Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 47, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Мелек решава да напусне имението. Митхат се опитва да убеди баща си да не пуска Мелек да си тръгне. Халил е бесен, че родителите му са отишли да поискат ръката на Мерием. Хафиз получава инфаркт. Вижте какво ще се случи в еп. 47 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 28 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 46 на турския сериал „Моето име е Мелек“ След последния скандал с баща си Мелек взема решение да напусне имението, а Джумали и Зюмрют отиват при Мерием и искат ръката ѝ от името на Халит, без той да знае...


НА КРАТКО какво се случва в еп. 47 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 28 ноември 2023 по Diema Family.

Мелек решава да напусне имението.

Митхат се опитва да убеди баща си да не пуска Мелек да си тръгне.

Халил е бесен, че родителите му са отишли да поискат ръката на Мерием.

Мерием се съгласява да се омъжи за Халил, защото си мисли, че той е съгласен.

Хафиз получава инфаркт.

Сейнт Али пита майка си, дали дядо му ще дойде в новата им къща. Мелек му отговаря положително, като казва, че леля му, а също така и чичовците му също ще идват. Сейнт Али пита, дали баща му ще дойде. Мелек му отговаря, че не, но той ще може да се вижда с баща си, когато поиска.

Сейт Али се прибира вкъщи и прави забележка на сестра си, че тя е тази, която когато той е казал, че мястото ѝ не е тук, тя я е приела, а сега след като той е забранил на Мелек да работи в работилницата, тя настояла да продължи да работи там.

Той ѝ казва, че ще даде магазина под наем, а другата час ще отстъпи на Джумали, а синовете му както искат, така да си изкарват хляба. Сестра му не е съгласна с него, а той ѝ отвръща:

-Щом се грижите за всичко без мен, значи нямате нужда от мен!

Хафизе вика след брат си, а той ѝ отговаря, че е по-добре да спрат разговора до тук, защото ще разбие сърцето ѝ.

Халил ядосан се прибира вкъщи и казва на Вилдан, че знае всичко от работниците в магазина и пита, къде са отишли родителите му. Вилдан му казва, че са отишли да поискат ръката на Мерием, а тя е била против, но те въобще не са я послушали. Халил пита, къде е къщата на това момиче, а снаха му казва, че не знае. Халил се обажда на Башак, за да попита за адреса, но тя е в операция. След това на Халил се обажда Хафиз и възрастният човек прекъсва разговора, защото припада.

Мерием идва в къщата на Хатидже и разбира, че Джалил и Зюмрют са дошли да поискат ръката ѝ. Мерием си мисли, че Халил е съгласен и затова тя се съгласява.

В същото време Мелек моли баща си да не затваря бизнеса си, защото там са техните корени и най-хубавите спомени, затова той не трябва да лишава своите синове и внуци от тях, затова тя е решила да си тръгне от имението.

-Аз си тръгвам от вашия живот, затова моля те, татко, не оставяй онова място! – Мелек се качва да събере багажа си.

-Ти, никъде няма да ходиш! – крещи Митхат.

Всички са изненадани, Митхат, който в началото беше против Мелек да остане в имението, сега застава на нейна страна. Махмуд, от друга страна, който винаги защитаваше Мелек, сега изпитва облекчение, че сестра му е успяла сама да стигне до такова решение, което в крайна сметка изглежда е добро.

-Татко, ти трябва да знаеш нещо, което е свързано с Мелек! Татко да поговорим насаме! – добавя Митхат.

Митхат моли баща си да не оставя Мелек да си тръгне от имението, като изказва други доводи, но не ѝ, че сестра му е болна от рак.

Мелек взема куфарите си и излиза от стаята. Сейнт Али не иска да тръгва и моли майка си и дядо му да дойде с тях, защото той много обича да играе с него.

Въпреки молбите на Митхат Сеит Али оставя Мелек да си тръгне.

-Сеит Али, къде отиваш? – провиква се Хафизе.

-Отивам да подишам въздух! – отговаря той.

-Дядо! – крещи малкият Сейнт Али и тичайки хваща дядо си за ръка. -И аз искам с дядо да подишам въздух!

Митхат наблюдава от стълбите и се усмихва, като вижда, че баща му как силно хваща внук си за ръка и тръгва да излиза с него.


Халил се обажда на Йомер и му казва, че на чичо Хафиз му е станало лошо и го карат в болницата. Йомер му отговаря, че посрещне линейката в болницата. Йомер е с Дефне, която го пита, какво е станало и разбирайки, казва на Йомер, че чичо Хафиз е любимият учител на майка ѝ. Йомер ѝ казва да се обади и да каже на майка си.

Мелек чувайки, че чичо Хафиз са го закарали в болница, зарязва всичко и заедно с братята си тръгва натам.

Пред болницата Йомер и Дефне чакат линейката. Тя пристига, а Йомер влиза в болницата с чичо Хафиз, а Дефне остава отвънка с Халил. Към тях се приближава Башак и ги пита, дали нещо лошо не е станало с Мелек. Халил отговаря, че са докарали чичо Хафиз, защото е получил инфаркт.

-Защо леля Башак, помисли, че нещо е станало с мама? – пита на глас Мелек.

Зюмрют и Джалил се прибират доволни вкъщи, а Вилдан им казва, че Халил е дошъл много ядосан, а тя нищо не е могла да му отговори.

-Татко, а ти какво си казал на чичо Хафиз, че си го ударил в сърцето, че е припаднал в работилницата? – пита Вилдан.

-Какво говориш?! – шокиран е Джалил.

-Халил е с него, те са в болницата! – отговаря Вилдан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 115: Йомер предлага на Дефне – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 114: Зюмрют е решена да раздели Йомер и Дефне!

Моето име е Мелек, еп.113: Халил е ужасен от възможността да загуби Мелек

Моето име е Мелек, еп.112: Йомер е решен да се ожени за Дефне!

Моето име е Мелек, еп. 111: Мелек и Халил решават да се борят за любовта си