Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 94 – какво ще се случи…

Добави коментар

Дефне съобщава на Йомер, че след делото за попечителство заминават за Адана. Двамата си обещават никога повече да не се разделят. Мелек съобщава на леля си, че си тръгва с децата. Вижте какво ще се случи в еп. 94 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 1 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 93 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай и Фунда се женят. Дефне е щастлива, че Йомер е отворил очи и отива да се види с него, какво ще си кажат двамата? Мелек решава да представи медицинския документ пред съда, в който пише, че е болна от рак, въпреки че така може да загуби попечителството над Сейит Али.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 94 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 1 февруари 2024 по Diema Family.

Дефне съобщава на Йомер, че след делото за попечителство заминават за Адана. Двамата си обещават никога повече да не се разделят.

Сейран след обидите на Хатидже моли Митхат да не се срещат известно време.

Дефне е изписана от болницата.

Мелек съобщава на леля си, че си тръгва с децата.

Алпай отива да говори с Керем и Дефне, но отново е отхвърлен от тях.

Всичко за "Моето име е Мелек"
Мелек взема медицинската справка от лекаря си и я дава на Ихсан, за да я добави към делото за попечителство. Не зависимо, че знае, че така Алпай може да получи попечителство над Сейит Али, Мелек е решена да се бори.

Халил влиза в болничната стая на Дефне, при която е Керем. Загрижен той им казва, че е дошъл да ги попита, дали имат нужда от нещо.

-Не, благодаря батко Халил, мама се погрижи – отговаря Керем.
-Дефне, вие с Йомер най-много пострадахте в тази война! – казва Халил.
-Ех, ако можехме по-бързо да се върнем към предишния си живот, но Аднан е все още на свобода – казва Дефне.
-Ще го хванат! Но, сега най-важното е ти да се възстановиш по-скоро! Ти, не се притеснявай, докато не го хванат, ние ще сме до вас! Добре, аз ще вървя, а утре отново ще мина, ако има нещо, майка ви има моя телефона – казва Халил.
-Батко Халил, много ти благодаря – отвръща Керем.

Керем се обажда на дядо си. Той притеснен го пита, дали нещо не се е случило с Дефне. Керем го успокоява, че тя е добре и утре ще я изпишат, но той му се обажда, за да му каже, че е говорил с майка си и сестра си, и утре след съдебното дело, ще заминат за Адана.

-Добре, синко, добре! Утре ела при мен, за да направим каквото трябва!
-Добре дядо ще дойда!

Действието се пренася в болницата. Митхат вижда сестра си пред стаята на Дефне и я пита, какво прави полицията около стаята на Дефне. Тя му обяснява, че Аднан още не са го хванали. Митхат пита Мелек защо не е вътре, а тя му отговаря, че тук е поседнала малко и го пита, защо не се прибира да поспи, защото предната вечер не е спал.

-Како, като няма спокойствие как да почиваш? Аз си тръгнах от вкъщи, повече няма да се върна!
-Какво е станало, Митхат?
-Како, ти си имаш куп проблеми, само моите ти трябват?!

Митхат разказва на Мелек, че е наел апартамента, който леля Хатидже давала под наем за Сейран, но на свое име, а баща му разбрал и двамата с леля му не искат да го разберат, и толкова неща му наговорили. Сейран чула думите на баща му….

-Ти, остани за известно време у нас – предлага Мелек.
-Аз за това дойдох, како, за да взема ключовете.

Мелек му дава ключовете и му казва да отиде и да си почине, и да не мисли за нищо.

Сеит Али разбира от сестра си, че Митхат е напуснал конака. Той седи сам на тъмно в кебапчийницата си и тъгува, че деца му са си тръгнали в различени посоки, а той не може да ги събере.

След малко тъжен и посърнал пристига Джумали и сяда пред сладкарницата си.

Сеит Али посяга към врата, за да излезе, но размисля и се връща обратно.

Късно вечерта Дефне вижда, че майка ѝ Керем спят, а тя тихо излиза и отива при Йомер разплакана. Притеснен Йомер я пита, какво е станало, че плаче.

Дефне казва на Йомер, че тя и семейството ѝ напускат Антеп, защото се умориха от това всички да бъдат против тях. Йомер ѝ обещава, че щом излезе от болницата, ще намери решение, за да могат да се срещнат и да бъдат заедно.

Действието прескача на сутринта. Дефне е изписана и отива да види Йомер, който е преместен от интензивното. Тя му казва, че много се притеснява, че Аднан все още не са го арестували. Йомер ѝ казва, да не се притеснява, защото повече нищо няма да може да ѝ направи. Дефне му казва, че много се нервира на баща си, че заради него са изпаднали в това положение, а и ако изгубят днес делото, не знае какво ще стане.

Йомер я успокоява, че всичко ще бъде наред и да спре да се притеснява.

-Благодаря, че те има Йомер, когато си до мен, аз забравям за всичките си проблеми!
-А след това?
-А, след това започвам да мисля, какво ще правя, когато не си до мен!
-Не мисли, аз скоро ще изляза от тук и ще бъда до теб!
-Докато те изпишат, аз всеки ден ще идвам при теб!
-Обещаваш?!
-Обещавам!

Керем влиза и казва на сестра си, че трябва да вървят. Керем благодари на Йомер, че спаси сестра му. Йомер го моли да не изпуска Дефне от погледа си.

Междувременно Митхат спори със Сейран, която след обидите на Хатидже го моли да не се срещат известно време.
Мелек отива в конака и разбира от Кадрие, че е бременна. Мелек много се радва за нея и брат ѝ. Тя казва на Кадрие и леля си Нефизе, че с децата напускат Антеп и заминават за Адана, където има приятелка от Германия, която ще им помогне.
-Моите сили не стигат, за да спра всичко това – казва Нефизе.
-Лельо, всеки е прав за себе си! Аз не искам с никой повече да се карам! Аз се върнах с надежда на родната си земя, при вас! Но, се оказва, че отдавна сте ме изтрили! От сърцето на баща си, също отдавна съм изтрита.. Аз не очаква от никой да ме разбере, лельо! Така стана, че аз не успях да разруша стената между нас! Това е всичко! Нали ще кажеш на татко! Той мен няма да чуе! Аз много съм изморена и от неговият гняв също!
Алпай отива в къщата на Мелек, за да поговори с децата си, и отново е отхвърлен.
-Стойте настрана от нас. Това е всичко, от което се нуждаем от теб! - казва му Керем.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 109-110: Дефне предлага на Йомер да се разделят...

„Моето име е Мелек“, еп. 102 – 108 – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп. 101: Дефне е в шок – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп.100: Аднан слага край на живота си – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 99: Дефне е в ръцете на Аднан – какво ще се случи…