Архив VIP Brother

Людмила Захажаева става психоаналитик на съквартирантите

Добави коментар

Зорница Линдарева напусна Къщата на VIP Brother

Big Brother възложи нова седмична мисия „Психоанализа”.

Людмила Захажаева ще влезе в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да мине всеки един от съквартирантите. Като един истински професионалист, Людмила има прекрасен офис, а за външният ѝ вид се грижат фризьор, гримьор, маникюрист и моден стилист. Майката на Албена ще претърпи пълна визуална промяна. Тя ще сподели с Big Brother, че изглежда впечатляващо и сега се чувства една от всички. В последствие обаче се оказва, че красивата визия не ѝ е много приятна, защото предпочита да изглежда естествено.

Първи за психоанализа ще се явят хората, които са в най-голям конфликт с нея в Къщата – Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали. Темата, по която те ще разсъждават е „хигиена на отношенията”. Ще успее ли Людмила да остане безпристрастна, предстои да разберем.

Междувременно в отношенията между Тачо и Людмила отново ще се появи напрежение. Всяко нейно действие все повече да влияе на Стефан Манов. Скандалите между двамата започват от ранна утрин, а конкретната причина е пеенето на Захажаева. Тачо показва на зрителите все по-крайно отношение, след като видя кадрите от мисия „Епистемофобия“.

Жени правилно ще разчете гнева на съпруга си и ще се опита да го успокои с думи. Кали ще предприеме още по нетрадиционен подход като ще се опита да прогони „злите духове” със свещ и древен ритуал.

По време на live предаването снощи по силата на зрителския вот Зорница Линдарева напусна Къщата на VIP Brother.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза