Актуално Други

"Младият Шелдън" приключва със седми сезон

Добави коментар

Комедийният сериал "Младият Шелдън" е към своя край.

Спинофът на "Теория за големия взрив" - "Младият Шелдън” ще приключи с предстоящия си седми сезон, който ще се състои от 14 епизода.

Създаден през 2017 г., ситкомът проследява ранните години на Шелдън Купър (Иън Армитаж), като показва порастването му като дете гений в Тексас.

Иън Армитидж участва в комедията като по-младата версия на Шелдън Купър - героя, направен известен от Джим Парсънс. Зоуи Пери, Ланс Барбър, Ани Потс, Монтана Джордан и Рейгън Реворд допълват актьорския състав.

Изпълнителните продуценти Стив Холанд, Стивън Моларо и Чък Лори заявиха в изявление:

"Възможността да разкажем за началото на Шелдън Купър и да разширим историята, за да включим цялото семейство Купър, беше прекрасно преживяване. Благодарни сме на нашите фенове, че приеха тази глава за Купърови през последните шест сезона, и от името на цялото семейство на "Младият Шелдън" сме развълнувани да споделим с вас този последен сезон."

Новината идва в момент, когато създателят на сериала Чък Лори разработва втори спин-оф на "Теория за големия взрив". Новият сериал беше официално обявен през април, а подробностите се пазят в тайна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Младият Шелдън