Сериали Теленовели

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Добави коментар

„Надежда за обич” е история за любовта, обременена с предразсъдъците на класовите различия. История за любовните триъгълници, чистотата на една любов и може ли тя да се съхрани и да просъществува въпреки пречките, които техните светове налагат.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013), турски сериал

 • Продукция: Gold Film
 • Сценарист: Фарут Тургут
 • Музика: Алп Йенер
 • Участват:
 • Гизем Караджа в ролята на  Умут
 • Шюкрю Йозйълдъз в ролята на Озан
 • Берк Октай в ролята на Хакан
 • Laçin Ceylan в ролята на Asude
 • İpek Elban в ролята на Duygu
 • Buse Arslanв ролята на Beril 
 • Savaş Alp Başarв ролята на Rüzgar Demirer
 • Pınar Göktaşв ролята на Melis

„Надежда за обич” среща зрителите с живота на Умут – младо и красиво момиче, чийто живот е досущ като приказката за Пепеляшка.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Умут работи в популярен фризьорски салон и живее заедно със семейството си – майка си, доведения си баща, две доведени сестри и двама доведени брата.

По-малкото ѝ братче и майка ѝ са единствените хора, за които тя се грижи с цялата си любов.

Потискана от двете си сестри, които непрекъснато я ревнуват, и от баща си, който взима цялата ѝ заплата, за да си купува алкохол, Умут е човекът, който поддържа домакинството и се грижи за всичко в къщата.

По-големият ѝ брат Муса пък е толкова консервативен, че категорично не позволява на сестрите си да излизат с момчета. В такава враждебна семейна среда, Умут прави всичко възможно, за да не загуби надеждата си.

Съдбата обаче винаги знае кога да се намеси. Точно в този момент случайността я среща с Озан /Шюкрю Йозйълдъз/ - млад, красив и от богато семейство. Двамата се влюбват от пръв поглед, с което тяхната приказка започва.

Озан обаче скрива факта, че е от богато семейство, за да не загуби любимата си. Той дори започва работа в същия салон, за да е близо до Умут. И двамата крият любовта си от своите семейства – Умут не може да признае заради консерватизма на баща ѝ и по-големия ѝ брат.

Озан също не казва на родителите си за Умут заради охолния живот, който водят, и предразсъдъците им спрямо бедните. Колкото по-силна става любовта им, толкова по-дълбоки стават и тайните между тях.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

„Надежда за обич” е история за любовта, обременена с предразсъдъците на класовите различия. История за любовните триъгълници,  чистотата на една любов и може ли тя да се съхрани и да просъществува въпреки пречките, които техните светове налагат.

Освен вълнуващата сюжетна история, „Надежда за обич” се превръща в истински хит и заради актьорски състав, който постоянно е в центъра на медийното внимание.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Гизем Караджа, в момента 21-годишна, влиза в телевизията директно от модния подиум. През 2011 г. тя става втора на конкурса "Мис Турция" и представя страната си на "Мис Свят", където печели специалната награда за най-добър национален костюм.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Още по-интересни са образите на двамата мъже в поредицата – Шюкрю Йозйълдъз/Озан/ и Берк Октай /в ролята на Хакан, който в даден момент ще стане част от изключително сложен любовен триъгълник/. Дълга кариера на модел и манекен има зад гърба си Берк Октай. Той става Best Model през 2003 година и участва в над 100 ревюта в Париж, Милано, Токио, Дубай и Москва, работейки за марки като Армани, Прада и Джанфранко Фере.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

И докато Берк и Гизем вече имат по няколко успешни участия в сериали, за Шюкрю Йозйълдъз героят Озан  е първата главна роля. Това дори става причина за първия скандал на снимачната площадка – Октай, който вече се радва на голяма популярност,  възразява ролята на не особено известния до този момент Шюкрю да бъде по-голяма и по-важна за сериала.

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Тук се намесва продуцентът, който тушира конфликта по интересен начин, като просто дава на Берк по-голям хонорар – така световноизвестният модел взима по 20 хиляди лири на епизод, докато Шюкрю, въпреки по-централната си роля – получава по 15 хиляди.

<<<ВИЖТЕ СНИМКИ от турския сериал:

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)>>>

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Надежда за обич

Майстор на жиу жицу изгрява в новия сериал по Диема Фемили – „Надежда за обич”

Надежда за обич (Benim hala umudum var)

Надежда за обич (Benim hala umudum var) - историята на Пепеляшка по Диема Фемили