Актуално В програмата

Най-скъпият турски сериал „Езел” в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

Обявеният за най-скъпия турски сериал „Езел” в праймтайм ефира на Нова ТВ.
Обявеният за най-скъпия турски сериал „Езел” тръгва от , 24 януари, в праймтайм ефира на Нова ТВ. Хитовото заглавие, което е и едно от най-дългоочакваните от почитателите на турските сериали, ще започне с цели два епизода (20.00 – 22.00 ч), а в останалите делнични дни ще се излъчва по един епизод, от 20.00 до 21.00 ч

Най-скъпият турски сериал „Езел”   в ефира на Нова ТВ

Продукцията е отличена с десетки награди и представлява напрегнат разказ за предателството, невинността и желанието за отмъщение – една вълнуваща история, изпълнена с напрежение, романтика, лоялност и решителност.  

Омер е млад мъж, отдаден на семейството си и на своята любов Ейшан.
Неочаквано обаче той губи всичко, попадайки в капана на приятелите си от детинство и своята любима Ейшан. От свободен човек отива в затвора, обвинен за нещо, което никога не е извършвал.

Най-скъпият турски сериал „Езел”   в ефира на Нова ТВПо време на престоя му там мъдър възрастен мъж с репутация и име в подземния свят се превръща в негов ментор. Той е безпощаден баща, убил собствените си трима сина, но към младия мъж се отнася като към собствен син. При огромен пожар в затвора Омер успява да избяга, в пресата обявяват смъртта му, а неговият ментор му помага, като го преобразява с пластична операция. Така младият мъж започва нов живот като напълно нов човек – Езел.

След като сменя самоличността си, идва денят, в който той трябва да се изправи лице в лице с хората, които са го измамили, и да потърси отплата за това, че е бил предаден от най-добрите си приятели и детската си любов. Планът е да накара тази любов отново да се влюби в него, да им вземе всичко и да потърси лично отмъщение.

С времето на мястото на мъртвите хора, които някога са били близо до сърцето му, се настаняват безсърдечни чудовища. Изпитанията и премеждията диктуват кой е враг и кой не. Променящият се баланс на силите създава нови борби в тази игра на отмъщението.

Сред актьорския състав зрителите ще видят Кенан Имирзалъоглу, Джансу Дере, Игит Йозшенер, Баръш Фалай, Седеф Авджъ, Ипек Билгин, Беязът Гюлерджан, както и един от най-популярните турски актьори Къванч Татлъту.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Езел

Нова телевизия с нови заглавия и сериали в програмата си от следващата седмица

Какви са мъжете на Диема Фемили?