Актуално Какво ще се случи...

На „Червения килим“ с четири премиерни филмови заглавия по AXN

Добави коментар

През март месец AXN ще Ви даде възможност да стъпите на „Червения килим“, с четири премиерни филмови заглавия.

През март месец AXN ще Ви даде възможност да стъпите на „Червения килим“, с четири премиерни филмови заглавия.

Всяка събота от 22:00 ч., можете да гледате по един блокбастър, а в първия от тях – „Идеалната непозната“, ще видите как някои хора сменят самоличностите си с лекотата, с която други се преобличат.

„Идеалната непозната“

В криминалната мистерия, всички играят двойна игра, а най-добра в това е разследващата журналистка Роана, която се представя едновременно за две други жени, в опит да открие убиеца на най-добрата си приятелка. Филмът е под режисурата на Джеймс Фоли, а водещите роли са поверени на Хали Бери, Брус Уилис и Джовани Рибизи.

 

Интернешънъл

Следващата събота наред идват агентът на Интерпол Луис Селингър /Клайв Оуен/ и адвокатката Елинор Уитман /Найоми Уотс/, които трябва да проучат влиятелна световна банка в екшън трилъра „Интернешънъл“.

Интернешънъл

В резултат, двамата ще открият нелегална дейност, пране на пари и изнудване на различни правителства. Но дали банката е лесна плячка или корупцията и финансовия терор ще се окажат твърде голяма хапка за двамата амбициозни професионалисти?

 

мЪжоретки

Голям купон, гореща музика и неудържима надпревара Ви очакват в комедията „мЪжоретки“, която AXN ще излъчи на 19 март. Шон Колфакс (Д’Агосто) и Ник Брейди (Олсънс) -  звездите на училищния футболен отбор, обсъждат поредния летен лагер с тима.

мЪжоретки

Ник обаче измисля начин двамата да се присъединят към лагера, където са мажоретките, така ще могат да се къпят в море от прекрасни момичета.

 

Ангели и демони

Последен за месеца е филмът, направен по бестселъра на Дан Браун и пожънал огромен успех „Ангели и демони“ с Том Ханкс, в ролята на Робърт Лангдън, който още веднъж открива, че силите от древността няма да се спрат пред нищо, дори пред убийство, за да постигнат целите си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: мЪжоретки , Интернешънъл , Идеалната непозната , Ангели и демони

Празнична програма на bTV през декември