Актуално В програмата

Маргарита и Кристиян начело “Един за друг”

Добави коментар

Полицаите Маргарита и Кристиян триумфираха в първата индивидуална игра в “Един за друг”

© NOVA / Красена Ангелова

Изпитание за памет, координация и концентрация постави на карта седмичните бюджети на тринадесетте двойки в най-позитивното риалити в ефира - “Един за друг”. Благодарение на своята уверена игра и смел залог, първи във временното класиране станаха Маргарита и Кристиян с общ бюджет от 7323 лв., а на дъното на класацията останаха Галена и Петър с 2655 лв. в своята сметка.

Седмицата за двойките започна с изненада от водещата Мария Игнатова, която реши първата игра да е за мъжете, докато нежните половинки трябваше да направят своите залози. Най-премерени от дамите се оказаха София, Христина и Кристина, които заложиха между 1000 лв. и 1500 лв., а най-смела беше Галена, която реши да рискува цели 2345 лв.

В първото индивидуално предизвикателство за сезона мъжете трябваше да отговарят на 30 въпроса, докато редят интригуващ пъзел със състарения образ на своите половинки. Само три двойки успяха да се справят успешно със задачата, а най-бързи и сръчни се оказаха Сияна и Светослав. Благодарение на по-високия си първоначален залог обаче, победата в днешната игра грабнаха представителите на органите на реда във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян.

Въпросите към мъжете пък доведоха до комични и дори абсурдни отговори, които предизвикаха сълзи от смях в очите както на самите участници, така и на водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова. Футболистът Ивайло пък не скри разочарованието си и реагира импулсивно, след като не успя довърши пъзела с лицето на любимата си жена Ивана.

Утре на терена за своята първа игра излизат дамите, които ще трябва да докажат, че познават своите половинки наистина добре. Кой ще удари джакпота и кой ще се доближи до фалита преди решаващата игра за двойки в неделя, гледайте в новия епизод на “Един за друг”, утре от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Състезание по надяждане в новия епизод на “Един за друг”

Йоана и Румен направиха невъзможното в “Един за друг”

Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”

Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”