Предавания Бизнес

Личности

Добави коментар

``ЛИЧНОСТИ`` е предаване за успешните хора в деловия свят с водещ Виктория Ангелова

водещ: Виктория Ангелова

''ЛИЧНОСТИ'' е предаване за успешните хора в деловия свят.

Предаването ще прави портрет на успелите в бизнеса, ще представя техните добри практики на управление. В ''ЛИЧНОСТИ'' ще участват собственици на големи компании,  мениджъри, управители, ярки личности в деловите среди - хора, активно участващи и изграждащи икономическия живот на страната.

Всеки отделен брой е посветен на конкретна личност. Продължителността на предаването е 30 мин, в които зрителят ще се запознае с личността както в професионален, така и в личен план.

Чрез предаването “ЛИЧНОСТИ”, EBF|Икономика ТВ предоставя трибуна на успелите и обществено значимите хора. Предаването ще работи в няколко основни насоки:

От гледна точка на участниците
Участнциците ще имат възможност да споделят успехите си, мениджърски опит , житейски и професионален път. Ще  представя историята, развитието и разкриващите се перспективи пред компанията, за да се проследи личния принос на мениджъра в нейното изграждане. Ще дава информация и за компанията - сфера на действие, пазарен дял, конкуренти, оценка на пазарната ситуация , специфика на дейността.

От гледна точка на зрителите
Ще бъде интересно за зрителите да   проследят пътя на  успеха, добрите практики на управление, деловото ежедневие, трудните моменти . Ние всички познаваме имената на престижните фирми, но не винаги знаем кои са хората стоящи зад дадена марка или организация и какъв път са извървели за да постигнат добрите резултати в работата. Разбира се, и добре познатите ни личности в деловия свят ще споделят своя опит и професионални успехи .

Чрез проследяване прилагането  на добрите практитки в съответната сфера на наши мениджъри, ще се търси връзката с качествата на управление на световно признати експерти и мениджъри в сектора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър