Актуално В програмата

Най-родолюбивото предаване „Аз обичам България” се завръща в ефира на NOVA от 18-и ноември

Добави коментар

От 18-и ноември в ефира на NOVA се завръща най-българското и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Новият сезон на шоуто е част от втория етап на есенния сезон 2 в 1 на NOVA, който стартира изключително успешно с новия формат „Пееш или лъжеш” през изминалата седмица.

От 18-и ноември в ефира на NOVA се завръща най-българското и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Новият сезон на шоуто е част от втория етап на есенния сезон 2 в 1 на NOVA, който стартира изключително успешно с новия формат „Пееш или лъжеш” през изминалата седмица. Очаквано от зрителите, „Аз обичам България” не само ще забавлява искрено участници, публика и фенове, но и най-важното - ще  превръща българското в господар на ефира всеки петък от 20.00 до 22.00 часа.


Четвъртият сезон на „Аз обичам България” ще изненада зрителите с нови и атрактивни предизвикателства, които те ще разберат съвсем скоро. Основният регламент на шоуто се запазва, като два отбора от 3-ма популярни и обичани българи, водени от смелите и непреклонни капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов, ще преминават през различните кръгове на играта, като демонстрират пред зрителите не само своите познания за род и родина, но и уменията си в различни изкуства и занаяти. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица.


История, кино, музика, бит, култура и традиции, всичко, което ни кара да сме горди, че сме българи и разбира се голяма доза забавление и смях. Това ще бъде във фокуса на най-българското предаване „Аз обичам България” и през четвъртия му сезон. А какви са новите, изненадващи предизвикателства, пред които ще трябва да се изправят Андрей Слабаков, Юлиян Константинов и техните отбори зрителите ще разберат от 18-и ноември, само по NOVA.


Водещ на „Аз обичам България” ще бъде очарователната Евелина Павлова, която ще трябва да защити твърденията за силата на българското гостоприемство и не само да накара отборите да се чувстват като у дома си, но и да успокоява капитанските страсти и да окуражава участниците да продължават напред в състезанието.


„Аз обичам България” (I Love my Country) е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media, като у нас се продуцира от продуцентска компания Old School. Излъчва се в още 30 други държави от цял свят.


Кои ще бъдат първите участници в четвъртия сезон на „Аз обичам България” и пред какви изпитания ще трябва да преминат, водени от двамата капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов? - зрителите на NOVA ще разберат съвсем скоро. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“

Галена и Азис повеждат хорото в „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“

Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра стават капитани в Аз обичам България