Актуално В програмата

Коледно настроение с филмите по TV 1000 през декември

Добави коментар

Коледа е точно зад ъгъла и нашият подарък за вас е селекцията от няколко чудесни филма, така че да осигурим забавление за цялото семейство.

Коледа е точно зад ъгъла и нашият подарък за вас е селекцията от няколко чудесни филма, така че да осигурим забавление за цялото семейство.

Началото на месеца е ознаменувано от номинирания за „Оскар“ филм “Гордост и предразсъдъци” с участието на Кийра Найтли и Доналд Съдърланд, докато в края му ще видим трите баснословно забавни и бурно аплодирани филма „Елхи”.

Гордост и предразсъдъци

На  1 декември  от 21 часа е премиерното излъчване по TV 1000 на романтичната драма, удостоена с „Оскар”, „Гордост и предразсъдъци” с участието на Кийра Найтли, Джена Малоун, Доналд Съдърланд, Розамунд Пайк, Бренда Блетин, Джуди Денч. Филмът представя една завладяваща история за живота на пет сестри в Англия през 19 век. Но когато един богат млад мъж и най-добрият му приятел пристигат в съседно на тяхното имение, животът им се преобръща с главата надолу. Филмът е създаден по романа на Джейн Остин и ще ви накара да затаите дъх пред телевизорите в понеделник вечер.

Приказка за Ела

Фантастичната комедия с участието на Ан Хатауей и Хю Данси „Приказка за Ела“ е премиерното предложение от TV 1000 за 8 декември от 21 часа. Ела е младо и красиво момиче, което получава незавиден подарък от фея на име Лусинда – да се подчинява на всички и на всеки. След смъртта на майка си, Ела остава да се грижи за слабохарактерния си, потънал в скръб баща, а с прибързания му втори брак, тя се сдобива с две отвратителни доведени сестри. В тази съвременна история за Пепеляшка, изпълнена с вълшебства, феи, елфи и джуджета, не липсва и очарователен принц, в който младата девойка се влюбва.

Момиче от Джърси

На 15 декември от 21 часа TV1000 ще събере всички влюбени с премиерното излъчване на романтичната комедия „Момиче от Джърси”.  Оли Тринке е преуспяващ музикален продуцент, който живее в Манхатън с чувството, че целият свят е в краката му. Но когато жена му умира по време на раждането и го оставя сам с дъщеричката им, неговия съвършен свят започва да се разпада. Оли с досада се връща в родния си град Ню Джърси. Годините минават, а той все още тъгува по живота, който е имал. За дъщеря му Гърти обаче, Ню Джърси е най-хубавият град на света. Романтична комедийна драма, с участието на Бен Афлек и Лив Тайлър, която разказва историята на млад мъж, който научава много за живота и любовта след като преживява лична трагедия.

Рождество Христово

На 22 декември от  21 часа, TV1000 ще ви пренесе в духа на спокойствието и домашния уют със семейната комедия „Рождество Христово”. В този приятен коледен филм Пол Маденс (Мартин Фрийман) – учител в начално училище – е натоварен със задачата да постави на сцената в училище музикална версия на Рождество Христово. С помощта на ексцентричния си асистент, Маденс изведнъж се оказва местна знаменитост и в центъра на разправиите между родителите и свръх развълнуваните деца, в отчаяния им стремеж към слава и богатство. Предстои да разберем  дали коледните желания на Маденс се сбъдват – заедно с TV 1000.

Елхи 1-3

За последните дни от 2014 сме Ви подготвили една вълнуваща комедия – очаквайте премиерното излъчване на поредицата „Елхи 1-3” на 29 до 31 декември от 21 часа. Когато едно малко момиченце в Калининград си пожелава нещо невъзможно за новогодишната нощ – едно желание, което единствено президентът на Русия може да изпълни – се случва нещо магическо. Удостоен с руската национална филмова награда "Жорж" за най-добър комедиен филм. Гледайте първата част „Елхи 1” на 29 декември от 21 часа. 
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рождество Христово , Приказка за Ела , Момиче от Джърси , Елхи , Гордост и предразсъдъци , Новогодишна програма

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

TV 1000 сбъдва мечти в навечерието на Нова година

„Господари на ефира“ изпращат старата година с двучасово шоу

Филми и концерти в празничната програма на БНТ

Коледа по Нова: Коледен концерт на X Factor и специален ден с магията на Дисни