Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 102 – 108 – какво ще се случи…

Добави коментар

Йомер е постоянно до Дефне, която преживява трудни моменти. Мелек разбира, че Халил все още я обича. Когато Мелек най-накрая решава да не се мести в Адана и да остане в Антеп с децата си, Кенан се заклева да отмъсти за смъртта на сина си. Вижте какво ще се случи в еп. 102 – 108 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа всеки делничен ден по Diema Family.

В епизод 101 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек се чувства безпомощна да помогне на Дефне, която е в шок след като Аднан се самоуби пред очите ѝ. Кенан обвинява Алпай, че е знаел за сътрудничеството на дъщеря му с полицията, за да хванат сина му.

Какво се случи в еп. 102 – 108 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на всеки делничен ден по Diema Family.
Докато Мелек най-накрая решава да не се мести в Адана и да остане в Антеп с децата си, Кенан се заклева да отмъсти за смъртта на сина си.

Йомер е постоянно на страната на Дефне, която преживява трудни моменти.

Това, разбира се, изобщо не се харесва на баба му Зюмрют.

-Той отново тръгна след онова ужасно момиче. Забравила е всичко, което му стори, и бяга за проблемите на чуждите - казва тя на Вилдан.

Мелек заминава за Адана заедно с Халил. Лекарят съобщава, че тя може да продължи лечението си в Атеп. Това дава възможност на Халил да поговори с нея за решението ѝ да замине. Той ѝ обяснява, че за нея е много по-добре да бъде близо до семейството си, и същевременно я уверява, че ще бъде до нея, каквото и решение да вземе.

-Без значение какво ще се случи, където и да отидеш, аз ще те подкрепям - казва ѝ той.
В същото време Кенан се заклева над гроба на сина си, че ще отмъсти на всички, които са го предали на полицията, което е довело до решението му да сложи край на живота си.

Междувременно Митхат отново се скарва с баща си заради Сейран. За пореден път той му дава да разбере, че ще продължи да бъде с нея.

-Отивам там, където ми подсказва сърцето. Ако ще ме отписваш заради това, отпиши ме! - казва му тя и напуска семейното заведение.
Дефне моли Йомер да я заведе на гроба на Аднан. Там тя се среща с Кенан.
-Наистина не исках това да се случи - казва му тя със сълзи в очите.
-Но ти не си помислила за това, когато си му заложила капан - отговаря той иронично.
Мелек, децата ѝ, Халил и Мирза отиват в чифлика, за да отпразнуват рождения ден на Керем и Дефне.

Митхат излиза на вечеря с Сейран и дъщеря ѝ. Изведнъж той вади пръстена от джоба си и отново ѝ предлага брак. Този път реакцията ѝ е съвсем различна.

В чифлика Керем показва на всички договора, даден му от отбора, и им разкрива, че не го е подписвал. И именно Мелек го убеждава да остане в Антеп и да не се отказва от мечтата си да стане футболист.

В същото време Алпай обещава на Кенан, че никога няма да позволи на дъщеря си да бъде с Йомер.
Мирза разкрива на Мелек, че Халил никога не е преставал да я обича, и тя разбира, че всъщност през всичките тези години двамата са били разделени от недоразумение.

Рожденият ден на Керем и Дефне в чифлика е повод Мелек и Халил да се сближат, а също и да повдигне духа на Дефне, която е изпаднала в меланхолия след самоубийството на Аднан.

Сейран приема предложението за брак на Митхат и двамата, след дълго време, отново са спокойни и щастливи. Но прибирайки се вкъщи, те се сблъскват с неприятна изненада: Хатидже, разтревожена от последните събития, я моли да напусне апартамента.

Митхат се намесва, уверява я, че нищо подобно няма да се случи, и обявява, че са сгодени, за да я успокои.

В същото време в чифлика Мелек намира в шкафа кожен тефтер, на който е написано нейното име. Когато го отваря, тя намира дневника на Халил и няколко свои вещи, които е пазила за спомен.

-Най-накрая си намерила това, което е било предназначено за теб - казва ѝ Мирза, която разкрива, че през всичките години, в които е отсъствала, Халил е страдал далеч от нея, както и че той не е преставал да я обича. Мелек е изненадана, тъй като, както му обяснява, по времето, когато родителите им са решили да се сгодят, тя е мислела, че Халил е влюбен в друго момиче. Това е била причината тя да замине с Алпай, за да може поне той да бъде щастлив в живота си. Мелек си е мислила, че с времето може да обикне Алпай и да има семейство.
-Допуснах най-голямата грешка в живота си! – признава Мелек на Мираза.
-Но, когато казаха, че ще се сгодим с Халил. Той никога не ми е казвал, че иска! -казва Мелек.
-Добре де, но каза ли ти, че не иска да се ожените? – пита Мираза.
-Признай си, вие сте осъдили вашето минала на мълчание, жертвали сте го! - казва Мираза. -Жалко е! Жалко!
-Какво стана след като аз заминах, Мираза?
-Започна буря, вихрушка! Борихме се срещу неговата самота! Заедно се изправихме срещу двете семейства, участвахме в много скандали! Обвини себе си, запита се, защо е станало така? Не можа да те забрави, не спря… И той мислеше като теб! „След като не ме е искала да беше дошла да ми каже! След теб винаги е имало тъга и мъка!“ Ако ти е интересно другото, то е тук. – Мираза изважда един стар тефтер, на който пише Мелек и го оставя на масата.
-Не мога да го взема, не е мое!
-Как да не е твое?! Изписано е името ти! Твой е!
-Добре ще направим така, ще го скрия от всички! – Мираза оставя тефтера в шкафа. -Ако ти стане интересно, стани и го вземи!
Междувременно Кенан моли един от своите полицаи да намери човека, който е организирал капана на сина му, докато Алпай подготвя трапеза в памет на Аднан.

