Актуално В програмата

Космическо нашествие в новия епизод на „Един за друг”

Добави коментар

Доколко мъжете познават женския свят и ще се смутят ли от космическо нашествие ще стане ясно в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“.

Миналата седмица с романтичното състезание се разделиха Александрина и Феодор, които не успяха да спечелят в нито една от игрите. Лидери в генералното класиране са Радина и Петър с близо 40 000 лв. в сметката си, а на последно място отново са Виктория за Явор. Ще има ли разместване в класацията и кой ще се справи с атрактивното изпитание, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Нова порция вълнуващи предизвикателства очакват осемте двойки, а първата им задача е повече от любопитна. Тя ще бъде индивидуално изпитание за мъжете, но не какво да е. Кавалерите ще се окажат пленници на космически нашественици, а за да се спасят, ще трябва да отговорят правилно на серия от въпроси. Издръжливостта на силните половинки ще бъде поставена на тест, но ще успеят ли да запазят самообладание и да уцелят правилната стратегия?

Въпросите, които водещият Краси Радков ще зададе на кавалерите ще бъдат свързани с необятния женски свят и тайните, които крие. Няма да липсват и питания за конкретни навици и особености на собствените им нежни половинки. Дадат ли поне 16 верни отговора, мъжете печелят свободата си и залозите на своите дами.

Какви залози ще направят жените, когато чуят, че играта ще бъде с въпроси? Как ще реагират мъжете на извънземните и техните опити? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Две двойки са застрашени от отпадане преди финала в “Един за друг”

Състезание по надяждане в новия епизод на “Един за друг”

Йоана и Румен направиха невъзможното в “Един за друг”

Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”