Актуално Други

MAD TV избра 50-те най-големи фенове на Мадона в България

Добави коментар

На 27 септември, 50 щастливци и 5-ма фенове-журналисти ще отпътуват с парти автобусите на MAD и GLOBUL за концерт на поп кралицата в Атина.

На 19 септември, приключи националната игра на MAD TV “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”. Музикалният канал избра 50-те най-големи фенове на Мадона в България, чрез уникална SMS игра с въпроси, посветени на поп-кралицата. Щастливците спечелиха пътуване до Атина с парти автобусите на MAD и GLOBUL и билет за концерт на Мадона.

MAD TV избра 50-те най-големи фенове на Мадона в БългарияНад 70 000 почитатели на поп-кралицата взеха участие в 25-дневната национална кампания „Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” от MAD. Десетки хиляди запалени фенове на Мадона, се включиха в играта, за да сбъднат най-голямата си мечта - да гледат на живо един от незабравимите  шоуспектакли на мегазвездата. MAD TV провокира и българските медии да спечелят билет за концерта на Мадона, като организира уникално медийно парти, посветено на звездата, на 15 септември, в клуб Liqueur. Журналистите се включиха в оригинален караоке конкурс на MAD, а на финала жребия на музикалния канал определи 3-ма от тях за победители на вечерта. За всички, които не успяха да спечелят по време на партито, на следващия ден MAD TV подари нов шанс – уникална уеб игра на официалния сайт на телевизията, само за журналисти, от която MAD излъчи още двама победители.

На 27 Септември, 50-те най-големи фенове на Мадона в България и 5-ма журналисти ще отпътуват с парти автобусите на MAD и GLOBUL за концерта на Мадона в южната ни съседка, част от нейното осмо световно турне “Sticky and Sweet Tour”.

Имената на всички победители и спечелилите журналисти са публикувани в официалния микросайт на кампанията “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” - www.mad.tv/bg/madonna.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър