Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 51, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Халил предлага на Мерием да се оженят. Защо го прави след като не я обича?! Мелек и децата ѝ напускат имението на Карадаа. Какво ще каже Мелек на баща си, преди да си тръгне? Вижте какво ще се случи в еп. 51 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 04 декември 2023 по Diema Family.

В епизод 49 на турския сериал „Моето име е Мелек“ за съжаление чичо Хафиз умира, но преди това дава съвети на близките си.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 51 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 04 декември 2023 по Diema Family.

Халил предлага на Мерием да се сгодят. Защо го прави след като не я обича?!

Мелек и децата ѝ напускат имението на Карадаа. Какво ще каже Мерием на баща си преди да си тръгне?

Нефисе се кара с брат си и си събира багажа, за да отиде при Мелек.

Сеит Али е арестуван!

Всичко за "Моето име е Мелек"

Вечерята н памет на чичо Хафиз приключва. Халил казва на Мираза, че ще закара майка си и снаха си вкъщи, а след като говори с Мерием ще се прибере в чифлика.

Мираза си тръгва с Йомер и го пита, какво е станало, че първо е искал да завърши с обучението си, да вземе специалност за лекар, а след това да потърси любовната, но любовта е объркала плановете му, защото го е намерила преди всичко. Мираза му казва, че няма да им е лесно, но не трябва да се предават.

Зейнел забелязва как Митхат гледа към аптекарката Сейран по-време на вечерята в чест на чичо Хафиз и го пита какво става.

-Така ти се е сторило! Аз няма нищо общо с нея! - отговаря Митхат.
-Тя ми е съседка! – отбелязва Зейнел.
-И какво от това?!
-Видях, че я гледаш с интерес, затова ти казах! Виж, Сейран е много добро момиче, а и да ти кажа много си подхождате!
-Аз и омъжена жена?! – сопва се Митхат.
-Кой е омъжен?! Тя се разведе с мъжа си!
-Развела се?! – шокиран е от това което току-що разбра Митхат.
-Ах, ако знаеш какво преживя това момиче, не само, че се разведе, но и се отърва от този човек! Бившият ѝ мъж е в затвора! Остави на момичето големи дългове и замина… Сейран имаше голяма аптека в центъра, но я продаде, за да изплати дълговете на мъжа си, а сега какво прави, работи в чужда аптека и една заедно с дъщеря си!
-Аз направих голяма грешка! – казва Митхат.
-Какво? Какво си направил? – не разбира Зейнел.
-Но, това ще си остане между нас! – отвръща Митхат.

Зейнел се засяга, че му няма доверие. Митхат признава на приятеля си, че са се срещали с аптекарката, но като я видял с дъщеря ѝ е решил, че е омъжена и много я е обидил.

-Ах, Митхат, ах!!! Какво да кажа, може би трябва ѝ се извиниш! Ако имаш сериозни намерения към нея, поговори с нея! Докато е все още тук, отиди и поговори с нея! – съветва го Зейнел.

Митхат вижда, че Сейран си тръгва и тръгва след нея.

-Какво има Митхат, защо ме преследваш?!
-Сейран, искам да ти извиня! Аз не знаех, че ти се развела и каза неща, които не трябваше да ти казвам! Извини ме!
Сейран, разбира се, не приема извиненията му, тъй като, Митхат дори не си е направил труда да я попита.

Хатидже отива в къщата на Джумали и им казва, че Мерием е отишла да поговори с Халил и да му каже, че тази работа няма да стане, защото тя е разбра, че това не е присърце на Халил и той няма намерение да се ожени за нея.

В същото време Халил се среща с Мерием. Докато Мерием се опитва да му обясни, че не е негова вината за случилото се с родителите му, Халил я изненадва и ѝ предлага:

-Ако наистина искаш, нека се сгодим!

Това е неочакван обрат, тъй като Халил досега не е проявявал интерес към Мерием. Той обаче разбира, че това е единственият начин да помогне на Мелек и децата ѝ… да предпази жената в която от влюбен в продължение на 20 години от гнева на баща си и от сплетните на хората.

Междувременно Мелек заедно с децата си напускат имението на Карадаа. Всички са тъжни, с изключение на Кадрие, която най-накрая вижда, че това, което е искала, най-накрая се е случило. Докато си тръгват, те се сблъскват със Сеит Али пред портата на имението.

Децата ѝ го поздравяват, докато той се опитва да скрие вълнението си.

-Татко, продължавай да смяташ дъщеря си, която толкова години смяташ за умряла, но не лишавай внуците си от любовта си. Не ги карай да плащат за моите грехове, татко! За нищо друго не те моля! Искам ти да си добре татко! – казва Мелек на баща си, преди да се сбогува с него, докато той се опитва да скрие сълзите, които се стичат от очите му.

Алпай се прибира вкъщи и Фунда му съобщава, че Мелек е завела дело за попечителство. Тя му показва документа, който потвърждава думите ѝ. Вбесен, Алпай напуска къщата.

Нефисе се кара на Сеит Али, че е позволил на Мелек да напусне имението.
-След 20 години си отдъхнахме в тази къща. Гласове на децата бяха радост за нас! Отписал си дъщеря си, напускаш магазина, какво не е наред с теб? - пита го тя.
-Сърцето ми беше ограбено! Не прехвърляй цялата вина върху мен! Мелек не поиска прошка! Не разбира грешките си! Както винаги прави всичко напук! Даже сега не попита, дали може да си тръгне?! Не му попита, не ми остави избор, разруши всичко отново и си тръгна…- отговаря ѝ той.

Двамата се карат и Нефисе пита брат си, дали преди 20 години, когато е решил да омъжи Мелек за сина на приятеля си, е попитал Мелек, дали обича Халил, а сега обвинява Мелек, че не го е попитала и посъветвала с него и добавя:

-Погледни се в огледалото, в огледалото, Сеит Али! Това което каза на мен и на Мелек, го кажи на себе си пред огледалото! И тогава да видим какво ще стане!
Нефисе се провиква да ѝ донесат куфара, защото отива при Мелек.
В същото време Мелек показва на децата си новия им дом. Тя дори им е купила торта, за да могат да се зарадват на първия си ден в новия им дом.

Действието се връща в имението на Карадаа. Нефисе казва на Махмуд да ѝ свали куфара, а след това се сбогува с обитателите на имението и тръгва да излиза.

На вратата се сблъсква с двама полицаите, които съобщават на Сеит Али, че трябва да ги последва в полицейското управление, тъй като срещу него има подадена жалба.

В следващия епизод ще разберем, че жалбата е подадена от Алпай, който е ядосан, че Мелек е завела дело за попечителство над децата им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 115: Йомер предлага на Дефне – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 114: Зюмрют е решена да раздели Йомер и Дефне!

Моето име е Мелек, еп.113: Халил е ужасен от възможността да загуби Мелек

Моето име е Мелек, еп.112: Йомер е решен да се ожени за Дефне!

Моето име е Мелек, еп. 111: Мелек и Халил решават да се борят за любовта си