Актуално В програмата

Красимира Цочева и Елизабет Илчева влизат в елиминационна битка във „Фермата: Нов свят“

Добави коментар

Женски дуел за място във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една срещу друга две от малкото останали дами в предаването.

Женски дуел за място във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една срещу друга две от малкото останали дами в предаването. В събота вечер Красимира и Бети ще се борят да защитят мястото си в шоуто по-малко от месец преди финала. И двете вече имат по един успешен опит на Арената за дуели, но признават, че са притеснени от предстоящата битка.

 

Добави описание


Красимира обясни решението си да избере Бети за свой опонент с мнението си, че английската възпитаничка не заслужава да спечели шоуто, тъй като не харесва фермерския живот и се гнуси от работата в стопанството. Въпреки че първоначално прие спокойно избора и думите на Краси, в последствие страхът от двубоя, напрежението и обидата взеха връх и Бети написа емоционално писмо, в което благодари на всички участници за подкрепата и хубавите им общи моменти.

 

Добави описание


Двете дуелистки получиха грандиозно изпращане от групата с лагерен огън и шумно парти, на което специални гости бяха музикантите от група „Акага“. Бутиковият им концерт се превърна в истински празник и благодарение на изпълнението на песента на мъдреца на този сезон на предаването Орлин Горанов – „Светът е за двама“.

 

Добави описание


През седмицата под ръководството на Велислава, животът на участниците бе още по-вълнуващ, тъй като при тях гостуваха трима от любимите на зрителите фермери от предишни сезони на предаването - Георги, Гечо и Митко Господинов. Отборът на настоящите мъже-фермери се бори в две поредни зрелищни битки с отбора на бившите фермери. На малката арена Красимир, Сами и Димитър успяха да извоюват победа, която донесе на жените в стопанството разкрасителни процедури, но и една загуба, която ги остави без телевизор в къщата на фермера на седмицата.
Макар че живяха заедно само няколко дни, героите от минали сезони на предаването създадоха с настоящите фермери силна връзка.

 

„Те станаха за нас истински приятели, превърнаха се в част от нашето семейство“, коментира на сбогуване Краси Джунов.

 

Добави описание

 

„Който и да спечели играта, не позволявайте това, което виждаме сега, да се разваля. Голямата награда е нищо, в сравнение с приятелствата, които имате в момента“, посъветва ги на сбогуване Митко Господинов, който остави и най-ценния подарък - табелата на Фермата, на която са изписани посланията на всички сезони на предаването досега: „Да се върнем „100 години назад“, където „Земята дава сила“, за едно „Ново начало“ и нашето „Съединение“ към един по-добър „Нов свят““.


Освен позитивни емоции и нови приятелства, седмицата във „Фермата“ бе белязана и от инцидент, който съпътства борбата на участниците за място на големия финал. Елизабет, Веселка и Маргарита влязоха в люта битка за тазседмичния имунитет от дуел. Предизвикателството пред тях бяха 7 изключително люти чушки, които и трите изядоха стоически. След победа в стрелбата с лък, имунитетът бе спечелен от Веселка, която по-късно същия ден бе откарана в болница, заради силни болки в стомаха. След обстоен преглед се оказа, че състоянието ѝ не налага престой в болница и не застрашава участието ѝ в състезанието, и тя се завърна в стопанството, готова да побеждава в нови битки по пътя към финала.


Коя жена ще се приближи с още една крачка до голямата награда от 100 000 лева? Гледайте дуела между Красимира и Елизабет в събота вечер, от 20.00 часа, по bTV.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9