Актуално Какво ще се случи...

„Мистър Грешен“, еп. 17 – какво ще се случи…

Добави коментар

Езги си тръгва по-рано от ресторанта, за да се приготви за вечерята със Сердер, но мислите ѝ са объркани. Тя чувства, че вече не го иска по начина, по който го е искала преди. Йозгюр също не е безразличен, че Езги ще отиде с доктора на вечеря. Озан е уверен, че Езги няма да отиде на вечеря със Сердер. Вижте какво ще се случи в еп. 17 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 септември 2023 по bTV Lady.

В еп. 16 на турския сериал „Мистър Грешен“ Сердар кани Езги на вечеря, а тя приема, само, защото ревнува Йозгюр от Ишим.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 17 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 септември 2023 по bTV Lady.

Левент така и не успява да признае на дъщеря си, че се среща с Джансу, затова Джансу решава да напусне Левент.

Езги след напътствията и съветите, които получи от Йозгюр, дава на Джансу разумен съвет как да се справи с Левент.

Езги предлага на Йозгюр да направят латино вечер, за да рекламират уъркшопа на ресторанта.

Езги си тръгва по-рано от ресторанта, за да се приготви за вечерята със Сердер, но мислите ѝ са объркани. Тя чувства, че вече не го иска по начина, по който го е искала преди. Йозгюр също не е безразличен, че Езги ще отиде с доктора на вечеря. Озан е уверен, че Езги няма да отиде на вечеря със Сердар.

Левент се прибира от работа и още от вратата прави комплименти на Джансу, че е много красива, а след това е изненадан от масата, която е сложила Джансу.

-Много ми е любопитно, какво си говорихте със Зейнеп?

Левент отговаря, че явно майка ѝ много ѝ е повлияла, защото в началото дъщеря му му е била много сърдита и много трудно я е убедил.

-Скъпи, когато ѝ спомена за нас, предполагам не е реагирала много остро, нали?!
-За нас ли?!
-Да за нашата връзка! Левент, ти какво не ѝ ли спомена за връзката ни?! Какво ѝ каза за мен, че сме само приятели ли?
-Казах ѝ, че човекът, който са видели не съм бил аз!

Ядосана Джансу казва, че си тръгва, за да няма нужда да лъже Зейнеп ако се появи! Левент я моли да не си тръгва и казва, че просто изчаква удобен момент.

-Просто ми омръзна да слушам едно и също! Тръгвам си! - казва Джансу и тряскайки входната врата си тръгва.

Действието се пренася на терасата при Йозгюр и Езги. Йозгюр тръгва да от сервира масата, а Езги му казва, че тя ще го направи, защото той е приготвил храната.

Следва романтичен момент между двамата в кухнята, докато Езги и Йозгюр прибират мръсните съдове в миялната машина… За пореден път виждаме колко влюбени са един в друг двамата, но не смеят да го признаят на глас.

Йозгюр предлага да направи кафе, а Езги казва, че добре ще ѝ се отрази. Двамата излизат да пият кафето на терасата. Дениз изпраща съобщение на Езги, за да я пита как върви с доктора. Езги ѝ изпраща гласово съобщение, че Сердар е отложил срещата и си е вкъщи. Дениз ѝ се обажда и казва, че ще дойде, за да поговорят.

Езги благодари на Йозгюр за кафето и му казва, че трябва да се прибира, защото Дениз ще дойде след малко.

-А, утре може да отидем отново заедно на работа?! – предлага Йозгюр.
-Добре, става! По същото време ли?!
-По-същото време!

Дениз се среща с Джансу на входа, която ѝ казва, че Левент не е говорил с дъщеря си. Дениз я прегръща и ѝ казва, че ще ѝ разкаже горе и двете се качват в асансьора.

