Актуално Други

Лейди Данбъри заема главна роля в нова снимка от предисторията на “Бриджъртън"

Добави коментар

Излезе първа снимка на лейди Данбъри в предисторията на сериала "Бриджъртън”.

Арсема Томас в ролята на младата лейди Данбъри в "Кралица Шарлот: История от Бриджъртън”

Арсема Томас в ролята на младата лейди Данбъри в "Кралица Шарлот: История от Бриджъртън”

© Nick Wall/Netflix

Нетфликс даде на феновете възможност да видят какво предстои да се случи в предстоящия лимитиран сериал предистория на “Бриджъртън". Стрийминг гигантът пусна снимка, на която младата лейди Данбъри, изиграна от Арсема Томас, стои навън с уплаха на лицето, докато се изправя пред някого. Според Нетфликс тази снимка е от епизод 6 на поредицата.

Предисторията на "Бриджъртън", озаглавена "Кралица Шарлот: История от Бриджъртън”, ще се фокусира върху възхода на кралица Шарлот към властта и влиянието. Сериалът ще разкаже как бракът на младата кралица с крал Джордж не само води до голяма любовна история, но и до значителни социални промени, оформяйки обществото, изобразено в "Бриджъртън".

На 24 септември Нетфликс сподели клип, който показва първата среща на Шарлот със съпруга ѝ Джордж. В клипа решителната бъдеща кралица неволно се запознава с Джордж в момента, в който се опитва да избяга от уговорения им брак.

Актьорският състав на "Кралица Шарлот: История от Бриджъртън” включва още Голда Рошевел в ролята на кралица Шарлот, Аджоа Андо в ролята на лейди Агата Данбъри и Рут Гемел в ролята на лейди Вайълет Бриджъртън, които се превъплъщават в ролите си от "Бриджъртън". В актьорския състав влизат още Мишел Феърли в ролята на принцеса Августа, Кори Милчрийст в ролята на младия крал Джордж, Арсема Томас в ролята на младата лейди Агата Данбъри, Сам Клемънт в ролята на младия Бримсли, Фреди Денис в ролята на Рейнолдс, Ричард Кънингам в ролята на лорд Бют, Тунджи Касим в ролята на Адолф, Роб Малоуни в ролята на кралския лекар, Сирил Нри в ролята на лорд Данбъри и Хю Сакс в ролята на по-възрастния Бримсли.

"Кралица Шарлот: История от Бриджъртън” ще излезе в Нетфликс по-късно тази година.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бриджъртън , Bridgerton , Netflix , Нетфликс , Стрийминг

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен