Актуално Какво ще се случи...

Йомер и Дефне няма да се откажат! „Моето име е Мелек“, еп.54 –какво ще се случи

Добави коментар

Дефне е съсипана от телефонното обаждане на Вилдан. Какво ще направи Йомер, когато разбере, че майка му е поискала от Дефне да се разделят? Вижте какво ще се случи в еп. 54 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 07 декември 2023 по Diema Family.

В епизод 53 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек отива в къщата на Алпай, за да вземе децата си обратно. Дефне и Керем обаче отказват да я последват. Мерием съобщава на Джумали и Зюмрют, че с Халил са определили дата на годежа си.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 54 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 07 декември 2023 по Diema Family.

Мелек и Сейран се подкрепят една друга в труден момент.

Зехра се опитва да раздели Дефне и Йомер.

Халил заявява на баща си, че ще се ожени за Мерием, но не заради тях.

Кенан се опитва да навреди на Сеит Али и Джумали.

Халил дочува разговор между Башак и Мелек и разбира, че Мелек наистина има здравословни проблеми.

Дефне е съсипана от телефонното обаждане на Вилдан. Какво ще направи Йомер, когато разбере, че майка му е поискала от Дефне да се разделят?

Всичко за "Моето име е Мелек"
Мелек е впечатлена от силата и решителността на Сейран, която е успяла да се справи с развода си и да продължи напред.

Мелек е впечатлена от силата и решителността на Сейран, която е успяла да се справи с развода си и да продължи напред.

© Моето име е Мелек

Мелек и Сейран пият кафе и разговарят в аптеката. Сейран споделя на Мелек, че тя също много трудно се е развела с мъжа си.

-Ти, не трябва да се предаваш, трябва да бъдеш силна, заради децата си! -добавя Сейран. -Знаеш ли, има хора, който те осъждат без да знаят през какво си преминала!

-Да, така е, те осъждате жената и цялата вина стоварват върху нея!

- Мелек, знаеш ли, какво направих аз? За всичко това затворих очите си! На никого няма да дам повод и смело ще вървя напред! Съветвам те и да направиш същото!

-Права си, така трябва и аз да направя! Много ти благодаря, разговора с тебе така добре ми се отрази!

-И аз ти благодаря! Жени като нас двете трябва да се подкрепят!

Мелек отива да си измие ръцете, а в този момент в аптеката пристига Митхат, като носи кафе и сладки и моли Сейран да му прости. Мелек излиза от тоалетната и вижда как брат ѝ се опитва да накара Сейран да ѝ прости. Тя се усмихва и отива при тях. Сейран казва на Митхат, че племенника му и дъщеря ѝ са в един клас и с Мелек са решили да изпият по едно кафе. Митхат казва, че тогава няма да ги притеснява и си тръгва.

-Вие с Митхат сте приятели, нали? – пита Мелек.

Сейран отрича, като обяснява, че той идва само да вземе лекарствата на Сеит Али. Мелек моли Сейран да не казва на Митхат, че е болна.

В същото време Зехра отново вижда Дефне с Йомер и решава да действа подмолно, за да ги раздели.
В същото време Зехра отново вижда Дефне с Йомер и решава да действа подмолно, за да ги раздели.
© Моето име е Мелек

Мерием отива в работилницата и казва на Халил, че е минала през неговата къща и е съобщила на родителите му хубавата новина. Тя води със себе си една своя ученичка Зейнеп, която има проблеми с общуването, защото като малка е преживяла травма в семейството, а психологът я е посъветвал, че ще бъде добре за детето, ако се занимава с някаква ръчна работа и тя веднага се е сетила за него. Халил казва, че добре е напарила, защото в работилницата има нейни връстници.

В този момент пристига Мелек и поздравява Мерием. Халил казва, че Мелек ще открие нова детска група и Зейнеп може да се занимава при нея. Мелек се запознава с момиченцето и му предлага да му покаже работилницата.

Кенан отново отива в кебапчийницата на Сеит Али. Щом го вижда, Махмуд се обажда на баща си и го моли да отиде там, за да изяснят ситуацията.