-Джансу, мислех, че тази вечер ще останеш при Левент! – изненадана е Езги, когато отваря вратата. Джансу отвръща, че скоро няма да се случи и я пита защо не са се срещнали със Сердар. Езги отговаря, че не са успели.
-Колко си красива?! Много жалко! – казва Дениз

Езги пита Джансу какво е станало, а тя отговаря, че Левент отново е излъгал дъщеря си, а тя се ядосала и си тръгнала.

-Не го притискай повече по-тази тема, не говори за това! Отдалечи се, не се ядосвай и не се напрягай! Просто го остави, имате нужда от пространство! Остави го той да тича след теб, да мисли за теб! Докато го притискаш и задаваш въпроси, получаваш обратен ефект, а ти нямаш нужда от това! – казва Езги.
-Дениз, чуваш ли? – пита Джансу.
-Чувам, да! - отговаря Дениз.
-Това е най-умното нещо, което някога си казвала, Езги! - отбелязва Джансу и взема решение да се концентрира върху себе си и решава, че трябва да се научи да плува.

Дениз казва, че във фитнеса има страхотен треньор по плуване.

-Езги, започнах да приемам съвети от теб! Толкова си променена! Йозгюр ли е причината? – пита Джансу.
-Да! – отговаря Езги.
-Браво, Йозгюр е много добър в това, след като можа да промени, дори теб! – казва Джансу.

През нощта Йозгюр не може да заспи и излиза на терасата. След малко излиза и Езги. Йозгюр я пита, дали и тя не е могла да заспи. Езги му отговаря, че да, а Йозгюр казва, че ще дойде да ѝ прави компания и отива при Езги, като ѝ казва, че е много красива, а след това страстно целува. В този момент на терасата излиза Сердар. Езги му обяснява, че е излязла да подиша въздух, защото не е могла да заспи и малко си е поговорила със съседа. Сердар я подканя да влизат и прегърнати с Езги се прибират.

-Съседът ли? Виж ти? – пита се замислен Йозгюр.

Действието се пренася в апартамента на Йозгюр и разбираме, че всичко това Йозгюр го е сънувал.

-Какво ми става? – пита се Йозгюр и бързо става и се наплисква със студена вода.

В същото време Езги се събужда в добро настроение, приготвя се и след минути чука на вратата на Йозгюр.

-Успа ли се? Трябваше да те събудя!
-Не, отдавна се събудих!
-Нали се разбрахме да отидем заедно на работа?
-Така ли?

Езги го поглежда учудена и казва, че тогава тя тръгва. Йозгюр се съгласява и затваря вратата, като си казва: „Ето така се прави, отново мисля с мозъка си!“

Езги си говори сама, какво може да става с Йозгюр, защото дори не ѝ се е извинил и постоянно си мени настроенията…., но след миг си казва, че не трябва да бърза да прави изводи, защото явно на Йозгюр още му се спи и затова се държи така.

Езги излиза и моли портиера да ѝ извика такси. Той ѝ казва, че таксито ще дойде след 10 мин. Езги му казва, че ще си хване някое от улицата. Той я убеждава все пак да изчака таксито.

След малко Йозгюр излиза от гаража и като вижда Езги я пита, какво прави още тук, а тя му отговаря, че си чака таксито. Йозгюр я подканя да се качва.

Действието се пренася в ресторанта, където Гизем казва на Емре, че Езги закъснява и още от първия ден се държи като шеф.
-Може да не е шеф, но отговаря за връзките с обществеността и стои над нас, а и като се има предвид и влиянието, което има върху г-н Йозгюр – обяснява Емре.
-И какво влияние има тя над него? – пита ядосана Гизем.
-Според мен г-н Йозгюр си пада по нея!

Гизем ядосана му отвръща, че Езги не е негов тип, а и колко момичета са минали от тук, но никоя не е останала, затова нека да видят колко дълго Езги ще се задържи тук?!

