Актуално Какво ще се случи...

На „Червения килим“ с четири премиерни филмови заглавия по AXN

Добави коментар

През март месец AXN ще Ви даде възможност да стъпите на „Червения килим“, с четири премиерни филмови заглавия.

През март месец AXN ще Ви даде възможност да стъпите на „Червения килим“, с четири премиерни филмови заглавия.

Всяка събота от 22:00 ч., можете да гледате по един блокбастър, а в първия от тях – „Идеалната непозната“, ще видите как някои хора сменят самоличностите си с лекотата, с която други се преобличат.

„Идеалната непозната“

В криминалната мистерия, всички играят двойна игра, а най-добра в това е разследващата журналистка Роана, която се представя едновременно за две други жени, в опит да открие убиеца на най-добрата си приятелка. Филмът е под режисурата на Джеймс Фоли, а водещите роли са поверени на Хали Бери, Брус Уилис и Джовани Рибизи.

 

Интернешънъл

Следващата събота наред идват агентът на Интерпол Луис Селингър /Клайв Оуен/ и адвокатката Елинор Уитман /Найоми Уотс/, които трябва да проучат влиятелна световна банка в екшън трилъра „Интернешънъл“.

Интернешънъл

В резултат, двамата ще открият нелегална дейност, пране на пари и изнудване на различни правителства. Но дали банката е лесна плячка или корупцията и финансовия терор ще се окажат твърде голяма хапка за двамата амбициозни професионалисти?

 

мЪжоретки

Голям купон, гореща музика и неудържима надпревара Ви очакват в комедията „мЪжоретки“, която AXN ще излъчи на 19 март. Шон Колфакс (Д’Агосто) и Ник Брейди (Олсънс) -  звездите на училищния футболен отбор, обсъждат поредния летен лагер с тима.

мЪжоретки

Ник обаче измисля начин двамата да се присъединят към лагера, където са мажоретките, така ще могат да се къпят в море от прекрасни момичета.

 

Ангели и демони

Последен за месеца е филмът, направен по бестселъра на Дан Браун и пожънал огромен успех „Ангели и демони“ с Том Ханкс, в ролята на Робърт Лангдън, който още веднъж открива, че силите от древността няма да се спрат пред нищо, дори пред убийство, за да постигнат целите си.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: мЪжоретки , Интернешънъл , Идеалната непозната , Ангели и демони

Празнична програма на bTV през декември