Сеит Али дава ясно на Кенан да разбере, че няма да даде под наем заведението, защото синовете му ще го поемат, и му се извинява, че му е създал трудности. Кенан е твърдо решен да им направи живота черен и привежда в действие своя план Б, който е замислил. Той е решил да купи помещението срещу това на Джумали и Сеит Али, в което да отвори антикварна книжарница, в която да работи Алпай. Канен все още не се е отказал да ожени сина си за Дефне.

Зехра, от друга страна, казва на Дефне, че трябва да спре да се вижда с Йомер, защото семействата им няма да позволят тяхната връзка да продължи. Дефне я уверява, че са решени да се борят с всеки и всички, който са против връзката им. Зехра решава да действа и отива при Вилдан и ѝ разкрива, че Йомер се среща с дъщеря ѝ Мелек.

Вилдан се обажда на Дефне и я моли да стои далеч от Йомер. -След 
случката с майка ти, приятелството ви ще донесе големи проблеми и на 
двете семейс...
Вилдан се обажда на Дефне и я моли да стои далеч от Йомер. -След случката с майка ти, приятелството ви ще донесе големи проблеми и на двете семейства! казва ѝ тя.

Сеит Али се връща в имението. Той се провиква: - Юнзиле, Рейхан… Кадрие!

След като никой не излиза той тъжно си мисли: -Ех, Сеит Али, ти остана сам! Той вижда лодката, с която малкият Сейит Али си играеше във фонтана и се замисля. След малко в имението пристига Керем, който отива при дядо си и се извинява за неприятностите, които му е причинил. Сеит Али му казва, че тежко понася това, че сега живеят с баща си. Но внукът му го успокоява и му казва, че трябва да бъдат търпеливи, докато излезе решението на съда.

Действието се пренася в работилницата, където Мелек разговаря с Башак. Халил случайно дочува как Башак пита Мелек дали си взима лекарствата и се уверява, че Мелек наистина има здравословен проблем.

В това време Джумали пристига в работилницата, за да му каже колко ги е зарадвал с решението си да се ожени за Мерием.

-Не съм го направил, за да ви направя щастливи. Не се бъркайте повече в моите работи и не се опитвайте да влияете на моите решения! - отговаря му Халил, като му показва, че все още им е ядосан. Халил също така му съобщава, че след сватбата няма да живеят с Мерием при тях в имението.

След телефонното обаждане на Вилдан Дефне е съсипана. Йомер ѝ се обажда, за да види дали е отишла при майка си, но Дефне разплакана му казва, че не е могла. Йомер пита притеснен любимото си момиче какво се е случило, дали някой я е наранил. Дефне продължава да плаче, а Йомер я пита, къде е. Тя му отговаря, че в парка до болницата. Йомер на минутата е при нея. Той прегръща Дефне и я моли да му разкаже какво е станало.

-Ти, уверен ли си?

-Да бъда герой е моя работа, нима забрави!

-Йомер, обещай ми, че няма да се ядосваш и да направиш някоя глупост!

-Хайде, разказвай!

-Майка ти ми се обади и ми каза да спрем да се виждаме.

-Какво, мама ли, това ти каза? – Йомер не може да си намери място, защото много се ядосва на майка си. Дефне се опитва да успокои Йомер, че майка му им мисли доброто.

-Дефне, ти ще бъдеш ли щастлива ако не се виждаме?

Дефне отговаря, че не, а Йомер нежно я прегръща и ѝ обещава да говори с майка си и оправи нещата.

След като Йомер оставя Дефне пред работилницата, отива в имението и 
казва на майка си, че напуска имението и ще остане в чифлика  при чичо 
си....
След като Йомер оставя Дефне пред работилницата, отива в имението и казва на майка си, че напуска имението и ще остане в чифлика при чичо си.
© Моето име е Мелек
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.113: Халил е ужасен от възможността да загуби Мелек

Моето име е Мелек, еп.112: Йомер е решен да се ожени за Дефне!

Моето име е Мелек, еп. 111: Мелек и Халил решават да се борят за любовта си

Моето име е Мелек, еп. 109-110: Дефне предлага на Йомер да се разделят...

„Моето име е Мелек“, еп. 102 – 108 – какво ще се случи…