Сериали Теленовели

Клетва за отмъщение

21 коментара

„Клетва за отмъщение” е история на едно възмездие, провокирано от жестока измама. Сантяго е твърдо решен да съсипе живота на жената, унищожила брат му Диего, подтиквайки го към самоубийство.
Клетва за отмъщение

El Juramento, 2008 г.,САЩ, Мексико
Компания:Telemundo

 130 серии

Режисьори: Хосе Акоста Нава, Хорхе Маурисио Менесес  
Сценарист:Каридад Браво Адамс


„Клетва за отмъщение” е история на едно възмездие, провокирано от жестока измама. Сантяго е твърдо решен да съсипе живота на жената, унищожила брат му Диего, подтиквайки го към самоубийство. В стремежа си да отмъсти, Сантяго, заслепен от болката си, подозира грешния човек. Андреа не е тази, която е измамила брата на Сантяго, а нейната братовчедка Алма, която спечелва любовта му, изневерява му и след това най-безсърдечно го напуска. Като използва чара си, Сантяго ще спечели любовта на Андреа и ще се ожени за нея, докато истинската виновница Алма се спотайва и тихомълком предава братовчедка си.   

Историята започва в момента, в който Диего, избухнал в сълзи, целува огърлицата на Алма и проклинайки деня, в който я е срещнал, поставя бижуто в последното писмо от нея и се застрелва.

Предисторията на самоубийството е следната: окрилен от мисълта за предстоящия си съвместен живот с Алма, Диего решава да се захване с бизнес в семейното ранчо. Алма, която е градско момиче, не го придружава. Тя се съгласява да го изчака да се завърне и да се ожени за него, но му иска голяма сума пари назаем, за да инвестира във фамилния си бизнес. Междувременно Диего споделя щастието си с полубрата си Сантяго, който живее в Ню Йорк и го моли да му помогне в преговорите с бизнеса с добитък. Сантяго обещава да го посети скоро.

Алма е братовчедка на Андреа и племенница на Теодоро и Луиса Роблес Конде, които притежават най-голямата хотелска верига в страната. Докато Диего е в Ню Йорк, Алма казва на Естебан – нейния любовник и съучастник – че е бременна и ще излъже Диего, че той е бащата, за да се възползва от ситуацията. Като научава новината за бременността на любимата си, Диего изпада в екстаз и обещава много скоро да се завърне и да се ожени за нея. Коварните планове на Алма обаче се променят, когато тя разбира, че братовчедът ѝ Хуан Пабло се връща от Ню Йорк. Всъщност Алма винаги е била влюбена в него и решава, че това е идеалният момент да го спечели за себе си и едновременно с това да се добере до богатството на чичо си. Тя прави аборт, но в лекарския кабинет се преструва на Андреа. След това пише на Диего да я забрави завинаги, а той се самоубива.

Когато Сантяго пристига в ранчото на брат си, установява, че Диего е мъртъв. Сантяго решава да отмъсти и започва да търси жената, причинила самоубийството. Когато чрез приятеля си Хуан Пабло се запознава с братовчедките Андреа и Алма, Алма умело подвежда Сантяго, че огърлицата, която той е намерил в последното писмо до Диего, принадлежи на Андреа. Сантяго е силно привлечен към Андреа, но е убеден, че тя е жената, съсипала Диего. Той решава да се ожени за нея и да я накара да плати за живота на брат му със страдания.

Хуан Пабло обаче затруднява плана на Сатняго, защото също е влюбен в Андреа и е готов на всичко, за да я има. Алма пък измисля всякакви лъжи за братовчедка си, за да спечели Хуан Пабло за себе си. Една от лъжите е, че Андреа е била любовница на Диего, което убеждава Сантяго, че именно Андреа е виновна за смъртта на Диего.   

Сантяго ще започне да си отмъщава и нищо няма да го спре, дори любовта, която все повече се засилва...

Геройте:

  • Наталия Стрейнард е Андреа

 

Наталия Стрейнард е Андреа

 

Андреа е красива и уверена млада жена. По професия е ветеринарна лекарка. Обожава животните. Има силен и импулсивен характер. Със съвременни идеи, тя има истински морални ценности. Влюбва се в Сантяго и заради него ще изплаче много сълзи.

  • Освалдо Риос е Сантяго

 

Освалдо Риос е Сантяго


Сантяго е милионер с много успешна кариера. Живее в Ню Йорк и е добре познат във бизнессредите. Освен че е красив и с чувство за хумор, той е честен и смел. Влюбва се в Андреа, въпреки че мисли, че тя е виновна за смъртта на брат му Диего. Планът му за отмъщение е много силен и надвива любовта му към Андреа. Когато разбира, че не тя е причина за смъртта на Диего, той се разкайва и решава отново да спечели любовта й.

 

  • Доминика Палета е Алма

 

Доминика Палета е Алма


Алма е злобна и амбициозна жена. Не изпитва никакво чувство за вина. Готова е да мине през всичко и всички, за да постигне целите си. Ревнува от Андреа и ѝ завижда за красотата и характера й. Твърди, че е влюбена в Хуан Пабло, но единствената ѝ любов са парите. Има любовна авантюра с Диего, но му изневерява и той се самоубива. Любовникът ѝ Естебан ѝ помага при изпълнение на пъклените ѝ планове.

 

  • Ектор Бония е Теодоро

 

Ектор Бония е Теодоро


Работлив и добър човек, Теодоро е като баща за Андреа и Алма. Той е основател и президент на една от най-големите хотелски вериги в страната. Знау, че Алма е невъзпитана и глезена, но търпи капризите й, защото е любимка на Луиса.

 

  • Сусана Досамантес е Луиса

 

Сусана Досамантес е Луиса


Луиса е консервативна жена. Обожава сина си Хуан Пабло. Предпочита Алма пред Андреа и не крие предпочитанията си. Мечтае да види сина си Хуан Пабло женен за Алма, като смята, че тя е много добра жена.

 

  • Пабло Асар е Хуан Пабло

 

Пабло Асар е Хуан Пабло


Хуан Пабло е добър, но разглезен мъж. Винаги е бил галеното момче в семейството си. Влюбен е в Андреа и непрекъснато я преследва.

 

  • Ектор Суарес Гомис е Естебан

 

Ектор Суарес Гомис е Естебан


Естебан е корумпиран човек. Винаги търси лесния път. Единствено се интересува от Алма. Когато тя го предава, той се превръща в най-лошият ѝ враг.

 

  • Хари Гайтнер е Диего

 

 

Диего е импулсивен човек. Работлив е. Лудо влюбен в Алма. Когато разбира, че тя му изневерява, се самоубива. Смъртта му е мотивът на Сантяго за отмъщение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Клетва за отмъщение

Освалдо Риос чака трето дете