е, че в сериала не крием много топката. Чувствам се отговорен пред зрителите и лично на мен не би ми харесало усещането: "О, това е всичко, момчета. Това беше краят." Не бих искал това в едно предаване. Мисля, че бих искал да знам, че то е към своя край."

Предстоящият сезон ще се фокусира върху продажбата на Waystar Royco, медийния конгломерат на семейството, на технологичния визионер Лукас Матсон. Продажбата предизвиква борба за власт сред семейство Рой, което трябва да се примири с намаленото си културно и политическо влияние след сключването на сделката. Екзистенциалните терзания и семейните раздори, които настъпват, обещават да предоставят същата драма с високи залози и политически интриги, които направиха "Наследници" любим на феновете.

С участието на Брайън Кокс, Джеръми Стронг, Сара Снук, Кийрън Кълкин, Алън Рак, Матю Макфадиен, Никълъс Браун и Джей Смит-Камерън, "Наследници" е критически и комерсиален хит от премиерата си през 2018 г. Не пропускайте епичния завършек на една от най-обсъжданите драми през последните години!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO MAX , Стрийминг , Наследници

Сериалът The Family Stallone по SkyShowtime от 2 октомври

"Ким срещу Кание: Разводът" в HBO Max от днес

Нетфликс подновява "One Piece" за втори сезон

Момче на място (Polish Prayers) - нов документален HBO филм

Нов трейлър на "Уроци по химия" с участието на Бри Ларсън