Архив Big Brother

Мирът в къщата на Big Brother е нарушен

Добави коментар

Калина и Ники разясняват взаимоотношенията си

В дейли епизода тази вечер ще видим емоционалния край на мисия „Кое е числото?”. Бюджетният дефицит винаги е бил основна причина за ескалация на напрежението в най-известната Къща. Храната е залог и в тази мисия. В епизода тази вечер зрителите ще видят Калина и Петя в тайната стая, където трябва да преброят колко пъти се появява логото на предаването на екран. Big Brother ще ги затрудни максимално в тази задача, защото ще им пусне клипчета, в които останалите съквартиранти говорят по адрес на Буюклиева. По-късно изпитанието пред Петя ще бъде двойно по-голямо, защото тя сама трябва да брои, докато слуша какво говорят съквартирантите зад гърба й. Дали ще се справи с трудната задача и какъв ще е развоят на новата седмична мисия, предстои да разберем.

Добави описание

След вечерта, в която Тодор прекали с търпението на останалите съквартиранти, настроенията в Къщата се изостриха. Само на следващия ден всички постъпиха мъдро и си простиха за неприятните ситуации, като по този начин мирът беше възстановен. В предаване като Big Brother обаче, винаги трябва да си на щрек, а номинациите очи в очи, които се преведоха в понеделник, отново сложиха край на крехкия мир.

Буюклиева

Най-засегната от думите на останалите е Петя. Тя ще побърза да потърси сметка на тези, които са я номинирали и поведението ѝ отново ще внесе напрежение в Къщата. Тази вечер ще видим и една от причините, поради които Калина номинира Петя, а именно нейните разкази за големите звезди на българската естрада.

Освен всички сложни взаимоотношения в Къщата, една жена ще се почувства неловко от чувствата, които един мъж твърди, че изпитва към нея.

Калина ще извика Ники и ще поиска да разяснят положението, в което се намират, как ще реагира той ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother All Stars , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала