Актуално Други

М-Тел ще предлага ТВ услуга за дома

Добави коментар

Мобилният оператор М-Тел обяви, че започва да предлага и телевизионна услуга. Става въпрос за дигитална телевизия и пакет от осем HD канала.

Телевизия за дома ще предлага вече М-Тел със своята нова и уникална за българския пазар услуга - QUARTO. По този начин компанията става първият телекомуникационен оператор в България, който предоставя на своите клиенти мобилни, фиксирани и дейта услуги, а вече и достъп до висококачествена цифрова телевизия на конкурентна цена за България.

М-Тел ще предлага ТВ услуга за дома

Благодарение на QUARTO, абонатите на компанията ще разполагат с High Definition пакет от телевизии. С QUARTO Мобилтел ще бъде първата компания в България, която ще предлага видеотека от руска класика и любими български евър-грийни, към която ще бъдат добавени и холивудски филми, музикални клипове и анимация като видео по поръчка (video on demand). Бързият достъп до тях се осъществява благодарение на лесно и интуитивно дистанционно управление, което позволява на потребителите да получат желаното съдържание само с няколко натискания на бутон. В допълнение, менюто на услугата позволява на клиентите да се информират лесно и за програмата на телевизията, кината, а така също и за текущата сметка за телевизия.

Четири са пакетите, от които могат да се възползват клиентите на услугата – „Оригинал”, „Базов”, „Елит” и „Премиум”. Първият от тях е с приблизително 30% по-ниска цена от подобна оферта на аналогова кабелна телевизия. В зависимост от града, където ще бъде ползвана услугата, средната месечна такса е 14 лв., а каналите, които клиентите ще имат възможност да гледат – 19 на брой. Базовият пакет предлага на потребителите 62 канала срещу 20 лв. средно на месец, като неговата цена е с 10% по-ниска от предложенията на аналогова кабелна телевизия. За цена от 4 лв. на месец клиентите пък могат да се възползват от пакет „Елит”, който ще им предложи шест канала за възрастни. На осем канала с висока резолюция (HD) ще се наслаждават онези потребители, които закупят пакет „Премиум”, заплащайки 20 лв. на месец.

До 15% отстъпка от месечната си такса ще получат клиентите на М-Тел, ако се възползват от няколко услуги на компанията. Най-висока е отстъпката, в случай че те закупят абонамент за цифрова телевизия, мобилен телефон, фиксиран телефон и мобилен Интернет.

За да имат у дома си QUARTO, клиентите на Мобилтел е необходимо да направят три стъпки: да отидат до най-близкия М-Тел магазин, да подпишат договор и вземат безплатно своето QUARTO устройство и да изчакат няколко дни за инсталиране на връзката.

Услугата ще стартира първоначално в София, Варна и Бургас, като стратегията е покритието да бъде поетапно разширявано до национално.

Пълен списък на предлаганите телевизионни канали и цените на пакетите за различните градове в България може да видите в сайта mtel.bg/quarto.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър