Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 81 – какво ще се случи…

Добави коментар

Йомер и Дефне се сдобряват. Кенан обвинява Алпай, че се е подиграл с него, а Мелек се вбесява, когато разбира, че Алпай е искал да омъжи Дефне за Аднан Фунда изхвърля Алпай от къщата, но преди това го предупреждава, че синът на приятеля му е психопат. Вижте какво ще се случи в еп. 81 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 януари 2024 по Diema Family.

В епизод 80 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Триковете на Алпай и Фунда са разкрити и Кенан анулира сделката за школата, която в крайна сметка е купена от Джумали и Сеит Али, което доставя невероятна радост на Мелек и Халил. Дефне и Кадрие преживяват трудни моменти...


НА КРАТКО какво се случва в еп. 81 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 януари 2024 по Diema Family.

Кенан обвинява Алпай, че се е подиграл с него, а Мелек се вбесява, когато разбира, че Алпай е искал да омъжи Дефне за Аднан.

Йомер и Дефне се сдобряват.

Фунда изхвърля Алпай от къщата, но преди това го предупреждава, че синът на приятеля му е психопат.

Труден момент преживява и Махмуд, който, от една страна, е разстроен, но от друга, изпитва обида към Кадрие и няма да остъпи по делото за развод. Дефне признава на майка си, че е направила грешка, като се е доверила на баща си и на Фунда, и ѝ се извинява. В същото време Омер казва на Халил и Мирза, че никога повече няма да остави Дефне сама, въпреки реакциите на семейството си.

Всичко за "Моето име е Мелек"

След като Джумали и Сеит Али купуват школата от племенника на Хафъз. Джумали казва на Халил, Мираза и Мелек, че тримата трябва да обединят силите си и да се погрижат за школата. Халил е изненадан приятно от думите на баща си и поглежда към Мелек, която също е не по-малко изненадана.

-Не трябва да давате повод за клюки и ще се държите както трябва… – продължава със съветите Джумали.

-Както винаги сме го правили, татко! Бъди спокоен! – прекъсва го Халил.

-Мираза, синко, не продавай лодката си! Халил, а ти земята! Вече не е нужно! – казва Сеит Али. Халил отново поглежда към Мелек, която видимо изглежда щастлива от чутото.

Мираза благодари на Джумали и Сеит Али. Мелек се приближава към двамата и им благодари за това, което направиха и им обещава да се погрижат за школата. Сеит Али и Джумали не казват нищо и си тръгват.

В същото време помощникът в магазина на Алпай води Сеит Али в ресторанта на дядо му и чичовците му, но кебапчийницата е затворена.

Зейнел ги вижда и пита, какво се е случило. Мъжът отговаря, че трябва да затваря магазина, а Алпай не вдига телефона си, а и тук няма никой, и го моли ако знае адреса на дядо му да го заведе при него. Зейнел казва на мъжа, че той ще отведе Сейит Али.

Зейнел води Сейит Али в конака на Карадаа, където му отваря Юнзиле. Зейнел обяснява на Юнзиле, че Алпай е забравил да вземе детето, затова го е довел тук. Сейит Али моли Зейнел да влезе и той с него, но той му отговаря, че някой друг път и тъкмо да си тръгне се появява Рейхан, майката на Юнзиле, която също го кани да изпие по един чай. Жената забелязва, че има някакво напрежение между него и дъщеря ѝ. В този момент се прибира Сеит Али, а малкият като вижда дядо си го прегръща и му казва, че баща му го е забравил. Дядо му го взема на ръце и казва, че леля му като разбере, че е дошъл ще организира празник.

Кенан се изправя пред Алпай и го пита, дали Дефне иска да се омъжи за Аднан, дали е говорил с дъщеря си. Алпай си признава, че не е говорил с Дефне.

-Ти, защо не ми каза за това, за да не давам надежди на сина си?! Но, разбира се, ти искаше школата! – досеща се Кенан. Алпай отрича и му казва да му даде малко време и всичко ще оправи, защото той много иска дъщеря му да се омъжи за сина му и да станат роднини. Кенан го пита, а какво ще каже за Йомер. Алпай го уверява, че Дефне няма бъдеще с този младеж, защото всички са против тяхната връзка. Кенан е съгласен да оставят Дефне за известно време на спокойствие, но предупреждава Алпай, че ако искат да станат семейство не трябва да крие нищо от него!

Действието се пренася в конака на Джумали, където той е в настроение и вечеря с жена си и снаха си.

-Татко, явно днес си в добро настроение! – отбелязва Вилдан.

-Да, така е дъще! Тази работа с школата много ме разстройваше! Но, да благодарим на Бога всичко приключи добре! – отговаря Джумали.

Зюмрют се интересува, дали много пари са дали. Джумали отговаря, че Хюсеин е надул цената, но като го притиснали със Сеит Али се предал и са подписали договор.

-Халил, сигурно много се е зарадвал – предполага Вилдан. Джумали мълчи.

-Разбира се, че ще се зарадва! Сигурна съм, че когато баща му е направил крачка, то ледът в душата му се е разтопил! Дай Боже, скоро Халил да се върне вкъщи! – отговаря вместо мъжа си Зюмрют.

-Ние, направихме добро, но събрахме под един покрив Халил и Мелек! - връща се към болната си тема Джумали и добавя. -Дано да не съжаляваме!

Действието се пренася в конака на Сейт Али, където той разказва на сестра си, че с Джумали са купили школата и са я оставили на Мелек, Халил и Мирза.

-Дано, да не ни накара да се срамуваме за това, което напарвахме днес с Джумали!

-А, какво може да се случи, всички имате една цел? А и вие спокойно сте поговорили, а и Мелек е разбрала, каква жертва си направил! – отвръща Хафизе.

Сеит Али забелязва, че Махмуд е замислен и го пита, къде е жена му. Той му отговаря, че я боли главата и си е легнала.

В къщата на Мелек, Йомер казва на Дефне, че трябва да разкажат всичко на майка ѝ.

-Не, мама не трябва да знае! – казва Дефне. Керем я пита, а как ще ѝ обяснят за раните и синините.

-Керем, аз толкова много разстроих мама, не мога да я огорча и с това!

Йомер също е на мнение, че не трябва да крият от майка ѝ какво е станало.

-Как ще ѝ кажа, че Аднан ни е нападнал?! – пита Дефне.

-Да, ти дойде в школата и каза, че той ти е гадже – отвръща Йомер.

В този момент в добро настроение се прибира Мелек. Но, виждайки раните по Йомер и Керем притеснена ги пита, какво се е случило с тях, дали са се сбили. Дефне признава на майка си какво е станало. Мелек е шокирана, че Алпай е искал да омъжи дъщеря им, без да е питал Дефне за това. Мелек се вбесява и иска да се обади на Алпай и да му потърси сметка, но децата я молят да не си създава проблеми с баща им и да не влошава още повече нещата.

Йомер става да си ходи, Дефне го изпраща и му се извинява, за това, което му се е наложило да изтърпи, заради нея. Той я пита, утре какво ще прави, а Дефне му отговаря, че трябва да отиде на курс, но се страхува. Йомер ѝ обещава да дойде да я вземе и отидат заедно.

-Дефне, не се страхувай, няма да му позволя да се приближи до теб! – обещава ѝ Йомер преди да тръгне.

В същото време Фунда след като предупреждава Алпай, че синът на приятеля му е психопат, заявява, че повече не иска да се омъжва за него и го изхвърля от къщата.

Междувременно Аднан седи в колата си пред къщата на Мелек, а когато Кенан му се обажда, той го е лъже, че е с приятели и се забавлява. Кенан не вярва на сина си и праща своите хора, да го проследят и да му докладват какво прави.

Махмуд води Сейит Али при Мелек и разказва, че Алпай е оставил самичък детето в магазина и след това не го потърсил. Мелек кани брат си да влезе, а той ѝ отговаря, че е уморен и ще си ходи. Мелек го пита, дали са говорили с Кадрие. Той отговаря, че са говорили, но нищо не се е получило и я моли да не казва на баща им.

-Батко, вие наистина ли искате да се разведете?

-Кадрие отдавна иска да се разведем и след като го желае… аз какво мога да направя?!

Връщайки се Махмуд вижда Митхат да седи замислен да седи на детската площадка. Митхат му споделя, че е много тъжен, а Махмуд му отвръща, че и той се чувства така и му споделя, че Кадрие иска да се разведе с него. Той от една страна, е разстроен, но от друга, изпитва обида към Кадрие и казва на брат си, че е решил да не отстъпва и ще се разведе с нея, след като така е решила.

Дефне се извинява на Мелек, че се е държала лошо с нея, а Мелек се извинява на дъщеря си, че в опита си да я защити, тя я е наранила, като е искала да се раздели с Йомер.

Халил казва на Мираза, че няма нужда да продава лодката си, но той ще продаде земята, защото ще има нужда от пари за лечението на Мелек. Халил се надява, че Мелек няма да научи, че лечението ѝ е платено. Идва и Йомер, който им казва, че никога повече няма да остави Дефне, въпреки реакциите на семейството си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 144: Новините от лекаря на Мелек не са добри...

Моето име е Мелек, еп. 143: Керем е обвинен в кражба! – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 142: Мелек признава пред леля си, че е болна и умира

Моето име е Мелек, еп.141: Мелек крие болката си, а баща ѝ търси отчаяно решение

Моето име е Мелек, еп.140: „Махмуд, Мелек се е върнала, за да умре…“