Махмуд казва на Кадрие, че е наранен от думите, които Митхат му е казала, а също и от начина, по който баща му се отнася с него. Тя, разбира се, се възползва от възможността да предложи да напуснат конака и да си наемат собствена къща. Само че разговорът им е подслушан от Сеит Али и той е много разстроен.

Междувременно Мелек отива при леля си и я моли да приеме връзката на Митхат със Сейран.
-Нищо лошо не се е случило, те са влюбени. Нека да живеят щастливо до края на дните си - казва ѝ Мелек, но Нефисе е непреклонна.

Йомер взема разрешение от Мелек да заведе Дефне в Халфети, за да я разсее. Двамата се вземат довиждане с Халил и Мелек.

-Колко хубава е младостта! – отбелязва Халил.
-Така е…, ние не я оценихме, поне те да го направят – казва Мелек.
-Защо говориш така? Очаквате дълъг живот с децата! Нали така? - пита я Халил.

Джумали и Сеит Али, които са в лошо състояние след последните събития, отиват в селото, където са израснали, и споделят първите си радости и първите си проблеми.

-Винаги сме правили това, което сме научили. Мислехме си, че постъпваме правилно, и се заблуждавахме - разказва Джумали на своя братски приятел.
Мелек, от друга страна, не може да изхвърли от ума си това, което Мирза ѝ каза за Халил. Дали все пак не е твърде късно за тях двамата?

Епизод 108: Йомер и Дефне са в Халфети. Дефне се кара на Йомер, че не ѝ е казал, че майка ѝ е болна. Той обяснява, че е обещал на Мелек и ако не е направил това, тя е нямало да започне лечението си.

-Йомер, мама ще се оправи, нали? – пита притеснена Дефне.
-Дефне, погледни ме, майка ти ще се оправи, обещавам ти! – казва Йомер.
В същото време Джумали и Сеит Али отново се скарват. Сейит Али си тръгва намусен.
Джумали остава сам. Малко по-късно той започва да се чувства зле и припада.

Междувременно Кадрие отива в офиса за недвижими имоти, за да потърси къща, в която да се преместят с Махмуд. На излизане от офиса среща Митхат и го пита, дали наистина е решил да се ожени за онази жена.

-Сейран се казва тази жена – казва Митхат и влиза в офиса за недвижими имоти.

Той иска освен помещение за своя бизнес да потърси и помещение за аптека за Сейран.

Юнзиле научава от майка си, че ще дойдат да иска ръката ѝ.

-Мамо, умолявам те, не ме давай на някой, когото не познавам - моли я тя, плачейки.

Малко по-късно Юнзиле решава да се срещне с Зейнел и го кани на чай.

В същото време Кенан научава, че операцията по залавянето на сина му е била подготвена по молба на Халил. И разбира се, той не възнамерява да стои със скръстени ръце. Единственото, което иска сега, е да накаже човека, който е подтикнал сина му към самоубийство.

Митхат и Сейран идват в дома на Мелек, за да ѝ съобщят, че са се сгодили. Мелек, Керем и Дефне са много радостни от новината.

Но не след дълго между двамата и избухва кавга, когато Митхат разкрива на Сейран, че ще отвори собствена аптека, за да избегне дежурствата, които тя е принудена да изпълнява ако работи за някой друг.

Юнзиле, която не може да понесе мисълта, че ще се омъжи за непознат, се обажда на Зейнел и го кани на среща.

-Ако ме обичаш, ела и попитай майка ми за мен - казва му тя, изненадвайки го, без, разбира се, да знае, че мъжът, за когото майка ѝ говори, е той.

Междувременно Мелек взема от лабораторията дневника, който Халил е написал за нея, решена да го прочете, за да разбере какво е преживял през всичките тези години.

Йомер и Халил отиват в дома на родителите си, за да хапнат заедно и да се сдобрят с Джумали. Но новините, които носи Сеит Али, не са добри...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп. 144: Новините от лекаря на Мелек не са добри...

Моето име е Мелек, еп. 143: Керем е обвинен в кражба! – какво ще се случи…

Моето име е Мелек, еп. 142: Мелек признава пред леля си, че е болна и умира

Моето име е Мелек, еп.141: Мелек крие болката си, а баща ѝ търси отчаяно решение

Моето име е Мелек, еп.140: „Махмуд, Мелек се е върнала, за да умре…“