Предавания Бизнес

Bulgaria ON AIR с предаване за бизнес класации - CHART

Добави коментар

Телевизия Bulgaria ON AIR стартира поредната иновативна продукция в своя ефир - CHART.
Телевизия Bulgaria ON AIR стартира поредната иновативна продукция в своя ефир - CHART.
Най-новото предаване на бизнес телевизията, което стартира този уикенд,  ще проследява любопитни класации от сферата на бизнеса. Всяка събота и неделя от 22.00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR Биляна Митева ще представя на зрителите най - мощните компании в света, най-скъпо платените изпълнителни директори и техните корпорации, най-екстремните личности сред бизнесмените, най-високо бюджетните проекти в сферата на архитектурата, класация на така наречените "self made" милиардери и още много други класации по актуални критерии.

В пилотното предаване CHART на телевизия Bulgaria ON AIR ще научите кои са природните стихии стрували най-скъпо на световните икономики и какви са финансовите измерения от нанесените щети на ураганът Санди. В класацията на CHART ще видите българите, допринесли с откритията си за развитието на отделни индустрии и кои родни учени са в основата на изобретения като скоростната кутия на автомобила, противозачатъчното хапче, компютъра, космическата храна, консервантите и революционния метод на обучение наречен сугестопедия. CHART ще ви представи държавите с най-благоприятни законови и икономически условия за развитие на малък и среден бизнес, десетте най-шокиращи търговски трика и как фирмите трупат капитал, експлоатирайки специфичната психология на потребителите, както и класация на хотелите, които промениха туристическия бизнес.

Авторското предаване на Биляна Митева, чиито шоубизнес продукции "BOX OFFICE“ и "КNOW HOW", вече пожънаха успех в програмната схема на радиото и телевизията на медийната група, обещава интересни и иновативни класации в бизнеса, които да интригуват зрителите на Bulgaria ON AIR всеки уикенд.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: CHART