Актуално Какво ще се случи...

На 19 февруари 2015 г. слагат край на "Двама мъже и половина"

Добави коментар

Сериалът "Двама мъже и половина", чийто 12-ти сезон се излъчва по американската телевизия Си Би Ес, ще свърши догодина

Сериалът "Двама мъже и половина", чийто 12-ти сезон се излъчва по американската телевизия Си Би Ес, ще свърши догодина. Последният 262-ри епизод ще бъде излъчен на 19 февруари в 21 ч и ще бъде с продължителност един час.

Въпреки промените в актьорския състав и противоречията сериалът се радва на висок рейтинг и продължава да привлича средно около 10 милиона зрители.

Двама мъже и половина

Първият му епизод е излъчен през септември 2003 г. и първоначално проследява живота на богатия ерген Чарли Харпър (в ролята Чарли Шийн), който живее с прясно разведения си брат Алън (в ролята Джон Крайър) и сина му Джейк (Ангъс Джоунс).

Двама мъже и половина

Сериалът "Двама мъже и половина"  бързо печели популярност благодарение на пикантния си хумор, публиката му е толкова вярна, че пет години той е най-популярният ситком в американската телевизия.

Двама мъже и половина

Двама мъже и половина

През 2011 г. се стигна до шумен скандал, след като продуцентите уволниха главния актьор Чарли Шийн заради спор с "Уорнър Брос" и създателя на сериала Чък Лори.

Двама мъже и половина

В крайна сметка героят на Чарли Шийн беше убит в първия епизод от деветия сезон и Аштън Къчър стана новият водещ актьор в сериала.

Двама мъже и половина

По-рано тази година Ангъс Джоунс, който има роля в сериала от 10-годишна възраст, официално го напусна. След като открил религията, той публично изразяваше недоволството си от хумора в шоуто и след напускането си се определи като "платен лицемер".

Последният епизод от сериала "Двама мъже и половина"  ще постави началото на нов ситком "The Odd Couple", който Си Би Ес се надява да запълни оставената празнота от популярния сериал .

"The Odd Couple" е  римейк на книгата на Нийл Саймън и в него ще участва Матю Пери в главната роля заедно с Томас Ленън и Линдзи Слоун.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Двама мъже и половина

"Приятели", "Новите съседи" и "Двама мъже и половина" по bTV Comedy

Чарли Шийн иска да се върне в сериала "Двама мъже и половина"

Мила Кунис в "Двама мъже и половина"

Аштън Къчър е новата звезда в премиерния 9-ти сезон на „Двама мъже и половина” по bTV

Аштън Къчър догонва Чарли Шийн по заплата в "Двама мъже и половина"