В този момент пристигат Езги и Йозгюр. Йозгюр вижда Озан и отива при него, като го пита какво прави, а той му отговаря, че работи по уъркшопа. Чувайки това Езги пита каква е темата, а Озан отговаря, че латино кухна и предлага и тя да се включи, а тя му отговаря, че с радост ще се включи. Озан пита Йозгюр дали е говорил за рекламата на уъркшопа с някоя агенция. Йозгюр казва, че чака днес да му отговорят.

-Докато работех в организационната фирма също правихме латино вечери и не знам, дали правите подобни тип неща, но може да стане много приятна вечер – казва Езги.

Гизем се доближава и казва, че не правят такива неща тук.

-Може да го превърнем в парти?! Латинска храна, музика, танци, коктейли… - добавя Езги.

Идеята на Езги харесва на Озан, а Емре се провиква от бара, че и според него е готина, а Йозгюр казва, че го правят и разпределя работата.

Емре отговаря за коктейлите, Озан за храната, той за рекламата, а Езги за организацията, като добавя, че Гизем може да помогне на Езги ако желае.

Емре ядосва Гизем, като ѝ казва, че са ѝ дали някаква работа, ей така и той не е сигурен, че тя ще изгони Езги от тук или тя ще изгони нея, но той внимателно следи развитието с нетърпение.

Ирем казва на Денис, че тази вечер ще прави вечеря, но тя сигурно няма да дойде, защото работата, която толкова много е искала, шефът им я е дал на нея. Дениз казва, че след като шефът им е дал работата на нея, значи е имал нещо предвид, затова от такива неща не се засяга и с удоволствие ще дойде довечера. Ирем ѝ казва, че вечерята ще е в Лагабия и предлага двете заедно да тръгнат, Дениз се съгласява.

Дениз се досеща, че Ирем е направила вечерята в Лагабия нарочно.

Езги показва на Йозгюр снимки, за да му покаже как си подставя латино вечерта, а той не може да се насити на аромата на косата ѝ, но не го показва на Езги. В този момент майката на Езги звъни. Езги го пита, какво е решил, дали ще съобщят на родителите си, че се разделят. А, той ѝ казва, че е по-добре да не го правят, защото усеща, че майка му отново ще тръгне да му търси приятелка и предлага да го отложат, поне докато отворят новото заведение.

-Добре, но трябва да кажем едно и също нещо! Сега ще отговоря на мама, но тя не знае, че работя тук – казва Езги.

Езги вдига на майка си и ѝ казва, че е навън и не е удобно да говорят и ще ѝ се обади по-късно. Невин я пита какво смята да прави довечера, а Езги ѝ казва, че е навечеря с Йозгюр. Майка ѝ е недоволна, че след всичко, което ѝ причини Йозгюр тя все още е с него. Езги отговаря, че ще поговорят по-късно и затваря.

Йозгюр казва, че много добре са се представили, след като майка ѝ го мрази.

-Не тя не те мрази, просто е разочарована, защото те беше обикнала!
-И моята майка теб! Е, ти сигурно ще си тръгнеш по-рано, нали каза, че си на вечеря? Може да тръгваш!
-Не, ако има работа за мен ще остана!
-Не, може да си тръгваш!

След като Езги си тръгва Йозгюр е без настроение. Озан ги пита какво му е, дали е заради Езги, а той отговаря, че е уморен.

-Какво си вършил толкова днес? Но, ако е заради Езги, не се напрягай, на нея не ѝ се ходеше на тази вечеря и съм уверен, че няма да отиде!

Езги се прибира в къщи и гледайки се в огледалото си казва, че има температура, че е пребледняла и няма как така да отиде на първата вечеря със Сердар. Пристига Джансу и ѝ казва, че нищо ѝ няма и я кара да се приготви за вечерята с доктора.

  • Ще отидели Езги на вечер със Сердар?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мистър Грешен

„Мистър Грешен“ – ФИНАЛ скалъпен набързо

„Мистър Грешен“, еп. 42 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 41 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 40 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 39 - какво ще се случи