Архив VIP Brother

Мариана Попова получи предложение за брак в къщата на VIP Brother

Добави коментар

VIP Brother даде уникална възможност на приятеля на Мариана – Ханес, да сбъдне мечтата й, като ѝ предложи брак пред цяла България.
VIP Brother даде уникална възможност на приятеля на Мариана – Ханес, да сбъдне мечтата й, като ѝ предложи брак пред цяла България. С рядък диамантен пръстен, в романтична беседка в двора на Къщата, италианецът изненада половинката си, която от известно време страда заради раздялата им.

След почти пет годишна връзка, Ханес събра смелост и се обърна към продуцентите на шоуто, за да му съдействат да поиска ръката на своята любима.

VIP Brother организира за влюбената двойка най-романтичното предложение за брак в ефир пред очите на цяла България. Без Мариана да подозира каквото и да е, тя бе извикана в двора на Къщата, където с огромна изненада откри мъжа на живота си, който я очакваше с вечеря на свещи и мечтания от всяка жена диамантен пръстен.

Уникален брилянт (0,31ct.), с най-белия цвят при диамантите и антураж от 2 по-малки брилянта в бяло злато, придружи предложението на Ханес. Кандидатът за ръката на Марияна избра нежно бижу от SSG Jewelry, което смая всички с чистотата и уникално белия цвят на големия брилянт.

Докато Мариана преживява мечтата си в шоуто, останалите Съквартиранти се готвят за поредните номинации. След като в понеделник Юлиан определи Къци и Орлин за капитани на отборите за номинационните игри, двамата събраха отбори и играха “Стани богат” в Къщата.

Отбора на Орлин победи и така Къци се класира за поредните номинации за напускане на шоуто. Като глава на Къщата Орлин даде имунитет на Фънки и Люси, а на живо в предаването в сряда вечер определи еднолично Мариана, като втори номиниран Съквартирант. След таен вот в Изповедалнята най-много, гласове за номиниране от ВИП-овете получи Златка, която е третата знаменитост, която ще се бори за оставане в шоуто в понеделник.  

Съквартирантите номинираха Златка с мотива, че е шумна, истерична и защото смятат, че ще се чувства по-добре извън Къщата.  

Да коментират номинациите на живо в студиото на Ники Кънчев, гостуваха изгоненият в понеделник Юлиан Константинов, Тити Папазов, Лара Златарева, Диана Любенова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мариана Попова , ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза