Филми Екшъни Филми Криминални Филми Трилъри

Нападение над участък 13 | Assault on Precinct 13 (2005)

Добави коментар

За да преживеят нощта, ченгета и престъпници трябва да се съюзят и да се борят заедно...

В ранната сутрин на 31 декември престъпният бос Марион Бишоп е арестуван от отряд за борба с организираната престъпност.

  • Жанр - екшън, криминален, трилър
  • САЩ, Франция
  • 2005

За да преживеят нощта, ченгета и престъпници трябва да се съюзят и да се борят заедно...

В ранната сутрин на 31 декември престъпният бос Марион Бишоп е арестуван от отряд за борба с организираната престъпност. Качен на затворнически автобус в компанията на още няколко криминално проявени, те потеглят в силната снежна буря към затвор извън Детройт. Тежкият снеговалеж отклонява авобуса към отдалечения полицейски участък 13, където временно настаняват затворниците. Дежурна в участъка е полицейска група, ръководена от сержант Джейк Рьоник - добро ченге, борещо се с лошите си спомени от фатална операция под прикритие. Но провокативната секретарка на участък 13 Айрис Фери и пиперливият ветеран Джаспър няма да допуснат работата да попречи на посрещането на Нова година, докато двама въоръжени мъже не нападат пазачите на автобуса. Те са отблъснати, но всички в участък 13 знаят, че ще дойдат още, за да освободят или убият Бишоп.

Ченгетата, търсещи водач в неуверения Рьоник и затворниците, търсещи подкрепа в безмилостния Бишоп, трябва да обединят сили, за да се борят за живота си. Докато тънките линии между добро и зло накрая се слеят...

  • Режисьор - Жан-Франсоа Рише
  • Актьори - Итън Хоук, Лорънс Фишбърн, Гейбриъл Бърн, Мария Бело, Дрей де Матео, Джон Легуизамо, Брайън Денехи и др.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър