Актуално В програмата

Краси Аврамов и Лили в "Горещо", събота, 9 май, 22:00 часа

Добави коментар

„Аз съм първата българска корица, която искат американците!” – разказва Лили в "Горещо", събота, 9 май, 22:00 часа
Тази събота „Горещо” ще разкрие на своите зрители и как лично Хю Хефнър е пожелал снимките на Лили от българския „Playboy”

„Аз съм много срамежливо момиче! И съм много консервативна!” признава Лили, чиято еротична фотосесия така впечатли Хю Хефнър, че той реши да я препечата в американското издание на „Playboy”

Тази събота „Горещо” ще разкрие на своите зрители и как лично Хю Хефнър е пожелал снимките на Лили от българския „Playboy” да бъдат отпечатани в американското издание на списанието.

„Аз съм първата българска корица, която искат американците!” – разказва Лили, според която успехът на втората ѝ фотосесия зад океана се дължи преди всичко на позитивното ѝ излъчване, а не толкова на имплантите в гърдите й.

Тази събота „Горещо” ще разкрие на своите зрители и как лично Хю Хефнър е пожелал снимките на Лили от българския „Playboy”


„Показвам ги, където трябва и съответно ми се заплаща определена сума!” – споделя Лили и признава, че е плати доста за новия си бюст. За втората българка, която ще се появи в американския „Playboy” пътят към съвършенството минава през уроци по артикулация, дикция, актьорско майсторство и пеене, защото амбицията на Лили е да стане актриса.
 

 Краси Аврамов споделя, че много харесва песните на Тони Стораро – изпълнителят, също известен като „човека-глас”

Тази събота, 9 май броени дни преди полуфинала на „Евровизия” специален гост в студиото на „Горещо” е Краси Аврамов. Победителят в „Българската песен за Евровизия” признава, че винаги е търсил предизвикателствата в кариерата си и е преследвал мечтата си да пее за повече хора от различни националности. След като стига до върха на професионалното си развитие в България, той вече не се чувства щастлив от това, което прави и решава да замине за Америка. Признава, че е постигнал целите си и зад океана, въпреки че не е толкова известен в САЩ, колкото в България.

Краси Аврамов споделя, че много харесва песните на Тони Стораро – изпълнителят, също известен като „човека-глас”. За доказателство дори запява негова песен. Краси признава, че харесва всякакъв вид музика и с удоволствие би пял в стил поп фолк като не би се изложил и в танците. За зрителите на „Горещо” Краси изпълнява и песен на Преслава.
Победителят в „Българската песен за Евровизия” признава, че целта му е да е пръв на финала и че тръгва за Москва с нагласа за победа, защото вътрешното му усещане е именно такова.

Кой е човекът-глас – Краси Аврамов или Тони Стораро? Какво мислят американските фенове на Краси Аврамов за него и възможно ли е певец, роден в България, да постигне мечтата си и да пее по световните сцени? Кое е по-важно в снимките за еротично списание – очите или гърдите? Ще има ли Лили лична среща с Хю Хефнър и ще получи ли хонорар от американското издание на „Playboy”?

„Горещо”, събота, 9 май 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Краси Аврамов и Лили в "Горещо" , Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“