Актуално В програмата

Любо и Заки излизат на бис в X Factor 2014

Добави коментар

Дуетната половина на „Авеню” и носителят на приза „БГ изпълнител на 2014” отново ще седнат на съдийското място – първо като съотборници в търсенето на таланти, а след това и като конкуренти в ролята си на ментори на различните групи.

Как двамата се подготвят за шоуто, дало на родната сцена най-много звезди?

В момента Любо работи по видеото на новото си парче „Знам”, чиято премиера ще бъде именно около старта на формата. Само преди броени дни пък се срещна с едни безапелационни  X Factor-и – рок титаните от Rolling Stones – срещата беше на стадион в Рим, използван някога за надбягвания с колесници.

Заки пък приключи работа по дебютната песен на Теди Цончева – именно той продуцира нейния първи сингъл „Зелена светлина”. Макар да не успя да стигне до финала, тя бе един от сериозните претенденти в отбора на момичетата, чийто ментор беше именно изпълнителят на „Бягство”.

„Човек трябва да бъде упорит, много талантлив и да не забравя откъде е тръгнал” – така Любо, горд ментор на победителя от втория сезон Жана Бергендорф, формулира вярната стратегия за спечелване на музикално шоу №1 в света.

Според Заки обаче, за да станеш новия X Factor на България, вярна формула няма. Има нещо друго – усещането на публиката, която още с първата поява на един талант на сцената може да разпознае дали той притежава качествата да спечели формата.

И Любо, и Заки са единодушни за едно – X Factor е шоуто в България, създало истински звезди – Рафи, Жана Бергендорф, Ангел и Моисей, Михаела Филева – имена, които и до днес продължават да правят музика, да печелят награди, да радват феновете си и да доказват себе си като изпълнители, автори и артисти.

Ще успеят ли Любо и Заки да открият победителя в X Factor 2014? Как ще изглежда дамската част в състава на журито и ще има ли нови попълнения? Отговорите ще разберем съвсем скоро. X Factor 2014 – тази есен по Нова.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любо Киров , X Factor

Нова песен: Pavell & Venci Venc’ и Любо Киров представят „Не бих могъл“

Графа, Любо и Орлин - “Приятели завинаги”

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor