Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 56 – какво ще се случи

Добави коментар

Фунда продължава да играе задкулисните си игри, за да държи Мелек далеч от децата си, а Алпай не спира да създава проблеми на семейството на бившата си съпруга. Вижте какво ще се случи в еп. 56 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 декември 2023 по Diema Family.

В епизод 55 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Халил се сгодява за Мерием, но не изглежда щастлив. Фунда устройва цяло шоу, за да провали подготовката на Мелек за рождения ден на Сейит Али и децата ѝ да не отидат при нея, за да го отпразнуват.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 56 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 декември 2023 по Diema Family.

Фунда продължава да играе задкулисните си игри, за да държи Мелек далеч от децата си, а Алпай не спира да създава проблеми на семейството на бившата си съпруга.

Дефне е много разстроена, че е трябвало да излъже майка си, а Фунда, която разигра шоуто, случило се в сладкарницата, за да злепостави Мелек, лъже Алпай, че Мелек се е скарала с децата си, за да замаже положението.

Фунда не спира дотук. Тя започва да си пъха носа във всичко докато не разбира, че Дефне се вижда с момче. И тя не може да приеме това защото Дефне вече е обещана на сина на Кенан.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Както вече ви разказахме в предния епизод Фуда организира цяло представление, за да провали подготовката на Мелек за рождения ден на малкия Сейит Али. Фунда лъже децата в последния момент, че баща им ги е помолил да отидат на откриването на новия му магазин и те трябва да отменят посещението си при майка си.

Фунда дори предлага да разрежат тортата в сладкарницата, в която са, уж за да не се разстрои Сейит Али. По стечение на обстоятелствата малко след това Мелек пристига там, за да вземе поръчаната от нея торта. Когато ги вижда всички заедно, тя е шокирана, тъй като малко по-рано Дефне я е излъгал, че отиват при баща си, за да не я разстрои.

Фуда отново се държи мило и лицемерно и я кани да духне свещичките заедно със сина си. Мелек, разбира се, се съгласява, за да не разстрои момчето, но когато си тръгва, я предупреждава: -Знам какво се опитваш да направиш. Дръж си ръцете далеч от децата ми!. Мелек се прибира у дома разстроена, където я чакат Ихсан и Башак, за да празнуват с нея и децата.

-Алпай ми отмъщава, но прави същото и с децата - казва тя на Басак.

При свадата с Алпай на Сеит Али му прилошава. Зейнел веднага вика на помощ Сейран, която идва и мери кръвното на бащата на Митхат. Тя го пита, дали си взема редовно лекарствата.

-Вземам ги дъще, но не помагат!

Махмуд се намесва и казва, че всичко е от стрес и нерви. Сейран казва, че ако отново му стане лошо да го заведат в болницата и взема дъщеря си, която Зейнел забавляваше и си тръгва.

Керем се ядосва на сестра си, че е излъгала майка им, вместо да каже истината.

-Да, трябваше да ѝ кажа, че отиваме с Фунда в сладкарницата, за да празнуваме рождения ден, за да се разстрои!
-Мама, не се разстрои от това, а от това, че я излъга! Не видя ли обидата в очите ѝ!
-Стига, Керем! Престани! Аз също съм разстроена! Ти, не видели, мама дори не ме погледна, когато излизаше! Много лошо я обидих, дали ще ми прости? В какво само положение ни постави баща ни?!

Фунда, която е разигра шоуто, случила се в сладкарницата, за да ядоса Мелек, лъже Алпай, за да замаже положението.

-Алпай, ние се срещнахме с майка им в сладкарницата. Бях купила на Сейит Али торта, играчки, но май Мелек се обиди и се скара с децата и си замина.
-Е, защо, децата не са отишли при майка си?
-Не знам, аз не посмях да се бъркам!
-Фунда, но и ти си много интересна, хем искаш децата да са при нея, а ги връщаш вкъщи, не мога да те разбере!
-Какви го говориш Алпай, аз си мислех, да ги доведа в магазина, че като ги видиш ще се зарадваш, но тя всичко съсипа! А отгоре на това ме обвиняваш, аз искам просто да те сдобря с децата ти!
-Ти, поиска да отидат при майка им! Сега ми казваш, че си искала да ги доведеш при мен!
-Ех, Алпай, не трябва да правя на никой добро, но поне не ме издавай като се прибереш! Кажи им, че си ги чакал, нека децата почувстват любовната ти!

Джумали и Зюмрют притискат родителите на Мерием да вдигнат сватбата веднага, а Халил не крие своето недоволство. Когато Мерием си тръгва с родителите си, Халил моли майка си да спре да настоява.

В същото време Халил ѝ съобщава, че не възнамерява да остане при тях след сватбата, и заминава за чифлика.

Йомер, който също е недоволен от майка си, тръгва с него.

Междувременно Фунда подслушва разговора на Дефне, разбира, че тя се вижда с някой си Йомер и веднага съобщава на Алпай, който се ядосва, след като я е обещал за сина на Кенан. Фунда го съветва да не казва в момента нищо на Дефне, докато тя не разузнае какви са намеренията на дъщеря му, а той да покани синът на Кенан на вечеря у тях, за да разберат какви са намеренията на Кенан.

Юнзиле, от друга страна, разбира погрешно какво ѝ казва Митхат и започва да си мисли, че той се интересува от нея.

Бащата на Мерием казва на дъщеря си, че е забелязал, че Халил е бил малко незаинтересован и ѝ предлага да не бърза да се омъжва за него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 109-110: Дефне предлага на Йомер да се разделят...

„Моето име е Мелек“, еп. 102 – 108 – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп. 101: Дефне е в шок – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп.100: Аднан слага край на живота си – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 99: Дефне е в ръцете на Аднан – какво ще се случи…