Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 45, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Мелек продължава работата си в работилницата на чичо Хафиз. Кадрие веднага казва за това на Сеит Али. Джумали също го чува. Вижте какво ще се случи в еп. 45 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 44 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Джумали и Зюмрют тайно от Халил решават да отидат и поискат ръката на Мерием, за да може така Халил да забрави за Мелек.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 45 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 ноември 2023 по Diema Family.

Халил пита Йомер, дали е сигурен в чувствата си към Дефне.

Зейнел признава на Митхат, че е влюбен в Юнзиле.

Фунда казва на Мелек, че Алпай е фалшифицирал документите им за развод.

Мелек продължава работата си в работилницата на чичо Хафиз. Кадрие веднага казва за това на Сеит Али. Джумали също го чува.

Мелек разказва на сина си, че днес баща му е бил в ресторанта, където е крещял и се е карал. Керем казва на майка си да го остави, защото като спечели пари ще се изнесат от тук. Мелек му отвръща, че трябва да ползва тези пари за образованието си, а не да се чувства отговорен за такива неща.

Йомер се обажда на Дефне, за да провери как е. Тя му обяснява, че Керем си е замълчал, но тя не е казала на майка си, защото е била напрегната и не е искала допълнително да я натоварва. Дефне приключва набързо разговора с Йомер, защото идва брат ѝ и отива при майка си и отдалече вижда, че тя взема някакви лекарства. Дефне решава да се прибере в стаята си.

Мелек получава съобщение от Фунда, в което ѝ пише, че след случилото се днес Алпай иска да ѝ вземе децата, а тя иска спокоен живот, затова предлага да се видят, защото тя иска да ѝ помогне.

Действието прескача на другия ден. Джумали нарежда на жена си и снаха си, че ще поръча баклавата и преди вечерната молитва ще отидат да искат ръката на Мерием за Халил и ги предупреждава да не се издават пред Йомер, защото той веднага ще им каже.

Зюмрют пита снаха си на кой да се обади на Мерием или на Хатидже, за да ги предупредят. Вилдан ѝ отговаря, че според нея първо трябва да се обади на Халил.

-Ясно, сама ще си свърша работа! – казва Зюмрют и излиза.
-Дано не съсипете живота им - говори си сама Вилдан.

Зейнел признава на Митхат, че е влюбен в Юнзиле. Митхат не осъзнава, че Юнзиле е влюбена в него и си мисли, че тя го е посещавала в магазина, за да види Зейнел. Митхат окуражава момчето и му казва, че ще говори с нея, за да разбере дали тя се интересува от него.

Халит вика Йомер, за да си поговорят за него и Дефне. Йомер обяснява на чичо си, че се е запознал с Дефне случайно и те нямат нищо общо с това. Вчера са се карали по пътя и са озовали в Халфети.

-Казваш, че сте приятели, но ако не си сигурен, не създавай проблеми на Дефне!
-Как така, не те разбирам, чичо?!
-Влюбеният човек често е сляп за ставащото! Често не разбира какво се случва! Няма да застана срещу любовта ви, но срещите ви ще станат проблем за двете семейства, но ако кажеш, каквото ще да става, аз ще защитя любовта ни, то давай смело тогава, но ако не си сигурен в себе си не ставай причина за тази буря! Жалко за момичето!

Мелек отива да се срещне с Фунда. Преди да влезе, тя сваля халката от ръката си и я хвърля в градинката пред кафето.

Фунда казва на Мелек, че Алпай иска да вземе децата ѝ, но не изгаря от желание да се грижи за тях и добавя: -Знаеш ли как се разведе с теб? Взел е подписът ти на празен лист, наел е жена за делото! Ако започваш да проучваш това дело Алпай ще бъде осъден за фалшификация, но ако искаш само децата да останат при теб, ще ти помогна!

Ядосана Мелек ѝ казва, че знае, че въпросната жена е тя и да не споменава повече децата ѝ, защото тя няма намерение да ги остави на никого!

По-късно Мелек споделя на леля си, че не знае какво да прави, защото ще заведе дело за попечителство над децата и ще ѝ трябват пари, а баща ѝ е забранил да ходи в работилницата на чичо Хафиз. Хафизе ѝ казва да продължи да върши работата си, а като по-утихнат нещата тя ще говори със Сеит Али. Но двете жени не знаят, че Кадрие чу техния разговор.

Мелек отива в работилницата и се извинява на чичо Хафиз и Халил, че Алпай не само на нея вреди, но е започнал и на тях да вреди.

Хафиз и Халит казват на Мелек да продължи работата си, защото Джумали си търси само причина, за да се кара със Сеит Али.

Кадрие прави сютляш и го носи в ресторанта уж да почерпи Махмуд, свекър си и Митхат, но все пак това е Кадрие, тя съобщава на Сеит Али, че Мелек отишла на работа в работилницата на Хафиз. Новината я чува и Джумали.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 101: Дефне е в шок – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп.100: Аднан слага край на живота си – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 99: Дефне е в ръцете на Аднан – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп. 98: Алпай се моли на Мелек – какво ще се случи…

„Моето име е Мелек“, еп. 97: „Не пускай, Мелек да замине!“ – какво ще се случи…